Erken Hamilelik Belirtileri Nelerdir?

Merhaba kızlar göğüslerinde şişlik ve hassasiyet olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?

Merhaba kızlar göğüslerinde şişlik ve hassasiyet olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?

benim bu tarz belirtilerim hiç olmadı. takip de etmiyodum o sıralar zaten, daha ilk aydı ihtimal vermiyodm hamile olacağıma. normalde hiç olmaz bende ama o dönem aşırı bi gaz vardı, biraz kabızlık da vardı ama dedğim gibi hiç hamileliğe yormadm ben. sonradan öğrendm ki hamileymişim, adetime 5gün kala öğrendm. göğüslerimde ağrı 2.ayda falan oldu çok acıyodu, başlarda bi şey olmadı

Kızlar merhaba. Bir ay önce iki haftada bir dostinex kullandım. Süt hormonum 37 idi. Bu ay tam gününde kahverengi lekelenme oldu sadece. Adetimin üçüncü günündeyim ve kan yok gibi. Hiç bir şekilde adet sancısı göğüs ağrım olmadı hatta adet olmadan önce açılan iştahım bile olmadı. Bu durumu yaşayan ya da bilgi verebilecek olan var mı?
Yerleşme kanaması diyenler vardı okudum ama bu kadar düz şekilde hamile olamam sanırım.

Kızlar merhaba. Bir ay önce iki haftada bir dostinex kullandım. Süt hormonum 37 idi. Bu ay tam gününde kahverengi lekelenme oldu sadece. Adetimin üçüncü günündeyim ve kan yok gibi. Hiç bir şekilde adet sancısı göğüs ağrım olmadı hatta adet olmadan önce açılan iştahım bile olmadı. Bu durumu yaşayan ya da bilgi verebilecek olan var mı?
Yerleşme kanaması diyenler vardı okudum ama bu kadar düz şekilde hamile olamam sanırım.

Merhaba ben yeni üye oldum 34 yaşındayım, 1 yillik evliyim bugun regl olmam gerek hala olmadim kendimce umutlanıyorum ama birkac gündür regl olacakmışım gibi agrim var.Korunmayi yeni bıraktık sizce ihtimal olabilir mi malesef düzensiz regl oluyorum yumurtlama hesabini tam yapamıyorum .Son 3 aydır 19 günde oluyor kanamam. Kontrolde dr miyomlar olduğunu söyledi folik asit kullanıyorum 3 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…