Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ben adet gunume 4 gun kala test yapmistim ve sonuc pozitifti. a.s
Ama test yapmadan once goguslerimdeki siskinlik oldukca belirgindi. Daha buyuk ve dik gorunuyorlardi. Keske hep oyle kalacak olsalar :eek:

Her test markasinin hcg duyarlilik duzeyi farkli, bu nedenle bazilarini adet gormeden once yapabilirken, bazilarinda adet gecikmesini beklemek gerekiyor.
First Response markasini tavsiye ederim, 4 gun oncesine kadar belirleyebiliyor.

Bir de hamilelik baslar baslamaz, dogumdan sonraki 5. aya kadar salgilanan bir hormon varmis, kaslari yumusatiyor, gevsetiyormus. Karnin buyumesine hazirlik olarak, benim de karnimda sarkma genisleme tarzi birseyler olmustu, ya yine kilo aliyorum, hamile olsam bir bahanem olur en azindan demistim :sm_cool:
Ve oldu...

mrb, kızlar bn hala adet olmadım,en son 1 hafta gecikince test yaptım ama sonuç negatifti, bi daha da yapmak içimden gelmedi,ama şimdi de bişey yok! hafif hafif bulantı var ama acaba üşüttüm mü diyorum, bilemiyorum!!! eğer bununla ilgili söyleyeceğiniz bişey varsa söylerseniz çok rahatlayacağım!!!

yaaa bende fecii kasık ağrısı var adet olucakmışım gibi birde halszlik anlamadım gitti yaaa

aynısı bendede var canım adetim 1 gün gecti bakalım

iide canım 7. gün bitiyor bugün ne görüntü var ne gürültü
kan testi yaptırdım çıkmadı
israr yaptırdım çıkmadı ama adet de olmadım anlamadım gitti yaa
stres oldum varsa yoksa belli olsa fisfisfis

canım istersen bi doktora görün 7 gün normalde gecer adet ama bundan fazlası beklemek zarar

walla ben hic bişi hissetmedim hatta okadar cok ugraştıkki artık akışına bırakmıştık bıraktıgımız ay hamileymiş adettimden 16 gün gecmişti :KK70: ben inatla test yapmadım cünkü benim adetin cok düzensiz 2 ay olmadıgımıda biliyorum hic umudum olmadan yaptım ve pozitif 7 haftalık gebeymişim :)

ben ilk önce gögüslerim cok olgunlaştı büyüdü diyodum kimse inanmıyodu ama agrı sızı yoktu bende migde bulantım vs. hic biri olmadı ben gögüsümün büyüdügünden anladım sadece..

arkadaşlar merhaba bende ıkı aydır bebek yapmaya karar verdım ama ılk ay malesef olmadı bakalım bu ay ne olacak aralık 3 regl gunum hıc bır belırtı yok bakalım ne olur allah herkesın dıleğini kabul eder inşallah.

bende 15 günnün ardından hala adet olmadım, hatta dün test yaptım am negatifti, kesinlikle başka bişey var, umarım kötü bişey yoktur :çok üzgünüm: ama bugün dr. a gideceğim ve bnce sen de geciktirmeden dr a git !!!

canım hamiş değilim :KK43: üşütmüşüm ondan hayırlısı olsun inşallah bebişini hayırlısı ile kucaına alırsın inşallah

hayıurlısı canım saolasın allah sanada göstersin inşallahh darısı sanaa:1hug:

kızlar ümidinizi kaybetmeyin allah çok büyükk allah her isteyene versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ...

:
walla ben hic bişi hissetmedim hatta okadar cok ugraştıkki artık akışına bırakmıştık bıraktıgımız ay hamileymiş adettimden 16 gün gecmişti :KK70: ben inatla test yapmadım cünkü benim adetin cok düzensiz 2 ay olmadıgımıda biliyorum hic umudum olmadan yaptım ve pozitif 7 haftalık gebeymişim :)

ben ilk önce gögüslerim cok olgunlaştı büyüdü diyodum kimse inanmıyodu ama agrı sızı yoktu bende migde bulantım vs. hic biri olmadı ben gögüsümün büyüdügünden anladım sadece..

adasu benimde gögüslerim büyüdü mide bulantısıda var ama adetime 1 hafta var kız acaba hamilemiyim gögüslerim normalden daha cok olgun cevap yaz sen hamilesin bilirsin:emir_bebek:

arkadaşlar sizlerdeki aynı belirtiler bendede var ve ebinde adte günümde 15 gün önce kanamam oldu fakat cok az ve herzmankınden farklı kasıklarımda agrı var miğdem arada sırada buanıyor adet olcakmışım gibi ağrı oluyor fakat göğülerimi pekte farkedemiyorum birüsür test yaptım yinede negatif ve adet günüm 5 gün geçti hiç bukadar gecikmezdi

yeni katılan kader arkadaşlarımıza sırnaşık şey hoşgeldiniz diyoruma.s.
bu arada asu88 meslektaşız:teytey:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bizde 14 aydan beri bekliyoruz ama olmuyor doktora gittik bir sorunumuz yokmuş yıl sonuna kadar bekle yaşın çok genç dedi ama işte insanın morali çok bozuluyo herkezin var benim niye olmuyor diye düşünüyo bi sorun olmamasına rağmen olmuyo işte.ama bu siteye girip sizinde yaşadıklarınızı okuduktan sonra bir tek ben değilmişim dedim sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım ve yaşıyorum inşallah herkezin zamanı gelince olur allah ne zaman isterse ama artık çok yoruldum beklemekten

merhaba arkadaşlar;

ya benım adetım olmama tam 4 gün var.bır haftadır göğüslerimde acayip hassaiyet var dokunamıyorum.acayip iştahım açık.sabah uyanır uyanmaz ne yesem diyorum.hiç böle olmamıştım ya.kasıklarda ağrım var ama bılemıyorum tabıkı allah bılır.bızım sorunda sebebi bilinmeyen infertiliteymiş. o nasıl oluyorsa hayret bişi ya.işte böle.bu arada üç bucuk yıllık evlıyım .arkadaşlar yorum yazarsanız çok sevınırım.allah herkesın gönlune göre versın.

kızlar mrb, bugün dr.a gittim, dr. bi sorun gözükmediğini söyledi ama tahlil yaptırmam gerektiğini söyledi, neyse hamile değilmişim....açıkçası insanların hamile kalma becerilerinin nasıl olduğunu çok anlamıyorum ama Allah bizede nasip eder İnşaallah!!!

Arkadaşlar Hepinize Merhaba.benim Bir Arkadaşimin 6 Ay çocucuğu Olmadi.evli Bir Arkadaşim Ona Ilişkiden Sonra Bacaklarini Havaya Kaldir Hemen Kalkma Dedi Ve O Ay Hamile Kaldi.sizde Deneyin Allah Herkese Hayirlisini Nasip Etsin.bende 12 Haftalik Hamileyim.

X