sen nerden bılıosun
Kübra benim çok eski ve samimi arkadaşım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen nerden bılıosun
kızlar bizde 4.5 yıldır bebek istedik ama olmadı. bugün bir rüya gördüm adet günümde geçmişti 3 gün. evde de fazladan test vardı. dedim bir yapayım bakayım çıkmaz ama genede duramadım. önce 1. çizgi çok koyu çıktı, birazcık zaman geçince aa bi baktım 2. çizgide silikte olsa çıktı. şimdi ben hamilemiyim? inanamıyorum çünkü....
Kizlarrrr ben carsamba doktora gidiyorum gelen gide yok ya belirti siskinlik hic birsey yok
kızlar bizde 4.5 yıldır bebek istedik ama olmadı. bugün bir rüya gördüm adet günümde geçmişti 3 gün. evde de fazladan test vardı. dedim bir yapayım bakayım çıkmaz ama genede duramadım. önce 1. çizgi çok koyu çıktı, birazcık zaman geçince aa bi baktım 2. çizgide silikte olsa çıktı. şimdi ben hamilemiyim? inanamıyorum çünkü....
hayırlısı canım inşallah Rabbim gönlünün muradını versin tez zamanda sıkma canını
canım allah yardımcın olsun hepimiz bir şekilde sınanıuyoruz işte sen çok sıkma canını bebeğini düşün
herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım benim nasılsın bebişimiz nasıl
ıyıyım canım bu gunlerde
bebışte ıyı bakalım
haftaya persembe ıkılı taramamız war
doktor bıde belkı cınsıyet tahmını yapabılırız dedı
süper canımmm bence kızın olucak :)
ole mı hıssetın...
cogu kışı kızın olck dıo
erkek dıyenlerde war
hayırlı ewlat olsunda yyeter
canım ikinci cizgi bakınca görülüyosa vardır hamilelik ama cok dikkatli bakınca gözüküyosa olabilrde olmayablrde bence bi tane daha idrar testi yap bn kopkoyu ckmsına ragmen ikincyi yapmştm ondada cıknca emin oldum bence sende yap ikinci idrar testini inş vardır canım
canim merhaba seninle konusmusmuyduk bilmiyorum ama adini görüyordum surekli burda.bebegin hayirli uğurlu olsun Rabbim sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah canim.bende ogreneli 1 hafta oldu. bisey soracam sana doktora gittinmi bide ilk kan degerin kac cikmisti canim adetin ne kadar gecmisti ?
canim merhaba seninle konusmusmuyduk bilmiyorum ama adini görüyordum surekli burda.bebegin hayirli uğurlu olsun Rabbim sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah canim.bende ogreneli 1 hafta oldu. bisey soracam sana doktora gittinmi bide ilk kan degerin kac cikmisti canim adetin ne kadar gecmisti ?