Canım merhaba öncelikle.bende yeni 5 hafta 4 gunluk hamileyim..Sana şu kadarını söyleyim adet ve hamilelik belirtileri aynı. Ben adet olacagimi zannettim adetine üç gün kala aşirin kasiklarda sancı ve ağrı girdi sabah.ve test yaptım pozitif ...planlı olmasına rağmen şok oldum.çünkü adet belirtilerıspanak vardı.kendini kasma rahat bırak günleri hesap etme.bebiş gelir.Kızlar mrb. Aralık 31, ocak 1 ve 6 sında eşimle ilişki yaşadık. Sol kasığımda inanılmaz batma ve ağrı olmaya başladı. Ayın 8 inde acile doktora gittik. Hem idrar ve gebelik testi yaptırdık. Gebelik Beta HCG 0,19 Negatif çıktı. Doktor idrar yolu enfeksiyonumun da olmadığını kasıklarımda gaz birikmesi olduğunu söyledi. Ayın 9 ve 10 u da korunmasız ilişki yaşadık. Adetime 10 gün var henüz ama adet olucakmışım gibi bugün kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Sizce hamile olabilir miyim? Çok istiyoruzhayal kırıklığına uğramaktan korktuğumuzdan test de yapamıyorum. Lütfen tecrübelerinizi ve fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?
Kızlar mrb. Aralık 31, ocak 1 ve 6 sında eşimle ilişki yaşadık. Sol kasığımda inanılmaz batma ve ağrı olmaya başladı. Ayın 8 inde acile doktora gittik. Hem idrar ve gebelik testi yaptırdık. Gebelik Beta HCG 0,19 Negatif çıktı. Doktor idrar yolu enfeksiyonumun da olmadığını kasıklarımda gaz birikmesi olduğunu söyledi. Ayın 9 ve 10 u da korunmasız ilişki yaşadık. Adetime 10 gün var henüz ama adet olucakmışım gibi bugün kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Sizce hamile olabilir miyim? Çok istiyoruzhayal kırıklığına uğramaktan korktuğumuzdan test de yapamıyorum. Lütfen tecrübelerinizi ve fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?
Canım şu anda bile kasıklarımda o kadar adet ağrısı var ki. Ayrıca göğüslerim bile çok acıyo dolgun hissediyorum adet günüme de 10 gün var daha. Senin de mi böyle olmuştu??Canım merhaba öncelikle.bende yeni 5 hafta 4 gunluk hamileyim..Sana şu kadarını söyleyim adet ve hamilelik belirtileri aynı. Ben adet olacagimi zannettim adetine üç gün kala aşirin kasiklarda sancı ve ağrı girdi sabah.ve test yaptım pozitif ...planlı olmasına rağmen şok oldum.çünkü adet belirtilerıspanak vardı.kendini kasma rahat bırak günleri hesap etme.bebiş gelir.
Bata 3 gun kala testin cok silikmydi yoksa normalmiCanım merhaba öncelikle.bende yeni 5 hafta 4 gunluk hamileyim..Sana şu kadarını söyleyim adet ve hamilelik belirtileri aynı. Ben adet olacagimi zannettim adetine üç gün kala aşirin kasiklarda sancı ve ağrı girdi sabah.ve test yaptım pozitif ...planlı olmasına rağmen şok oldum.çünkü adet belirtilerıspanak vardı.kendini kasma rahat bırak günleri hesap etme.bebiş gelir.
Bata 3 gun kala testin cok silikmydi yoksa normalmi
Yumurtlama dönemimim ilk günü ayın 7 sine denk geliyodu. Benim de kasıklarımda genel bi adet sancısı var ama senin de dediğin gibi özellikle sol tarfımda batmalar oluyo ve benim de göğüslerim acıyo dolgun hissediyorum. Daha adet günüme 10 gün var çok erken değil mi??Canim yumurtlama gununu biliyomusun..
Benimde ilk hamileligimde adet belirtisiyle ayniydi tbi sonu husranla bitti o ayri.. asiri goguslerim sismisti belim agriyodu sol kasigim agriyodu ki solumdaydi zatn ultrasondada.. adet belirtisi ve hamilelik belirtisi pek ayirt edilemiyo maalesef bas donmesi ve bulanti disinda
Yumurtlama dönemimim ilk günü ayın 7 sine denk geliyodu. Benim de kasıklarımda genel bi adet sancısı var ama senin de dediğin gibi özellikle sol tarfımda batmalar oluyo ve benim de göğüslerim acıyo dolgun hissediyorum. Daha adet günüme 10 gün var çok erken değil mi??
Hayır canım bende herşey normaldi.biraz da psikolojik senin durumun bence.kasik ağrıları ara ara oluyordu ama çok hafif.herşeyi oluruna bırak kendini dinlersen bebiş gelmez.Canım şu anda bile kasıklarımda o kadar adet ağrısı var ki. Ayrıca göğüslerim bile çok acıyo dolgun hissediyorum adet günüme de 10 gün var daha. Senin de mi böyle olmuştu??
Test çok silikte değildi çok net te değildi.açıklayıcı olmadı pek ama.çıkmaz diye düşündüm açıkçası çıktı.hemen kan tahlili 69,4 çıktı.Bata 3 gun kala testin cok silikmydi yoksa normalmi
Canim ben dun yaptim 4 gun vardi yaptim bisey cikmadi :) bugun bekledim sabah ilk idrarla yapcam yarin 2 gun kaliyo zaten varsa silikte olsa belli olur heralde :))İnşallahh kuzucum yaa adet gününe 2-3 gün kala evde test yapsam mı acaba karar veremiyorum?
Yok cnm bnm yumurtlmadan 14 gun gecti idrar negatif bu gunu saymazsak bata 3 gun kaldi doktrm kist oldugunu dusunuyr bnde bu ay umutlar zero cnm sen nasilsnCanim senide burda cok goruyorum sende durumlar nedir hamislik falan varmi
Test çok silikte değildi çok net te değildi.açıklayıcı olmadı pek ama.çıkmaz diye düşündüm açıkçası çıktı.hemen kan
Anladim cnm sagolasin Rabbim herkese nasip etsin bnm testim negatif cnm bata 4 gin kala negatif daha degismez cunki erkn yumurtldm olsaydi cikardi
Insallah cikar cnm gorurum o testini sabh burda bat ne zamn bnm 16 ocak ama kist geciktrebilirmis dedilerCanim ben dun yaptim 4 gun vardi yaptim bisey cikmadi :) bugun bekledim sabah ilk idrarla yapcam yarin 2 gun kaliyo zaten varsa silikte olsa belli olur heralde :))
Bide iliskiden 13 14 gun sonra anca idrarda belli oluyomus zaten
Insallah cikar cnm gorurum o testini sabh burda bat ne zamn bnm 16 ocak ama kist geciktrebilirmis dediler
Yok bn daha doktora gitmedim idrar testi yaptm negatif cikti yumurtlamann 13. Gunuydu ve asiri kasik bel agrisi vardi doktorumu aradim bana sali gunune randevu verdi ve gebelige yorma %90 kust var dedi sali gunu gidcm cnm olsa testte cikardi yok malesef adet belirtilerim var zaten ama insallah senden gelsin guzel haberlerAnladim canim batimiz ayni insallah ikimizde hamileyizder.. Allahtan umut kesilmizkk belkide seninledir bebisin.. peki kistler icin ilac vermedimi dr.
Benim gorumceminde kistleri varmis klomen kullanmis 20 gune hamile kalmis
Yok bn daha doktora gitmedim idrar testi yaptm negatif cikti yumurtlamann 13. Gunuydu ve asiri kasik bel agrisi vardi doktorumu aradim bana sali gunune randevu verdi ve gebelige yorma %90 kust var dedi sali gunu gidcm cnm olsa testte cikardi yok malesef adet belirtilerim var zaten ama insallah senden gelsin guzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?