Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bol bol süt yoğurt peynir ; kalsiyumdan zengin beslenmek gerekiyor canım
cevizi ve kuru üzümü doktor tavsiye etti bol yeşillik taze meyva sebze
bir de ben keçiboynuzu pekmezi içiyorum demir içeriyor bol miktarda

evet canım herkes heyecanını korkularını paylaşıyor
benim de 11 ay olmadı çok üzüldüm tam olmayacak sorun ne acaba diye doktora gittiğim ay hamiş old. haberini aldım çok şükür
herşey güzel olsun inşAllah canım paylaşman konusunda birşey demedim kırdıysam özür dilerm rahat ol bebişin geleceği zamanı bilir inşAllah :)

yok yanlis anlamadim ben de benim gibi diger arkadaslar yazinca icimden oyle geciriyorum zamana birak olcak diye felan ama o kisinin pskolojisi o an yardim bekledigini anliyorum ve moral dolu seyler yaziyorum o uzden yani .bende biliyorum zamana birakinca olcak ama insanin elinde degil ki bu.birde ben gurbetteyim ailemden ayriyim senede 1 goruyorum oyuzden cok ustume aliniyorum herhalde asilsen kusurabakma a.s.

yı-ok canım mide bulantım zaten en korktuğum şey mide bulantısı çünkü benim midem çok hassas olduğu için hep derdim hamiş olunca ne yaparım die allaha şükür şimdilik bişi yok çok şükür.
ravzanurcum oluruna bırak inş. en kısa zamanda hamiş olursun senide anlıyorum zor bi dönem geçirmişsin rabbim inş. gönlüne göre verir inş. canım sıkıntı yapma olucağı varsada emin ol olmuyo rabbim gönlüne göre versin herkese... ammiiinnn...

ravzanur ben de yanlış anlamadım canım olur böyle şeyler Allah gönlüne gööre versin sana ve bütün isteyen arkadaşlara dua ediyorum..
kübra ; bol bol su da çok faydalı çünkü cildin nem ihtiyacını karşılıyor böylece ilerleyen dönemlerde çatlaklarımız da çok olmaz inşAllah
bir de hurma yemeye çalış minerallerden zengin bir besin
herşey bebişlerimiz için :)

kıslaaar nerdesiniz. Ben ancak şimdi sisteme girebildim. ama kimse yoook:KK43:
kübra tebrikler canım çok mutlu oldum...

reyzanur, kübra83 bubuş,atatanem ve tabiki sen pamukum. beni adet günümde yanlız bıraktınız ya sağolun yani:1no2:nerde benim oklavam:eek:klava:

:dance:
canımm henüz olmadım ama bugün günüm ve belirtiler var sanırım olucam.senağlama dua et benim için. b ukez başarmış olalım..:1hug:

canim kusurabakma turkiye ile konusuyom annemle oyuzden gormedim tabi annem olunnca akarsular duruyo bende uzulme demesi kolay ama ha gayret bidaki aya insallah canim

bubuş ALLAHA şükür hamişim :) ama dediğim gibi biraz kafam karıştı rabbim hayırlı sağlıklı biş evlat doğmasını nasip etsin cümlemizin gönlüne göre versin aaammmmiiiiinnnnn....

cnm yaa çok sevindim.allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.analı babalı büyütsün.iyidir hersey yolundadır sen kafanı takıp kendını strese sokma.bebişide etkılersın.su anda tam olusum donemı ne kadar rahat gecırırsen o kadar ıyı.cok öpüyorum seni.kendine ıyı bak. tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr...:nazar:

:dance:

canim kusurabakma turkiye ile konusuyom annemle oyuzden gormedim tabi annem olunnca akarsular duruyo bende uzulme demesi kolay ama ha gayret bidaki aya insallah canim

canim ben herzaman dua ediyorum canini sikma kendine iyibak kafanida fazla strese sokma buay olamzsa bidakine insallah

canim ben herzaman dua ediyorum canini sikma kendine iyibak kafanida fazla strese sokma buay olamzsa bidakine insallah
canım teşekkürler. yok bu sefer çok stres yapmıyorum. ama yinede adet olacam mı olmayacam mı diye sürek tuvalete taşınıyorum. :eek:hayırlısı yarına kadar olmazsam bi test yapacağım. tabi bu kadar çabuk çıkar mı bilmemCADIARZU

kübracın çok sevindim hamile oluşuna allah tez zamanda hayırlı bir şekilde meleğini kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına.

reyzanur, kübra83 bubuş,atatanem ve tabiki sen pamukum. beni adet günümde yanlız bıraktınız ya sağolun yani:1no2:nerde benim oklavam:eek:klava:

cnm slm. yeni geldim bende bugün adetimin 4. gunu hormon için kan vermeye gittim. o yuzden gecıktım.cnm ınsallah olmazsın ama yınede hayırlısı olsun.allah hayırlısı ne ise onu versin.canını sakın sıkma bak bızde adet olduk.ben şimdi ateş ölçmeye başladım.ravzanurcum sende sormustun sanırım.adetın ılk gunu baslıyosun her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ateşini ölçüp yazıyosun.adetınden 10. gununden sonra dıkkat edıceksın yumurtladıgın gun 1 dereceye yakın bı fark oluyo.o gün büyük gün kızlar dua edip çalışmalara baslıyosun :içelim: bazen yumurtladıgın gunden bır oncekı gun anı bır dusus oluyo 35 lerde falan sonrakı gunde 37 lere cıkıyo o zamanda sasırmayın yukseldıgı gun önemli.hadi bakalım kızlar bu ay ınş olacak.benim haftaya rahim filmim var cok korkuyorum ne olur dua edinnnn:çok üzgünüm:

canım teşekkürler. yok bu sefer çok stres yapmıyorum. ama yinede adet olacam mı olmayacam mı diye sürek tuvalete taşınıyorum. :eek:hayırlısı yarına kadar olmazsam bi test yapacağım. tabi bu kadar çabuk çıkar mı bilmemCADIARZU

oncomed al cnm varsa çıkar adet gecıkmesını beklemene gerek yok.bu test erken test.

X