Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bi sorum olacak.Oncomed nasıl oluyo duyuyorum ama bilgim yok
canım çok sağol. oncomedi bi kaç eczaneye sordum bulamadımoncomed al cnm varsa çıkar adet gecıkmesını beklemene gerek yok.bu test erken test.
canım teşekkürler. yok bu sefer çok stres yapmıyorum. ama yinede adet olacam mı olmayacam mı diye sürek tuvalete taşınıyorum. hayırlısı yarına kadar olmazsam bi test yapacağım. tabi bu kadar çabuk çıkar mı bilmemCADIARZU
canım oncomedi benden köşe bucak saklıyorlar sanırsam bulamadım bir türlütatlicadiarzucıkar vcıkar oncomed al ben cuma günü aldım hem normal test aldım hem oncomed aldım nbormal test 3,75 oncomed 5,00 ytl denedim negatif cıktı lülülülülülü birazcık zırladım kocama sarılıp ama geçti şimdi hayırlısı bakalım zaten düşük bi ihtimaldi oda yokmuş şakkıdı
senlede bayadır cene yapamıyoruz sengözlerimebaksanab
cıkar vcıkar oncomed al ben cuma günü aldım hem normal test aldım hem oncomed aldım nbormal test 3,75 oncomed 5,00 ytl denedim negatif cıktı lülülülülülü birazcık zırladım kocama sarılıp ama geçti şimdi hayırlısı bakalım zaten düşük bi ihtimaldi oda yokmuş şakkıdı
senlede bayadır cene yapamıyoruz sengözlerimebaksanab
kıss pamukum kendi derdimden seni pataklamayı unuttum. şurda 3 gün önce atıp tutan sen değil miydin. yat bakayım dizimeklava:cnm yaa stres yoktu hani şimdi sana geliyo oklavaklava: senki bizi döven kişi eyyyy kendine gel aaa..cnm benım bak bu ay bütün kankalar aynı durumdayız tek umudumuz wavy inşallah bu ay onda vardır.
bu arada oncomedi cok pahalı almıssın.ben 2,5 ytl ye aldım hemde bulunca 2 tane aldım bırını yaptım bırını bu aya sakladımlülülülülülü allahım sen aklımızı koruu..:roflol:
cnm yaa stres yoktu hani şimdi sana geliyo oklavaklava: senki bizi döven kişi eyyyy kendine gel aaa..cnm benım bak bu ay bütün kankalar aynı durumdayız tek umudumuz wavy inşallah bu ay onda vardır.
bu arada oncomedi cok pahalı almıssın.ben 2,5 ytl ye aldım hemde bulunca 2 tane aldım bırını yaptım bırını bu aya sakladımlülülülülülü allahım sen aklımızı koruu..:roflol:
Merhaba Arkadaşlar, Bende Anne Olmak Istiyorum. Bizde çalişmalara çok Oldu Başlayali Aslinda. Aslinda Doktorum Senin Normal şartlarda Hamile Olman %1 Ihtimal Dedi. Ama Ben Yinede Umutluyum. Hatta şu An Bile Umudum Var. Bütün Yazilanlari Okudum. Adet Olmama 10 Gün Var Ama Belirtilerin Hepsini Gösteriyorum şu Anda. Evet Hepsi Regl Belirtileri Ama Hepsine Ilave Halsizlik Ve Yorgunlukta Var Bu Ay. Inşallah Bu Sefer Hamileyimdir. Allah Hiç Bir Yuvayi Güneşsiz Birakmasin.. Amin...
kıss pamukum kendi derdimden seni pataklamayı unuttum. şurda 3 gün önce atıp tutan sen değil miydin. yat bakayım dizimeklava:
tüüüüü :enbuyukkk:kandırdılar beni demekki ama ben anlamıştım zaten bi 4 dedi bi dört bucuk arkadan getiren hatun 5 dedi fişde vermediler bak bana CADIARZUvar mı ulen benim gibi hatunu kazıklamakkkklava:
tüüüüü :enbuyukkk:kandırdılar beni demekki ama ben anlamıştım zaten bi 4 dedi bi dört bucuk arkadan getiren hatun 5 dedi fişde vermediler bak bana CADIARZUvar mı ulen benim gibi hatunu kazıklamakkkklava:
haydi kıslar toplanın arkadaşımıza bu yapılırmı. eczane basmaya gidiyozklava:
Bende çok istiyorum.Bu ay benimde belirtilerim vardı.Halsizlik baş dönmesi bulantı göğüsleimde şişlik ve ağrı.Belki bu ay olur dedim ama bugün hastalandım
Öbür aya artık kısmet
heee hadi kalkın gidiyoruz ata tanem nerde klava:klava:
ama durun ya CADIARZU şimdi ben büyük ihtimalle bidahaki aya yine arayacam bunu e bi orda buldum CADIARZU şimdi basarsak bidaha gururuma yedirip gidemem :dilcikar: acaba diyom ki telefonlamı tehdit etsekkkCADIARZU
ya kızlar isimleriniz ne bu arada ben kübra