Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

inş. canım hamişlerin duası kabul olurmuş dua et bana inş hamişimdir. tamam pamuk helva akşamdan alim sabah idarıyla yapcam...

saolun kıslar iyiki buraya üye olmuşum beni çok rahatlattınız... çok teşekkürler...

kubracim valla seni gaza getirmim ama ben cok aceleciyim ben olsaydim simdiye kadar üffffffffff yapmistim bile

evet o yüzden kasık ağrılarına takılma gögüslerindeki değişikliklere bak şişlik falan gibi değilde uclarda büyüme renk deü,şikligi gibi yapısal değişiklikler genital bölgende kaşınma olabilir baş ağrısı bu arda bu gün öğrendim ağız sulanması mide bulanma hissi 2. haftadan 16. haftaya kadar sürermiş

kubracim valla seni gaza getirmim ama ben cok aceleciyim ben olsaydim simdiye kadar üffffffffff yapmistim bile
valla bende sabah aynısını söyledim. ben adet olmadan test yapmaya başlıyorum bırak 10 gün geçmeyitatlicadiarzu ama bu ay kararlıyım eczanelere daha fazla yatırım yapmayacağım ve günümü bekleyeceğim

ah ah hepsi olmuştu bende hatta belirti olarak bilmediğim kaşıntı ve ağız sulanması bile.ama değilim işte( azmettim 3-4 ay içinde allah izin verirse hamiş olacam

ravzanur ben koymuştum sonra baktım kimsede yok sıkıldım kaldırdım

kim tutar seni atat tanem. sen bu azimle ikiz bilem yaparsın:dance:

doğru dördüncü aydada cocukları doğurcam diye tutturur bu sabırsız

ben tuvalertte cıkıyom tekrardan ay iflahım kesildi yafu in cık in cık içerde boş saksı varmıydı acep :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…