- 23 Ocak 2008
- 4.066
- 1
fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis
kimse yokmu hu hu ama beni yalnız bırakmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bir idrar testi yap baya gecikmiş adetin benim bir arkadaşım adetine 4 gün kala yapmıştı pembe bir çizgi çıkmıştı seninkisi artık tamamen belli olur bence
ya ben napim daha adetime 6 gün var ama kasıklarım okadar ağrıyorki dayanamıyorum halbuki bu daha ilk denememdi bukadar erken hamile kalabilirmiyimki kızlar
slm arkadaşlar ilk ne zaman ultrasyonda bebek gözüküyo bide hamileyken aranızda arada kanaması olan varmı
ya ben napim daha adetime 6 gün var ama kasıklarım okadar ağrıyorki dayanamıyorum halbuki bu daha ilk denememdi bukadar erken hamile kalabilirmiyimki kızlar
Yok Ben Herşeye Hazirim Fakat Ilk Defa Bu şekilde Vücudumda Farkli şeyler Hissediyorum
Göğüslerimde şişti Ve Miğde Bulantisida Başladi Oyüzden Kafam Karişti Hayirlisi Inş.
hayatım bende seni şey yapmak istemem ama yinede sen kendini herşeye hazırlada hemn olacakmış diye etkileme kendini yoksa sende benim gibi hayal kırıklığı yaşarsın istmem hayal kırıklığı yaşamanı.
göğüslerim çok feci acıyor bide aşırı yorgunluk var kıalzr başkada hani mide bulantısı filan yokkkk
aranızda yeni hamiş haberi alan varmı pekiii.
HU HUUUUUUUUUUUU ORDAMISINIZ
fisfisfis
fisfisfisfisfisfisfisfisfis
kızlar acıl yardım edın geçen ay 3 gun geçtıkten sonra adet oldum ama kahverengı renkte bazen dahada koyu ama aynı gunde bıttı
1 haftadır bulantıdan oluyorum halsızım bazen kolumu oynatamıyorum göğüslerim çok belırgın şekılde buyudu sızlıyo üzstünde mavımsı damarlar oluştuen önemlisi karnım belırgın şeklıde buyudu hiç bişey gıyemıyorum göek delığinin alt tarafından buyudu sıvrı şekılde kolonya kokusu mıdemı mahvedıyo ama ıdrarda negatıf çıkıyo doktora gıdecektım ama gunum geçmedı napmalıyım psıkoljık olabılırmımyada üstüne görme oğlumdada üstğüne görmüştüm öğrenınce 7 hf 2 gunluktu böyle bişey yaşyan varsa paylaşmak isterim