Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar.Hamile arkadaşları tebrik ediyorum.Eminim çook güzel bi duygudur.Darısı başımıza

bildiğin gebelik testi hiç bi farkı yok hamileliğin 7. gününden itibaren sonuç veriyo

arkadaşlar bi sorum olacak.Oncomed nasıl oluyo duyuyorum ama bilgim yok

oncomed erken gebelik testi.hamileliğin oluştuğu 7. günden itibaren test sonucu pozitif çıkıyor.fiyatıda cok uygun.diğer testler hem çok geç sonuç veriyo hemde daha pahalı yani bu testi her hamilelik riski olan ayında yapabilirsin.% 99,9 dogruluk payıda veriliyor.ben testi adeti beklemden yaptım negatif cıktı.ertesi gün adet oldum.:teytey:

canım teşekkürler. yok bu sefer çok stres yapmıyorum. ama yinede adet olacam mı olmayacam mı diye sürek tuvalete taşınıyorum. :eek:hayırlısı yarına kadar olmazsam bi test yapacağım. tabi bu kadar çabuk çıkar mı bilmemCADIARZU

cıkar vcıkar oncomed al ben cuma günü aldım :eek: hem normal test aldım hem oncomed aldım nbormal test 3,75 oncomed 5,00 ytl denedim negatif cıktı lülülülülülü birazcık zırladım :eek:kocama sarılıp ama geçti şimdi hayırlısı bakalım zaten düşük bi ihtimaldi oda yokmuş şakkıdı

senlede bayadır cene yapamıyoruz sengözlerimebaksanab

cıkar vcıkar oncomed al ben cuma günü aldım :eek: hem normal test aldım hem oncomed aldım nbormal test 3,75 oncomed 5,00 ytl denedim negatif cıktı lülülülülülü birazcık zırladım :eek:kocama sarılıp ama geçti şimdi hayırlısı bakalım zaten düşük bi ihtimaldi oda yokmuş şakkıdı

canım oncomedi benden köşe bucak saklıyorlar sanırsam bulamadım bir türlütatlicadiarzu

sanırım bende bu akşam biraz zırlayacam. çünkü sancım arttı eli kulağında benim sevgili adetiminsenağlama
ee neler yaptınız bakeem ben yokken. öğleden sonra girdim sisteme baktımm herkes sabah kahvesi ile birlikte şeker şeker muhabbet etmiş gitmiş. tek başıma kalı verdim buralarda..

cnm yaa stres yoktu hani şimdi sana geliyo oklava:eek:klava: senki bizi döven kişi eyyyy kendine gel aaa..cnm benım bak bu ay bütün kankalar aynı durumdayız tek umudumuz wavy inşallah bu ay onda vardır.
bu arada oncomedi cok pahalı almıssın.ben 2,5 ytl ye aldım hemde bulunca 2 tane aldım bırını yaptım bırını bu aya sakladımlülülülülülü allahım sen aklımızı koruu..:roflol:

kıyamam ben sana ben giremedim kim ne konuşmuş bakmadımda yanlız sabah kübra kullandığı ilacı sormuş onuda adet düzensizliklerinde veriyolar yada düşük tehlikesiş olan hamileliklerde veriyolar onu yazdım sonradan yazmış hamişmiş bi onu gördüm bende dayanamadım cuma günü aradım oncomed bulamadım önce normal testlerden aldım giderken bi eczane daha gördüm baktım bayan var içerde ( diğer testlerde sorun olmuyo ama oncomed ilk defa duymuşlar gibi davrandıkları için ) girdim sordum oda önce bi afalladı sonra şu pahalı olan testleri gösterdi sonra arkadan biri buldu getirdi aldımn cıktım cesaret edip yapamadım kocam ppazar günü tıuturdu yap hadi diye ( oda hem istemiyo hem istiyo nası şeyse ) yaptım veee negatif cıktı :KK43:

cnm yaa stres yoktu hani şimdi sana geliyo oklava:eek:klava: senki bizi döven kişi eyyyy kendine gel aaa..cnm benım bak bu ay bütün kankalar aynı durumdayız tek umudumuz wavy inşallah bu ay onda vardır.
bu arada oncomedi cok pahalı almıssın.ben 2,5 ytl ye aldım hemde bulunca 2 tane aldım bırını yaptım bırını bu aya sakladımlülülülülülü allahım sen aklımızı koruu..:roflol:
kıss pamukum kendi derdimden seni pataklamayı unuttum. şurda 3 gün önce atıp tutan sen değil miydin. yat bakayım dizime:eek:klava:

Merhaba Arkadaşlar, Bende Anne Olmak Istiyorum. Bizde çalişmalara çok Oldu Başlayali Aslinda. Aslinda Doktorum Senin Normal şartlarda Hamile Olman %1 Ihtimal Dedi. Ama Ben Yinede Umutluyum. Hatta şu An Bile Umudum Var. Bütün Yazilanlari Okudum. Adet Olmama 10 Gün Var Ama Belirtilerin Hepsini Gösteriyorum şu Anda. Evet Hepsi Regl Belirtileri Ama Hepsine Ilave Halsizlik Ve Yorgunlukta Var Bu Ay. Inşallah Bu Sefer Hamileyimdir. Allah Hiç Bir Yuvayi Güneşsiz Birakmasin.. Amin...

tüüüüü :enbuyukkk:kandırdılar beni demekki ama ben anlamıştım zaten bi 4 dedi bi dört bucuk arkadan getiren hatun 5 dedi fişde vermediler bak bana CADIARZUvar mı ulen benim gibi hatunu kazıklamakkk:eek:klava:

Merhaba Arkadaşlar, Bende Anne Olmak Istiyorum. Bizde çalişmalara çok Oldu Başlayali Aslinda. Aslinda Doktorum Senin Normal şartlarda Hamile Olman %1 Ihtimal Dedi. Ama Ben Yinede Umutluyum. Hatta şu An Bile Umudum Var. Bütün Yazilanlari Okudum. Adet Olmama 10 Gün Var Ama Belirtilerin Hepsini Gösteriyorum şu Anda. Evet Hepsi Regl Belirtileri Ama Hepsine Ilave Halsizlik Ve Yorgunlukta Var Bu Ay. Inşallah Bu Sefer Hamileyimdir. Allah Hiç Bir Yuvayi Güneşsiz Birakmasin.. Amin...

canım umut etmek başarmanın yarısıdır. bunu unutma. allah gönlüne göre versin..
Bu arada niye doktor şans vermedi bi problem mi varCADIARZU

kıss pamukum kendi derdimden seni pataklamayı unuttum. şurda 3 gün önce atıp tutan sen değil miydin. yat bakayım dizime:eek:klava:

ya noluyoı ya ben sizi tek başıma dövdüm siz cifter cifter geliyonuz senağlama
herm o anda oldu o teste bakınca sonra geçti :teytey:
siz asıl biz tam anlamıyla başlayınca görün her yerim mor gezerim heralde sayenizde senağlama

ama ne demişler imamın dediğini yapacan yaptığını yapmayacan he mi canlarım Şeniz

tüüüüü :enbuyukkk:kandırdılar beni demekki ama ben anlamıştım zaten bi 4 dedi bi dört bucuk arkadan getiren hatun 5 dedi fişde vermediler bak bana CADIARZUvar mı ulen benim gibi hatunu kazıklamakkk:eek:klava:

ayyy cnm yaa cok guldum şimdii.. ben bu testten alıp pazarlayayım bari :roflol: kımse bulamıyo sen o eczaneye yolun duserse soyle arkadasım almıs de 2,5 ytl ye ınternette de 1,5 satıs fıyatı sen 1 tanede yedek al önümüzdeki ay için.bak ıste ne durumlara dusuyoruz onun ıcın dıyorum allahım sen aklımızı koru dıye.tatlicadiarzu

haydi kıslar toplanın arkadaşımıza bu yapılırmı. eczane basmaya gidiyoz:eek:klava:

Bende çok istiyorum.Bu ay benimde belirtilerim vardı.Halsizlik baş dönmesi bulantı göğüsleimde şişlik ve ağrı.Belki bu ay olur dedim ama bugün hastalandım:KK43::KK43::KK43:
Öbür aya artık kısmet

haydi kıslar toplanın arkadaşımıza bu yapılırmı. eczane basmaya gidiyoz:eek:klava:

heee hadi kalkın gidiyoruz ata tanem nerde :eek:klava::eek:klava:

ama durun ya CADIARZU şimdi ben büyük ihtimalle bidahaki aya yine arayacam bunu e bi orda buldum CADIARZU şimdi basarsak bidaha gururuma yedirip gidemem :dilcikar: acaba diyom ki telefonlamı tehdit etsekkkCADIARZU
ya kızlar isimleriniz ne bu arada ben kübra

Bende çok istiyorum.Bu ay benimde belirtilerim vardı.Halsizlik baş dönmesi bulantı göğüsleimde şişlik ve ağrı.Belki bu ay olur dedim ama bugün hastalandım:KK43::KK43::KK43:
Öbür aya artık kısmet

canımm sıkma canını :1hug: ben her ay bu belirtileri yaşıyorum sonra test yapıyorum ve adet oluyorum. Sanırım beynimiz bize oyun oynuyor.. bu ayda aynı belirtiler oldu hatta çok sevdiğim sigarayı bile bıraktım tadı bi fena geldi. ama bugün adet olucam bunu biliyorumsenağlama haydi kızlar bu ayki maçlara sıkı çalışalım:dance:tatlicadiarzu

heee hadi kalkın gidiyoruz ata tanem nerde :eek:klava::eek:klava:

ama durun ya CADIARZU şimdi ben büyük ihtimalle bidahaki aya yine arayacam bunu e bi orda buldum CADIARZU şimdi basarsak bidaha gururuma yedirip gidemem :dilcikar: acaba diyom ki telefonlamı tehdit etsekkkCADIARZU
ya kızlar isimleriniz ne bu arada ben kübra

cnm ben cıddı soyluyorum sen yıne gıt soyle arkadasım su fıyata almıs dıye.1 tane daha ıste yedek dursun bı kosede.bız bu gıdısle fırmayı zengın edıcez gazetelere cıkıyomus erken gebelık testlerınde patlama yasandı dıye:roflol:
canlar benım adımda burcu...

X