Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kimse yokmu hu hu ama beni yalnız bırakmayın

canim gunaydin malesef bende dedim kimse yokmu ama yokmus:dilcikar:benim regl gecen ay 15 gun gecti belki sende stres yapmisindir o yuzden uzamistir ama gecen aydan5 gun gecti diyorsun pekala bu ayla gecen ay arasinda farkli birseyler hissediyorsan bence hemen al ama hissetmiyorson biraz daha bekle derim .sonuc negatif ciksada durmak yol yola devam ookkk:teytey:

ya ben napim daha adetime 6 gün var ama kasıklarım okadar ağrıyorki dayanamıyorum halbuki bu daha ilk denememdi bukadar erken hamile kalabilirmiyimki kızlar

ya ben napim daha adetime 6 gün var ama kasıklarım okadar ağrıyorki dayanamıyorum halbuki bu daha ilk denememdi bukadar erken hamile kalabilirmiyimki kızlar

eger onceki reglin boyle agrili degilse hamis olabilirsin:nazar: hadi insallah guzel haberler verirsin bize:teytey:

hayatım bende seni şey yapmak istemem ama yinede sen kendini herşeye hazırlada hemn olacakmış diye etkileme kendini yoksa sende benim gibi hayal kırıklığı yaşarsın istmem hayal kırıklığı yaşamanı.

Yok Ben Herşeye Hazirim Fakat Ilk Defa Bu şekilde Vücudumda Farkli şeyler Hissediyorum
Göğüslerimde şişti Ve Miğde Bulantisida Başladi Oyüzden Kafam Karişti Hayirlisi Inş.

hayatım bende seni şey yapmak istemem ama yinede sen kendini herşeye hazırlada hemn olacakmış diye etkileme kendini yoksa sende benim gibi hayal kırıklığı yaşarsın istmem hayal kırıklığı yaşamanı.

hayırlısı olsun hayatımmmmmm inş.hamişsindirrr.ne kadar farklı bi duygu olsa gerek...

kızlar ben o zamannn bi test alıyımmı ne dersinizzzzz.inş.pozitif çıkarrr öyle çok istiyorumkiii

göğüslerim çok feci acıyor bide aşırı yorgunluk var kıalzr başkada hani mide bulantısı filan yokkkk

kızlar acıl yardım edın geçen ay 3 gun geçtıkten sonra adet oldum ama kahverengı renkte bazen dahada koyu ama aynı gunde bıttı
1 haftadır bulantıdan oluyorum halsızım bazen kolumu oynatamıyorum göğüslerim çok belırgın şekılde buyudu sızlıyo üzstünde mavımsı damarlar oluştuen önemlisi karnım belırgın şeklıde buyudu hiç bişey gıyemıyorum göek delığinin alt tarafından buyudu sıvrı şekılde kolonya kokusu mıdemı mahvedıyo ama ıdrarda negatıf çıkıyo doktora gıdecektım ama gunum geçmedı napmalıyım psıkoljık olabılırmımyada üstüne görme oğlumdada üstğüne görmüştüm öğrenınce 7 hf 2 gunluktu böyle bişey yaşyan varsa paylaşmak isterim

esengulcum senin yazilarin hem cevap hem soru seklinde karistiriyosun herhalde cunku anlayamiyorum nedemek istedigini yoksa 2 tanemi esen gul var

kızlar acıl yardım edın geçen ay 3 gun geçtıkten sonra adet oldum ama kahverengı renkte bazen dahada koyu ama aynı gunde bıttı
1 haftadır bulantıdan oluyorum halsızım bazen kolumu oynatamıyorum göğüslerim çok belırgın şekılde buyudu sızlıyo üzstünde mavımsı damarlar oluştuen önemlisi karnım belırgın şeklıde buyudu hiç bişey gıyemıyorum göek delığinin alt tarafından buyudu sıvrı şekılde kolonya kokusu mıdemı mahvedıyo ama ıdrarda negatıf çıkıyo doktora gıdecektım ama gunum geçmedı napmalıyım psıkoljık olabılırmımyada üstüne görme oğlumdada üstğüne görmüştüm öğrenınce 7 hf 2 gunluktu böyle bişey yaşyan varsa paylaşmak isterim

canim sen acilen kan testi yaptir :1rolleyes:

X