Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm sıkma canını :1hug: ben her ay bu belirtileri yaşıyorum sonra test yapıyorum ve adet oluyorum. Sanırım beynimiz bize oyun oynuyor.. bu ayda aynı belirtiler oldu hatta çok sevdiğim sigarayı bile bıraktım tadı bi fena geldi. ama bugün adet olucam bunu biliyorumsenağlama haydi kızlar bu ayki maçlara sıkı çalışalım:dance:tatlicadiarzu[/QUO
siz çalışın ben calışsam nolur isterse akşama kadar çalışayım top yok ayol önce kocamı kandırmma lazım benim CADIARZU
canımm sıkma canını :1hug: ben her ay bu belirtileri yaşıyorum sonra test yapıyorum ve adet oluyorum. Sanırım beynimiz bize oyun oynuyor.. bu ayda aynı belirtiler oldu hatta çok sevdiğim sigarayı bile bıraktım tadı bi fena geldi. ama bugün adet olucam bunu biliyorumsenağlama haydi kızlar bu ayki maçlara sıkı çalışalım:dance:tatlicadiarzu[/QUO]
siz çalışın ben calışsam nolur isterse akşama kadar çalışayım top yok ayol önce kocamı kandırmma lazım benim CADIARZU
cnm ben cıddı soyluyorum sen yıne gıt soyle arkadasım su fıyata almıs dıye.1 tane daha ıste yedek dursun bı kosede.bız bu gıdısle fırmayı zengın edıcez gazetelere cıkıyomus erken gebelık testlerınde patlama yasandı dıye:roflol:
canlar benım adımda burcu...
kıss bence senin koca istemem yan cebime koy diyenlerdentatlicadiarzu baksana test konusunda senden hevesliymiş.a.s kıs erkekler bize dayanamaz kandırırsın istersencanımm sıkma canını :1hug: ben her ay bu belirtileri yaşıyorum sonra test yapıyorum ve adet oluyorum. Sanırım beynimiz bize oyun oynuyor.. bu ayda aynı belirtiler oldu hatta çok sevdiğim sigarayı bile bıraktım tadı bi fena geldi. ama bugün adet olucam bunu biliyorumsenağlama haydi kızlar bu ayki maçlara sıkı çalışalım:dance:tatlicadiarzu[/QUO]
canımm sıkma canını :1hug: ben her ay bu belirtileri yaşıyorum sonra test yapıyorum ve adet oluyorum. Sanırım beynimiz bize oyun oynuyor.. bu ayda aynı belirtiler oldu hatta çok sevdiğim sigarayı bile bıraktım tadı bi fena geldi. ama bugün adet olucam bunu biliyorumsenağlama haydi kızlar bu ayki maçlara sıkı çalışalım:dance:tatlicadiarzu[/QUO
aslında sen daha avantajlısın. nıye dıyceksın.bebek olsun dıye dusunerek ilişkiye gırmek bızden daha cok erkekleri etkiliyor.senın esinin oyle bı stresi yok adam sadece seni düşünüyo bence böyle devam et.sen kendine göre önlemler al bişeyler uygula eşin strese girmesin ..
valla kıslar hamile kalmazsam yakında psikolojik hamilelik yaşıcam yaa ay bi mide bulantısı zor attım kendimi lavaboya(
yok be bacım sanmam. sadece psikolojik bence.kızzz
hamilemisin yoksaaa kız git test alda gel oncomed olmasada olur silik milik belli olur o
yok be bacım sanmam. sadece psikolojik bence.
sapıttık iyice hadi siz neysede bana noluyosa sabahdan beride kaşınıyom ve durmadan acıkıyorum offf
bak cnm panik yapma sanırım sanmam bosver düşünme..bu ay nedense ben cok relax olmaya karar verdim öylede daha iyi hissediyorum kendimi..kızlar ne yapmak gerekıyosa yapıcaz artık. sartları zorluyoruz.herseyın zamanı var one cekemeyız..dua edin..kankalar iyi çalışmalar.haa bu arada bu ayki çalışmaları olabildiğince sabah yapmaya çalışın doktor söylemişti.spermler en konsantre halinde oluyomuş.:içelim:
cnm slm. yeni geldim bende bugün adetimin 4. gunu hormon için kan vermeye gittim. o yuzden gecıktım.cnm ınsallah olmazsın ama yınede hayırlısı olsun.allah hayırlısı ne ise onu versin.canını sakın sıkma bak bızde adet olduk.ben şimdi ateş ölçmeye başladım.ravzanurcum sende sormustun sanırım.adetın ılk gunu baslıyosun her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ateşini ölçüp yazıyosun.adetınden 10. gununden sonra dıkkat edıceksın yumurtladıgın gun 1 dereceye yakın bı fark oluyo.o gün büyük gün kızlar dua edip çalışmalara baslıyosun :içelim: bazen yumurtladıgın gunden bır oncekı gun anı bır dusus oluyo 35 lerde falan sonrakı gunde 37 lere cıkıyo o zamanda sasırmayın yukseldıgı gun önemli.hadi bakalım kızlar bu ay ınş olacak.benim haftaya rahim filmim var cok korkuyorum ne olur dua edinnnn:çok üzgünüm: