Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım herkes heyecanını korkularını paylaşıyor
benim de 11 ay olmadı çok üzüldüm tam olmayacak sorun ne acaba diye doktora gittiğim ay hamiş old. haberini aldım çok şükür
herşey güzel olsun inşAllah canım paylaşman konusunda birşey demedim kırdıysam özür dilerm rahat ol bebişin geleceği zamanı bilir inşAllah :)
canım hoşgeldin. pzt. sendromunu bende yeni atlattım. ama kimsecikler yok bugün. herkes yazışmış gitmiş.senağlamasonunda geldim malum pazartesi sendozyumu günaydın
Ee Kizlar Ordamisinniizz...
canımm henüz olmadım ama bugün günüm ve belirtiler var sanırım olucam.senağlama dua et benim için. b ukez başarmış olalım..:1hug:ooyyy kıyamam vawy gerçekten adet olduğunu ben bilmiyordum yani....kusura bakma....
canımm henüz olmadım ama bugün günüm ve belirtiler var sanırım olucam.senağlama dua et benim için. b ukez başarmış olalım..:1hug:
bubuş ALLAHA şükür hamişim :) ama dediğim gibi biraz kafam karıştı rabbim hayırlı sağlıklı biş evlat doğmasını nasip etsin cümlemizin gönlüne göre versin aaammmmiiiiinnnnn....
:dance:
canim kusurabakma turkiye ile konusuyom annemle oyuzden gormedim tabi annem olunnca akarsular duruyo bende uzulme demesi kolay ama ha gayret bidaki aya insallah canim
canım teşekkürler. yok bu sefer çok stres yapmıyorum. ama yinede adet olacam mı olmayacam mı diye sürek tuvalete taşınıyorum. hayırlısı yarına kadar olmazsam bi test yapacağım. tabi bu kadar çabuk çıkar mı bilmemCADIARZUcanim ben herzaman dua ediyorum canini sikma kendine iyibak kafanida fazla strese sokma buay olamzsa bidakine insallah
reyzanur, kübra83 bubuş,atatanem ve tabiki sen pamukum. beni adet günümde yanlız bıraktınız ya sağolun yani:1no2:nerde benim oklavamklava:
canım teşekkürler. yok bu sefer çok stres yapmıyorum. ama yinede adet olacam mı olmayacam mı diye sürek tuvalete taşınıyorum. hayırlısı yarına kadar olmazsam bi test yapacağım. tabi bu kadar çabuk çıkar mı bilmemCADIARZU