Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

cok tesekkurler benimle paylastigin icin ama ben gurbetteyim ve su alman doktorlar hicbirsey anlamiyor kendileri 30 yasindn sora cocuk yapmayi karar verdikleri icin pek birsey yapmiyorlar daha gencsin diyorlar ben annesiz babasiz burdayim bana birnese lazim oyuzden acele ediyorum ama 45 gun hic gecmemisti reglim hep29 -30 daydi?

bende 3 yıllık evliyim ilk yıl hamile kaldım ama düştü sonrada düşünmedik şimdide 3 aydır deniyoruz inş rabbim mahrum etmez bizi hepimizi bugün olmam gerekiyo ama gelmez inş banada dua adin kızlar hepimize versin Allah bebiş

normalde ocak 5 olmaliydim adet ama14 ocakta oldum doktor dedi 28 ocakta ilskiye gir ama 29 da iliskiye girdim cunku strestenmi canim hic istemedi simdi bilmiyorum artik ben 6 yillik evliyim yeni dusunnuyoruz bebis 4.-5 aydir olumu sence.allahim sana da hayirli birsekilde bebis nasip etsin

slm arkadaslar bugun kan testimin sonuucunu aldım ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK70: ama buna fazla sevınemıyorum çünkü vucudumun her yerı kaşınıyo sabahlara kadar yatamıyorum kaşıntıdan bazılar dıyokı bebek yerını yapmaya calıstıgı için kaşiniyosun bazılarıda üşüttügün için olabılır dıyo bı sabur var dedıler onu kullanmaya basladım sizce daha neler yapabılırım hamile oldugum içinde ilaç vermıyolar yardım edın bana

cnm tebrikler allah tamamına erdirsin. sağlıkla kucağına al inşallah. ama boyle pek sevınemedım deme bebişini küstürme. keşke olsda ben kaşınmaya razıyım.ılık duş iyi gelir çok rahatsızsan doktoruna bi sor bakalım..

Sheqer_qiz bişey sorucam hamiş olduğunu öğrenmeden öncede de böyle vajinal kaşıntın varmıydı. benim adetime 4 gün kaldı ve bende de hiç olmazdı vajinal kaşıntı var o yüzden merak ettim.

allahim insallah sana da bana da tum anne olmak istiyenlere tattirir bu duyguyu Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

wayy bendede bu ay oldu hiç olmazdı bugün adet olmam gerekiyo inş olmam
canımmmm inşallah olmazsın ve inşallah hamişsindir. :1hug:ay inanmıyorum önceden adetim 1 gün gecikse neden gecikti diye stres yapardım şimdi olmayayayım diye dua ediyorum..

ravzanur kendini strese sokma 4 5 ay erken bi süre olur yanii inş ne kadar rahat tutarsan kendini o kadar çabuk olur cnm Allah gönlümüze göre versin hepimizin

tşkler güzel dilekleriniz için bu ay hepimize verir inşallah rabbim seninde az kaldı wavy
evet canım ya az kaldı. ama günler geçmiyor. her ay tekerrür ediyorum bu heyecanı. Geçen ay stresten 2 gün geç olmuştu. nasıl heyecanlanmıştım. inşallahbu ay burdan sevinç çığlıkları atarız hep beraber:dance:

cnm benim inş atatanem geçmiş olsun sanada umarım iyisindir kaybettiğin bişey yok 1 ay önce 1ay sonra ne farkeder inş en kısa zamanda isteyen herkese verir rabbim

evet canım ya az kaldı. ama günler geçmiyor. her ay tekerrür ediyorum bu heyecanı. Geçen ay stresten 2 gün geç olmuştu. nasıl heyecanlanmıştım. inşallahbu ay burdan sevinç çığlıkları atarız hep beraber:dance:

kız genital bölgede kaşıntı oluyo hamileliğin ilk haftalarında cünkü bebek rahme yerleştiğinde rahim bebeyi korumak amacı ile tıpa gibi bişey geliştiriyor dıiş etkilerden korumak için bunu yaparken salgıladığı hormonlarda kaşıntı yapıyo hadi bakalım inşallah :1hug:ata tanem senin yediğin dayak az geldi heralde canım he Ne bicim konuşuyon sen öle küçük emrah modunda :eek:klava:

kız genital bölgede kaşıntı oluyo hamileliğin ilk haftalarında cünkü bebek rahme yerleştiğinde rahim bebeyi korumak amacı ile tıpa gibi bişey geliştiriyor dıiş etkilerden korumak için bunu yaparken salgıladığı hormonlarda kaşıntı yapıyo hadi bakalım inşallah :1hug:ata tanem senin yediğin dayak az geldi heralde canım he Ne bicim konuşuyon sen öle küçük emrah modunda :eek:klava:

ya ne bileyim yaaa kötü oldum gene silkeleneyim biraz diyom ama olmuyo işte beklemek çok zor üfff:dilcikar:

X