Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok bişey kaçırmadın. ben sana anlatayımyerimseniben Pamukumu eczanede kazıklamışlar. 2 ytl lik oncomedi tam 5 ytlye vermişler:roflol:hep beraber eczaneyi basmaya gittik falan filantatlicadiarzuheyyyyyyyyyyyyyyy ben cok geride kaldim neler oluyo biri bana aciklasin lutfen bugun bir annemle bas basa dertlesim dedim ama aklim hep burdaydi bu nasil birsey yarabbim ben herhalde size cok alistim???????????????????
üüfff Ben çok üzgünüm Ve Yeni üyeyim Adetime 6 Gün Var çok Merak Ettim Test Yaptim Negatif çikti Biliyom Erken Davrandim Ama Napim Bekliyemedim Bazi Belirtilerim Vardi çok Merak Ettim(( Bana Tavsiyede Bulunursaniz çok Sevinirim
Merhaba, bende araniza yeni katildim. Daha 5 gun oldu ama bircok belirtim var. Kasiklarim adet olucakmisim gibi agriyor, agzimda garip bir tat var, goguslerim sisti ve burdaki anne adaylarindan takip ettigime gore beyaz bir akinti oluyormus, bende de normalde hic bugune kadar gormedigim beyaz bir akinti peyda oldu dun. Adetimede daha 8 gun var. Idrar testi aldim ama beklemek zorundayim, en erken adet gununden 4 gun once yapilabiliyormus. Bakalim hayirlisi...
Hoşgeldin canım belirtilerin çok benziyor inşallalh istediğin olur. adet gününü beklemende fayda var adet olmazsan ilk günü bile yapsan silikte olsa çıkar. sonrada kan testi yaptırırsın. Allah gönlüne göre versina.s.
Amin insaallah.iyi akşamlar arkadaşlar umarım hamilesindir bebekim ama yinede çok kaptırma kendini sonuç negatif olunca çok üzülüyo insan ben bu ay kesin hamileyim dedim adet oldum çok üzüldüm sen yaşamazsın inşallah
canım çok bişey kaçırmadın. ben sana anlatayımyerimseniben Pamukumu eczanede kazıklamışlar. 2 ytl lik oncomedi tam 5 ytlye vermişler:roflol:hep beraber eczaneyi basmaya gittik falan filantatlicadiarzu
kızlar selam reglim geçeli bugün 6. gün geçen ayda 5 gün geçmişti.bugün 6.gün napmalıyım teste yapmak istemiyorum geçen seferki gibi olsun istemiyorum beklemelimiyim sizce