H
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslaaar herkese günaydınnn.kızlar acıl yardım edın geçen ay 3 gun geçtıkten sonra adet oldum ama kahverengı renkte bazen dahada koyu ama aynı gunde bıttı
1 haftadır bulantıdan oluyorum halsızım bazen kolumu oynatamıyorum göğüslerim çok belırgın şekılde buyudu sızlıyo üzstünde mavımsı damarlar oluştuen önemlisi karnım belırgın şeklıde buyudu hiç bişey gıyemıyorum göek delığinin alt tarafından buyudu sıvrı şekılde kolonya kokusu mıdemı mahvedıyo ama ıdrarda negatıf çıkıyo doktora gıdecektım ama gunum geçmedı napmalıyım psıkoljık olabılırmımyada üstüne görme oğlumdada üstğüne görmüştüm öğrenınce 7 hf 2 gunluktu böyle bişey yaşyan varsa paylaşmak isterim
kıslaaar herkese günaydınnn.
hülya kıs sen daha ne duruyon hemen bi test yap. idrar testinde bile çıkar gerçi bence gerek bilem yok ya neyseee:dance::teytey:
kıslarr bu arada ben hala adet olmadım ama tüm adet belirtileri var. karnım ağrıyo halsizm. ama dün olmam gerekiyordu hala olmadım. Dün test yaptım tek çizgi çıktı((
kızlar herkese gnydınn..ben bugun felaket uykusuzum bezgin bekir gibi oturuyorum masa basında.aksam olsada uyusam...
wavy cim sen sabah kocanı kalk bebek yapcaz dıye kaldırmıycan tabi ki..sen bı sekılde ayart onu işte gerisini sen bilirsin.
ravzanur cum sağol desteğin için işte rahım fılmınden bıraz korkuyorum bıraz da ıstıyorum çünkü tüplerde azıcık yapısıklık varsa ılacın basıncıyla acılıyomus.bu fılmden sonra doğal yolla hamıle kalan cok kadın var.
pamukum , atatanem nerelerdesiniz???
wavy allah yazdirdi bak insallah hamissindir ende hamis oldun sandim
canim ben yardim etmek cok isterdim ama ben normal hemsire degilim ben huzur evinde hemsireyim yaslilarla ilgili meslek yaptim almanya da oyle huzur evine öyle kolay kolay kimseyi almiyorlar turkiye gibisüprizzzzzravzanur sen hemşiresin sence bunlar psiklojık olabılırmı ama aklımda kesın hamılyım takıntısı yok acaba dıyorum çünkü belirtiler benı bu yöne ıtıyor sence varmmıdır pekı ıdrarada ben çok su içeri aşırı derecede acaba ıdrarda su mıktarı fazla olduğundan çııkmayabılrmı bıde mıktrda fazla oluyo ıdraraın afedersın bı kerede 2 pet bardak falan oluyo bazen dahada fazla ne dersın olabılırmı tşk
kızlar herkese gnydınn..ben bugun felaket uykusuzum bezgin bekir gibi oturuyorum masa basında.aksam olsada uyusam...
wavy cim sen sabah kocanı kalk bebek yapcaz dıye kaldırmıycan tabi ki..sen bı sekılde ayart onu işte gerisini sen bilirsin.
ravzanur cum sağol desteğin için işte rahım fılmınden bıraz korkuyorum bıraz da ıstıyorum çünkü tüplerde azıcık yapısıklık varsa ılacın basıncıyla acılıyomus.bu fılmden sonra doğal yolla hamıle kalan cok kadın var.
pamukum , atatanem nerelerdesiniz???
kıslaar valla ben bile havaya girdim bir ara yuppi hamileymişim dedim. sonra dur kıss kafayı mı yedin otur oturduğun yerde dedimtatlicadiarzubende dıyorum wavy ne zaman hamişdi benmi kaçırdım diye.:sm_confused: hay allah ..
wavy cim bekle bakalım 2 gün daha bu arada belki olursun olmazsanda kan verirsin.
kızlar ne bılıyım bazend ehayırlısı sabret hulya dıyorum ama ya bu ayda olursam adet ama belırtıler devam edrse dıyorum ozaman kesın özele falanda gıderım arkadaşım 3 aylıkken öğrendı çünkü adet oluyodu anlamadı hemde 5. çocuk
KISLAAAAAAR Nerdesiniz yawww. Üf ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Başım,karnım ağrıyor midem bulanıyor. uyumak istiyorum. Ve hala adet olmadım. ((
canımm test yaptınmı peki? ben yaptım ama negatif çıktı.senağlama bu arada bende aslen elazığlıyımyerimsenibenslm canım benimde 3 şubattı bende olmadım aynı durumdayımm senle kafamçokkarıştı
canımm test yaptınmı peki? ben yaptım ama negatif çıktı.senağlama bu arada bende aslen elazığlıyımyerimseniben