Erken Hamilelik Belirtileri Nelerdir?

Çıkmayanlar canım.testlere pek güven olmuyor açıkçası.adetin geçirirse yaparsın testini.amin inşallah allah herkese nasip etsin.
Insallah cnm bnm umut hic yok esimlede bu yuzdn tartstk iki tane test almis bu gun marketten ped aldim diye kiziyor bana niye bu kadar eminsin diye anlamiyor bni

Insallah cnm bnm umut hic yok esimlede bu yuzdn tartstk iki tane test almis bu gun marketten ped aldim diye kiziyor bana niye bu kadar eminsin diye anlamiyor bni
Canım aynen öyle çok erken daha.benim.arkadaşımın adeti on gün gecikti testlerde çıkmadı.kan testinde öğrendi.herkesin hormon seviyesi farklı.

Selam kızlar belki size bir faydam olur diye yazıyorum.. Bu sabah idrar testinde pozitifi gördüm. Regl birkaç gün geçti. Ama hep regl sancısı vardı günlerdir ha oldum ha olcam diye bekledim. Önceki ay erken olmuştum belki ondan gecikmiştir diye düşündüm. Ama 1 haftadır aşırı yorgunluk vardı elim kolum kalkmıyordu.. Ve göğüslerim çok hassastı. Normalde hiç göğüs ağrısı olmaz bende. Benim 2.evladım olacak Rabbim bağışlarsa.. Sıkmayın kendinizi elbet vakti vardır. Siz rahat olun ummadık anda sürpriz yapar size minnak bebişiniz..:) benim en belirgin belirtiler bunlar..

bir faydası olursa ben de yazmak isterim. adet belirtileri gibi belirtilerim oldu bacak ağrısı sırt ve bel ağrısı.. büyük tuvalete de aşırı çıkmaya başladım normalde çok sık çıkan biri değilim tesadüf mü bilmiyorum ama. sürekli acıkma, doymama.. sinirli olma hali göğüslerde inanılmaz şişlik ve ağrı. en son da kasıklarda ağrı sızı oluyor. :)

Canim adet ve hamilelik belirtileri ayni oluyor hemen hemen.Benimde bata 10 gun kala kasik, batmasi, bel agrisi, mide bulantisi, ve goguslerde siskinlik olmistu.adetim 5.ci gun gecikmesin de test yptim pozitif cikti.O ay sogan suyu icmistim onun etkisi oldugunu dusunuyrm..

Canm belirtilere inanma bende onceden cok bakydm sonu hüsran artk hic bakmyrm yani cnm takma kafana bekle yani :)

Kızlar hamilelikteki mide bulantısı nasıl oluyor acaba ?beni çok halsiz bırakan baş dönmesi mide bulantısı yaşadım ama sanki tansiyon düşüklüğü gibi birşeydi bu gebelik belirtisi olabilir mi

Kızlar hamilelikteki mide bulantısı nasıl oluyor acaba ?beni çok halsiz bırakan baş dönmesi mide bulantısı yaşadım ama sanki tansiyon düşüklüğü gibi birşeydi bu gebelik belirtisi olabilir mi
Canım kuzenim 2,5 aylık hamile günde 3 / 4 istiğfar ediyor. baş dönmesi ve bayılmaya yatkınlık da var. çok halsizim kolumu kaldıramıyorum diyor. tansiyon düşüklüğü ve göz kararması yapıyor. ama tabii yine de emin olmak için test yaptırmak lazım.. her belirtiyi bi umut beklediğimiz için de öyle sanabiliyoruz maalesef..

Yumurtlamadan sonra cok kasık agrım,bacak agrım,karnımın altı agrıyodu. Hıc agrımamıstı yumurtlamadan sonra boyle agrıyınca acaba mı dedım :) bide cok gaz sıkısması yasadım,resmen karnım sızlıyodu.

Canım test yapıcam ama bat 6şubat yani daha 2 gün var şimdi yapıp da muallakta kalmak istemiyorum ve belki de hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Canım test yapıcam ama bat 6şubat yani daha 2 gün var şimdi yapıp da muallakta kalmak istemiyorum ve belki de hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Adet günümden bir gün sonda yaptım ben idrar testi silik çıktı ikinci çizgi canım. Ertesi günde hemen kan testi yaptırdım 89.99 çıktı. Bir gün enazından bekle adet gününü geçmesini kan testi yaptır için rahat olsun

Birşey soracağım. Hamileler cevaplarsanız çok sevinirim. Hamile olduğunuzu öğrenmeden önce akıntınızın kıvamı ve rengi nasıldı? Yeme içme durumunuz bir de. Bat 9 u. Ve biraz önce akıntım garip geldi de.

Canım hamilesin o zaman hayırlı olsun inş tatlı hayırlı bi evladın olur :) bende karar verdim adetim geçerse yapıcamm testi

Canım benim hafif sarı renkliydi ve değişikbir kokusu vardı. Üşütünce gelir ya ona benziyordu biraz. Ama her gün düzenli az az da olsa akıntım hep oldu.

Kızlar merhaba.. yerleşme kalmamanız nasıldı bilgi verebilir mısınız acaba? Bide ne kadar sürdü akinti nasıldı adet gbi mi?

Kızlar merhaba.. yerleşme kalmamanız nasıldı bilgi verebilir mısınız acaba? Bide ne kadar sürdü akinti nasıldı adet gbi mi?
Benim hiç kanamam ve lekelenmem olmadı canım. kişiden kişiye göre değişiyor sanırım. bende sadece normal sarı akıntı oldu hamileliğimi keşfedene kadar.

ya bendede sarı akıntı var ama yumurtalama haftamdayım anlamadım bir türlü kafam çok karısık wc ye gıttıgımdede pembe bır akıntı gelıyor sızce ne olabılır 2 aydır korunmuyorm. ama adetim geçelide 1 hafta oldu. geç döllenme gibi birşey olabilir mi acaba ?

canım geç döllenme olabilir benim de öyle oldu. ilk iş bir idrar testi yap derim. silik ikinci çizgi çıkarsa da kan testi ile tam sonucu öğrenebilirsin :) hayırlı haberler alırsın inşallah

ya buyuk tuvalet dediniz de hamilelik belirtisi genelde kabızlık diyorlar bende cok sık cıkmaya basladım buyuk tuvalete ama adet olmadan oncede oluyor yazmıslar

ya buyuk tuvalet dediniz de hamilelik belirtisi genelde kabızlık diyorlar bende cok sık cıkmaya basladım buyuk tuvalete ama adet olmadan oncede oluyor yazmıslar
Belki canım ama benim normalde okadar olmuyordu. bir değişiklik fark etmiştim yanii. göğüslerimde de normalde adettekine göre çok fazla bir büyüme ve hassasiyet vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…