bende de oyle ya afedersin de gunde 2 kere cıkıyorum bazen bir kere normalde hic olmaz boyle..goguslerde acı iliskiden birkac gun sonra basladı sarı akıntı aynı sekilde adete 6 gun var beklemek cok zor ya:)Belki canım ama benim normalde okadar olmuyordu. bir değişiklik fark etmiştim yanii. göğüslerimde de normalde adettekine göre çok fazla bir büyüme ve hassasiyet vardı.
Ben adetim bir gün gecikince hemen idrar testi yaptım silik ikinci çizgi gözüktü. ertesi gün de hemen kan testi yaptırdım dayanamayıp :)bende de oyle ya afedersin de gunde 2 kere cıkıyorum bazen bir kere normalde hic olmaz boyle..goguslerde acı iliskiden birkac gun sonra basladı sarı akıntı aynı sekilde adete 6 gun var beklemek cok zor ya:)
birgun bekleyebilmissin yineBen adetim bir gün gecikince hemen idrar testi yaptım silik ikinci çizgi gözüktü. ertesi gün de hemen kan testi yaptırdım dayanamayıp :)
Insllah oyledir yarın sabah ilk isim test alıp yapmak olucak Insllh boşuna umitlenmiyorumdur yacanım geç döllenme olabilir benim de öyle oldu. ilk iş bir idrar testi yap derim. silik ikinci çizgi çıkarsa da kan testi ile tam sonucu öğrenebilirsin :) hayırlı haberler alırsın inşallah
birkaç gün bekleyip gelmezse tekrarla bence testi canım geç döllenme olduysa geç çıkıyor olabilir sonuç. inşallah istediğin bir sonuç çıkarNegatif
canım benim reglden dört beş gün önce başladı. ordan tahmin ettim hamile olabilirim diye. ki öyle çıktı. inşallah senin de öyledir :)Kızlar göğüs ve bel ağrısı en erken ne zaman başlar? Yani regle 1 hafta kala başlamazdı normalde bende. Ama iki gündür çok yoğun
ınsllh cnm tesekkur ederım beklıcem bır kac gun daha :/birkaç gün bekleyip gelmezse tekrarla bence testi canım geç döllenme olduysa geç çıkıyor olabilir sonuç. inşallah istediğin bir sonuç çıkar
hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın :)Merhaba arkadaşlar bende günlerini bekleyenlerdenim reglime 8gün var dktr konturollarimde hiç bir sıkıntı olmadığı hamile kalmam çok kolay olacağını söyledi dktr 3aydır istiyoruz ama olmadı bu ay eşim için burdan okduğum kürlerden yaptırıp yetirdim şimdi sol kasığımda batma ve ağrı var mide bulantımda var bide bugün makyaj yaparken farkettim sanki göz bebeklerim büyümüş tabi bunlar psikolojik olma ihtimali yüksek Allah herkesin gönlüne göre verir inşllah
canım var mı bi haber bi müjde :) ??kızlar bnım suan nasıl belım agrıyo anlatamam ne oturabılıyolrm ne kalkabılıyorm kabızlık yasıyorm sızce sadece ondan mıdır;;?gene kendımı dınlıyorm umutlanıyorm
Canim testi aldim çantamda duruyo hala cesaret edemiyorum korkuyormcanım var mı bi haber bi müjde :) ??
Negatif canım nekdr üzüldüğümü anlatamam belirtilerim hala devam ediyor amacanım var mı bi haber bi müjde :) ??
hayırlısı olsun canım benim, en kısa zamanda sürpriz yapar sana merak etme :) sağlık sorunu olmadığı sürece her an bebiş geliverir :)Negatif canım nekdr üzüldüğümü anlatamam belirtilerim hala devam ediyor ama
Insllh canım ya insllh bu ay çok umitlenmistim yanlış olma şansı olabilir mi sence 7 gün kala yaptım ama erken gebelik testiydihayırlısı olsun canım benim, en kısa zamanda sürpriz yapar sana merak etme :) sağlık sorunu olmadığı sürece her an bebiş geliverir :)
eğer geç döllenme olduysa olabilir canım. bence adet günün 1 gün geçince yap. silik bile çıksa ikinci çizgi pozitiftir inşallah :)Insllh canım ya insllh bu ay çok umitlenmistim yanlış olma şansı olabilir mi sence 7 gün kala yaptım ama erken gebelik testiydi
Insllh bebisim tmmdir:)eğer geç döllenme olduysa olabilir canım. bence adet günün 1 gün geçince yap. silik bile çıksa ikinci çizgi pozitiftir inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?