• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Nelerdir?

Belki canım ama benim normalde okadar olmuyordu. bir değişiklik fark etmiştim yanii. göğüslerimde de normalde adettekine göre çok fazla bir büyüme ve hassasiyet vardı.
bende de oyle ya afedersin de gunde 2 kere cıkıyorum bazen bir kere normalde hic olmaz boyle..goguslerde acı iliskiden birkac gun sonra basladı sarı akıntı aynı sekilde adete 6 gun var beklemek cok zor ya:)

bende de oyle ya afedersin de gunde 2 kere cıkıyorum bazen bir kere normalde hic olmaz boyle..goguslerde acı iliskiden birkac gun sonra basladı sarı akıntı aynı sekilde adete 6 gun var beklemek cok zor ya:)
Ben adetim bir gün gecikince hemen idrar testi yaptım silik ikinci çizgi gözüktü. ertesi gün de hemen kan testi yaptırdım dayanamayıp :)

Ben adetim bir gün gecikince hemen idrar testi yaptım silik ikinci çizgi gözüktü. ertesi gün de hemen kan testi yaptırdım dayanamayıp :)
birgun bekleyebilmissin yine :KK45: ben adet gunu hemen yaparım heralde.. demekki daha yeni idrara gecmiski silik cıkmıs

canım geç döllenme olabilir benim de öyle oldu. ilk iş bir idrar testi yap derim. silik ikinci çizgi çıkarsa da kan testi ile tam sonucu öğrenebilirsin :) hayırlı haberler alırsın inşallah
Insllah oyledir yarın sabah ilk isim test alıp yapmak olucak Insllh boşuna umitlenmiyorumdur ya

Kızlar göğüs ve bel ağrısı en erken ne zaman başlar? Yani regle 1 hafta kala başlamazdı normalde bende. Ama iki gündür çok yoğun:(

Kızlar göğüs ve bel ağrısı en erken ne zaman başlar? Yani regle 1 hafta kala başlamazdı normalde bende. Ama iki gündür çok yoğun:KK43:
canım benim reglden dört beş gün önce başladı. ordan tahmin ettim hamile olabilirim diye. ki öyle çıktı. inşallah senin de öyledir :)

kızlar bnım suan nasıl belım agrıyo anlatamam ne oturabılıyolrm ne kalkabılıyorm kabızlık yasıyorm sızce sadece ondan mıdır;;? :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: gene kendımı dınlıyorm umutlanıyorm

Merhaba arkadaşlar bende günlerini bekleyenlerdenim reglime 8gün var dktr konturollarimde hiç bir sıkıntı olmadığı hamile kalmam çok kolay olacağını söyledi dktr 3aydır istiyoruz ama olmadı bu ay eşim için burdan okduğum kürlerden yaptırıp yetirdim şimdi sol kasığımda batma ve ağrı var mide bulantımda var bide bugün makyaj yaparken farkettim sanki göz bebeklerim büyümüş tabi bunlar psikolojik olma ihtimali yüksek Allah herkesin gönlüne göre verir inşllah

Merhaba arkadaşlar bende günlerini bekleyenlerdenim reglime 8gün var dktr konturollarimde hiç bir sıkıntı olmadığı hamile kalmam çok kolay olacağını söyledi dktr 3aydır istiyoruz ama olmadı bu ay eşim için burdan okduğum kürlerden yaptırıp yetirdim şimdi sol kasığımda batma ve ağrı var mide bulantımda var bide bugün makyaj yaparken farkettim sanki göz bebeklerim büyümüş tabi bunlar psikolojik olma ihtimali yüksek Allah herkesin gönlüne göre verir inşllah
hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın :)

kızlar bnım suan nasıl belım agrıyo anlatamam ne oturabılıyolrm ne kalkabılıyorm kabızlık yasıyorm sızce sadece ondan mıdır;;? :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: gene kendımı dınlıyorm umutlanıyorm
canım var mı bi haber bi müjde :) ??

slm kızlar 2 yıllık evliyim 9 aydır bebek için uğraşıyoruz,çeşitli sorunlarım var bu ay klomen kullandım ve yumurta takibi yaptı dr um, bat ım 22 si dr 22sinden sonra test yapmamı söyledi fakat ben dayanamadım yaptım ve maalesef negatif ,normalde göğüslerim ağrımaz ve şişmez ama bu ay göğüslerim ve bacaklarım ağrıyor,başkada bir belirtim yok hamile olabilirmiyim yada klomenin etkisimidir acaba

Negatif canım nekdr üzüldüğümü anlatamam belirtilerim hala devam ediyor ama
hayırlısı olsun canım benim, en kısa zamanda sürpriz yapar sana merak etme :) sağlık sorunu olmadığı sürece her an bebiş geliverir :)

hayırlısı olsun canım benim, en kısa zamanda sürpriz yapar sana merak etme :) sağlık sorunu olmadığı sürece her an bebiş geliverir :)
Insllh canım ya insllh bu ay çok umitlenmistim yanlış olma şansı olabilir mi sence 7 gün kala yaptım ama erken gebelik testiydi

Insllh canım ya insllh bu ay çok umitlenmistim yanlış olma şansı olabilir mi sence 7 gün kala yaptım ama erken gebelik testiydi
eğer geç döllenme olduysa olabilir canım. bence adet günün 1 gün geçince yap. silik bile çıksa ikinci çizgi pozitiftir inşallah :)

Back