- 14 Ocak 2011
- 1.148
- 0
nasıl güzel söyledin canım ya
kızlar herkese günaydın
günaydın cnm inşallah gerçek olcak allaın izniyle senınki napıo benimki böyle diye konuşucaz inşallahhhhh çalışmaları sıkı tutun kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl güzel söyledin canım ya
kızlar herkese günaydın
günaydın cnm inşallah gerçek olcak allaın izniyle senınki napıo benimki böyle diye konuşucaz inşallahhhhh çalışmaları sıkı tutun kızlar
yine kafaya takmaya başladığımı farkettim.böyle takdıkça dahada zorlaşıyo işim ama bilmiyorum. rabbim ne zaman hayırlısını verirse o zaman olsun.
günaydın herkese...
günaydın herkese...
günaydın handecim maşallah 9. haftayı gördün darısı başıma inşallah nasıl hissediosun kendini
günaydın herkese...
canım nasıl gidiyor hamilelik bebişin nasıl ???
canımm hoşgeldinnnnnnn napıyorsun bebiş nasıl görüşmeyeli duydunmu kalp atışlarını
walla 7.haftadan itibaren zorluyor.. midem kötü..milletin parfüm kokusundan içim dışıma çıkıyor... reflüm ve ülserim tavan yaptı... ama geçen haftaya göre bu hafta sanki azıcık ama azıcık daha iyiyim en azndan kalkıp kahvaltı falan hazırlayabildim ama halen iş yapamıyorum halsizim.. o na da çok şükğr bu hafta kadın geldi.. ev parladı resmen..:) yavaş yavaş oturduğum yerde ütülerimide bitirirsem benden iyisi olmayacak.. cumartesi kontrolümüz vardı.. gayet sağlıklıyız.. 3 hafta sonra minik bir kontrolümüz var. kalp atışı kontrolü sonra kısmetse 2 li test...
ohh maşallah bebeğine ..evinde temiz işte ohh rahat rahat oturduun yerden azar azar ütü yap benimde var ama halsizim ve ev işini okadar seven biri olan ben şimdi canım hiç çekmio bugün 5+3 üm 23 mayısta inşallah bebeğimi görürüm..
günaydın canım,2 haftadır giremiyom rapor almıştım,evde yatıyodum,2 hafta önce kanamam olmuştu,pis doktorun akıntı şikayetimi önemsemeyip,ilerlemesinden kaynaklandı,kan tahlili yaptı nihayet kanamam olunca kanda enfeksiyon çıkmış,söylemedi gizledi,kendinin hatası ya,işine gelmediğinden söylemedi,hemşirelerden öğrendim ben,neyse 2 günde 4 ünite serum,15 kadar iğne falan,neyse kanamam durdu,akıntım azaldı,aşırı halsizlik,akıntı azaldı geçti derken tekrar arttı,doktora gittim tekrar bu sefer devlet hastanesine ama,fitil yazdı,3 gündür kullanıyom,çok şükür azaldı,inş. geçer de kurtulurum,bebişim de az büyüdü bu aralar,bu kadar olumsuzluktan etkilendi 10 gün kadar geriden geliyo ama kesenin yeri,suyu,kalp atşı iyi çok şükür
ohh maşallah bebeğine ..evinde temiz işte ohh rahat rahat oturduun yerden azar azar ütü yap benimde var ama halsizim ve ev işini okadar seven biri olan ben şimdi canım hiç çekmio bugün 5+3 üm 23 mayısta inşallah bebeğimi görürüm..
hayırlı olsun canım,Allah analı babalı büyütsün,2 haftadır yoktum kaçırmışım haberleri
cnm çok ama çok geçmiş olsun.. dikkat et kendine... şu an sağlıklı olsunda aradaki farkı kapatır inşş... senin 2 li test zamanın yaklaşıyor sanırım... o arada zaten belli olur tam boyutları haftası... kendine çok dikkat et .
2li test,3 lü test yaptırmayacam canım,benim oda arkadaşım yaptırdı,risk var dediler,10 doktora gitti kimi 2 kimi 3 ölçtü,kafasını allak bullak ettiler,hatta 9 ssat yol çekti memlekete gitti,4. ayında aminosentez yaptırdı,karnından sıvı aldılar,ne bilim ankaraya gönderdiler sonuç 1 ay içinde çıkıyo dediler,bebek oldu 5 aylık,sonrada sonuçlar temiz çıktı ama 2 buçuk 3 ay korku stres içinde geçirdi,benim zaten düşük tehlikem odu,enfeksiyon vs,şimdide bunla uğraşmak istemiyom,olsa bile 5. ayda kesinleşiyo o saatten sonra kim aldırır ki,Rabbim hayırlısını versin,ondan başkası bilemez,test mest hikaye,kesin şöyle böyle doğar deyipte sağlıklı doğanı da var boşa kafamı ağrıtmayacam,bebişim Allaha emanet,hayırlısı neyse öyle olsun
kızlar Allah hepinize nasip etsin inşallah. hayatımın en güzel, en heyecanlı günleri...
20 haziranda ikili teste gideceğiz inş. cinsiyeti de belli olabilirmiş
günaydın canım,2 haftadır giremiyom rapor almıştım,evde yatıyodum,2 hafta önce kanamam olmuştu,pis doktorun akıntı şikayetimi önemsemeyip,ilerlemesinden kaynaklandı,kan tahlili yaptı nihayet kanamam olunca kanda enfeksiyon çıkmış,söylemedi gizledi,kendinin hatası ya,işine gelmediğinden söylemedi,hemşirelerden öğrendim ben,neyse 2 günde 4 ünite serum,15 kadar iğne falan,neyse kanamam durdu,akıntım azaldı,aşırı halsizlik,akıntı azaldı geçti derken tekrar arttı,doktora gittim tekrar bu sefer devlet hastanesine ama,fitil yazdı,3 gündür kullanıyom,çok şükür azaldı,inş. geçer de kurtulurum,bebişim de az büyüdü bu aralar,bu kadar olumsuzluktan etkilendi 10 gün kadar geriden geliyo ama kesenin yeri,suyu,kalp atşı iyi çok şükür
Günaydın kendi adıma söylemem gerekirse gezmekten bitkin düşmüş biri olarak yinede haftaya iyi başladım sayılır. Nasılsın canım. Kanaman durdumu?günaydın kızlar ii haftalar, nasılsınız???
Günaydın kızlarr :97::97: