Erken Hamilelik Belirtileri Topiğinin Eski Dostları :)

canım ilk bebekler genelde düşükle sonuçlanır. Nerdeyse tamamı öyledir hemde. Kimiler farketmeden kimyasal olur düşer. Kimisi adet günüde düşer ama çoğu zaman ilk bebekler düşer.onun için sakın üzülme bitanem.

doğru benimki adet günümden 2 gün önce yoğun bi adet kanamasıyla gitmişti,troitte problem varmış,sağıkı bi gebelik değimiş zati,neyse öğrendik,çaresine baktık,Rabbim de 2. yi nasip etti,önce ikizdi,biri gitti,sonra da enfeksiyonla uğraştım,çok şükr geçti neyse,bebeğe zarar vermeden,herşeyde var bi hayır,eğer kese 5. haftada erimeseymiş beni de kardeşini de zehirleyebilirmiş,onun için herşeyde vardır bi hayır diyorum

canım ilk bebekler genelde düşükle sonuçlanır. Nerdeyse tamamı öyledir hemde. Kimiler farketmeden kimyasal olur düşer. Kimisi adet günüde düşer ama çoğu zaman ilk bebekler düşer.onun için sakın üzülme bitanem.

saol canım yaa.. inşallah tekrar yaşatır rabbim, sağlıkla kucağıma alabilirim inşallah..

günaydınnn canımmmm inşallah bu hafta tamamıyla biter şu kanaman canım yaaa valla baya uzun sürdü sağlığını etkilemesinde gerçi sürekli petle dolaşmakta çok zor olur mutlaka.ben 5 gün dayanamıyorum resmen hemen pişik oluyor popişim:KK9::KK9:

Ay aslıcım bitti gibi bacıııımmmm :21: sabah afedersin peçeteye geliyodu sonra lekelenme gibi oldu şimdide afedersin pede olmuş ama peçeteye gelmiyo...Ay o pedi mümkünse bi müddet görmek istemiyorum hışır hışır sinir oldum :KK1:

zaten benimki çok titiz,yaptığını da iyi yapar,şimdi akşam için bişeyler ayarıyo,yıl dönümümüz bugün,geçen sene bugün evlendik:KK66::KK66::KK66:

Canım mutlu yıllar inş ömrünüzün sonuna kadar mutlu mesut yaşayın bebeğinizle ve olacak bebeklerinizle inş :KK71:

kızlar 3 gün önce meleğim ayrıldı benden:KK43: çok yalnız hissediyorum.. 7 haftaya girerken düştü bebeğim.. kanamam hala devam ediyo ve içimde inanılma bir acı inanılmaz bir boşluk var.. bağıra bağıra ağlamak istiyorum..

Ayy canım beniimmm çok geçmiş olsun çok üzüldüm, okuyunca inan burnumun direği sızladı, yaşayan bilir :85: Rabbim bi daha yaşatmasın canım inş bi dahaki bebeğini kucağına alasın...Neden düşük oldu, dr.un bişey dedi mi?

hepiniz çok saolun kızlar.. tekrar olsa bile aynısını yaşayacakmışım gibi geliyor.. yarın yine doktora giidicem.. doktorumu değiştirdim..bakalım ne diyecek.. ilk bebeğin düşük olması sorun yaratıyor mu? yaşayanınız var mı? Allah kimseye yaşatmasın..amin

Yok canım sorun olmaz benim ilk gebeliğim kimyasal oldu sonra ikizlerim oldu (hoş onlar da tamamına ermedi :KK59:) bence dr.una her şeyi sor ve mümkünse genetik tahlili iste...gerçi ilk düşüklerde yapmıyolar 2. ya da 3. olursa yapıyolar ama ısrar edersen belki yaparlar...En azından pıhtılaşma falan varsa önlemini alırsında bi daha kaybetmezsin bebeğini...

Kızlar diyetisyen için tam kan sayımı yaptırdım kanım çok ii çıktı 15.3...Annem ablam sağolsunlar kara üzüm kürleri dut pekmezleriyle beslediler :KK1: ama kolestrolüm biraz yüksek çıktı :KK59: 230...HDL 65, LDL 142.4...3ü de yüksek...

Ayy canım benim yaa kusura bakma ben kimseye msj atmadım...nazlı atmış bana msj bende buraya kaydım :) Nasılsın canım?

sorun değil canım. buldum ya artık:))

kızlar 3 gün önce meleğim ayrıldı benden:KK43: çok yalnız hissediyorum.. 7 haftaya girerken düştü bebeğim.. kanamam hala devam ediyo ve içimde inanılma bir acı inanılmaz bir boşluk var.. bağıra bağıra ağlamak istiyorum..

canım benim. arkadaşların dediği gibi ilk gebelikte normalmiş. benim görümcem de ilkinde 2 aylıkken kaybetmiş. ertesi ay hemen hamile kalmış. şimdi kendi boyunda kızı var maşallah. hatta sonra iki de oğlan oldu:) ben de ilk bebişi martta kaybettim. 4 haftalıktı. hemen ertesi ay hamile kaldım.
sakın moralini bozma e mi?
hepiniz çok saolun kızlar.. tekrar olsa bile aynısını yaşayacakmışım gibi geliyor.. yarın yine doktora giidicem.. doktorumu değiştirdim..bakalım ne diyecek.. ilk bebeğin düşük olması sorun yaratıyor mu? yaşayanınız var mı? Allah kimseye yaşatmasın..amin

amin canım, amin. niye sorun yaratsın ki? git bir bak kese falan düşmüş mü tam diye. parça kalırsa, kanama bitmezse falan sorun olur ama sende yoktur inşallah.
bu arada düştüğünü nasıl anladın? yani sadece kanama başladı diye mi böyle düşünüyorsun? yoksa ultrasonda doktor mu dedi?
hani üstüne falan mı görüyorsun acaba?

saol canım yaa.. inşallah tekrar yaşatır rabbim, sağlıkla kucağıma alabilirim inşallah..

canım çok geçmiş olsun bende ocak ayında 4 haftalık düşük yaptım kimyasal gebelik sonucu bebeğimi kaybetim doktorum parça olmaıı için kürtaj falan olmadığım için cinsel rejim vermedi ama ben psikolojik olarak 2 ay ara verdim şimdi tekrar hamileyim allahım buna sağlık sıhhat versin sende sakın korkma allahım ilkini nasıl verdiyse yine veriyor kendini sakın yıpratma ben çok yıprattım hem kendimi hem eşimi hiç ii bişey değil hayatta daha kötü şeyler var en azından vücudun sağlıklı ki sağlıksız olanı vücudundan atıyor hiç kolay değil hem benim çok ağrım olmuştu ama hepsi geçiyor yine güzel haberlerini alıcaz sadece biraz dinlen tatlım

Kızlar diyetisyen için tam kan sayımı yaptırdım kanım çok ii çıktı 15.3...Annem ablam sağolsunlar kara üzüm kürleri dut pekmezleriyle beslediler :KK1: ama kolestrolüm biraz yüksek çıktı :KK59: 230...HDL 65, LDL 142.4...3ü de yüksek...

canım çok teşekkür ederim inşallah kalp atışlarınıda duyarız teyzelerine güzel haberler getiririm.kan değerlerin çok iyiymiş maşallah ama biraz üzümlere dikk<at et:):nazar:

çok şükür tatlım. En azından değerlerin gayet iyi çıkmış. Kaç kilo ile başladın, kaç kiloyu hedefliyosun şimdi :KK1:

Günaydın kızlaaarrr...Nasılsınız bugün? Ben çookk iiyim hamdolsun kanamam bittiiiiiiii :KK64::KK64::KK64:

harikasın canımmmmm geçmiş olsunnn gözün aydınnn çok sevindimm bol bol dinlenn tatlımmmmm iyiki varsınn:nazar:

canım çok teşekkür ederim inşallah kalp atışlarınıda duyarız teyzelerine güzel haberler getiririm.kan değerlerin çok iyiymiş maşallah ama biraz üzümlere dikk<at et:):nazar:

inş selincim inş...Kan değerim ii canım artık yemiyorum 1 aydır...o ilk 1-1,5 ay yedim daha da yemem :) Zaten istesemde yiyemem şekerli şeyler yasak :26:

çok şükür tatlım. En azından değerlerin gayet iyi çıkmış. Kaç kilo ile başladın, kaç kiloyu hedefliyosun şimdi :KK1:

Evet nazlıcım çok şükür kan değerim çok ii ama kolestrol var biraz o da diyetle düşer inş...canım boyum 1.60 kilom 65 :78: Normal kilolu sınıfındaymışım ama kilolu sınıfının sınırıymış az kalmış yani...yağlanma başlamış...55-57 ii olur dedi diyetisyen...Hedefim 55 di benimde inş olacak :KK52:

nasılsınız kızlar

çok iiyim canım kendi adıma...Sen nasılsın nası gidiyo hamilelik?

harikasın canımmmmm geçmiş olsunnn gözün aydınnn çok sevindimm bol bol dinlenn tatlımmmmm iyiki varsınn:nazar:

bana yazdın sanırım canım ya da ben üzerime alındım :KK1: Sağol canım yaaa evet gözüm kat kat aydın inş artmaz...Artık ped görmek istemiyorum bi müddet...Senin nası gidiyo selincim nası mercimek bey ya da hanım :KK34:

çok iiyim canım kendi adıma...Sen nasılsın nası gidiyo hamilelik?

bana yazdın sanırım canım ya da ben üzerime alındım :KK1: Sağol canım yaaa evet gözüm kat kat aydın inş artmaz...Artık ped görmek istemiyorum bi müddet...Senin nası gidiyo selincim nası mercimek bey ya da hanım :KK34:

ewet sana söyledim cnm gözünaydın tekrar..şimdilik bi şikayetim yok canımcım sadece göğüslerim acıo arada çok ayakta durursam kasığımdan sanki bişey çekio gibi mide bulantım yok hafif bel ağrım var iştahımda normal..hayırlısıyla 23 mayıs gelsede görsem gül cemalini:)

X