- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
keşke bu bilgileri daha önce alsaydım. işime çok yarardı şimdi o da istiyor. fakat 5 aydır sonuç yok hiç değilse çalışmaya önce başlardıktatlicadiarzuyooo bak şimdi diyelim sen ayın 26sında adet oldun ama söyleme 28ine kadar adet olduğunu gecikti de.sonra 28inde adet oldum de 3 yada 4n sonrada bitti de halbuki söylediğin günden 2 gün önce bitmş olcak reglin ve dolayısıyla o iki gün sonrası hesaplıycak yumurtlamanı
annem bizimki riske atmaz zaten
söyleteceniz şimdi ne var ne yok aaaaa
canım benim güzel dileklerin için teşekkürler. Senin mutlu haberini aldığımda kendim hamişmişim gibi sevinmiştim. nasıl gidiyor yeğenimiz sana rahatsızlık veriyor mu. Canım umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.wavy canim calismalarini takip ediyorumyerimseniben ins en yakin zamanda guzel haberlerini alirim burdan.. ins herkesten guzel haber alirim. canim namazlarimda dediklerin aklima geliyor senin icin cok dua ettim.. tabi diger arkadaslar icinde ettim.. benim gunlerim gectiginde herkes bana cok destek oldu. hepinizi cok seviyorum..:1hug:
KIIIIZZ UTANDINMIIIsırnaşık şey İSTERSEN ÖZELİME MESAJ ATjeyyar
neyi yazim kız özeline
bak şimdi akşam oluncası ışıkları sönderi
aaaa hatlar koptu tüüü sengözlerimebaksanab
canım benim son adetim 2 gün gecikmeli ve tam senin anlattığın gibi olmuştu. ve 8 gün sürmüştü:bbo:burdan arkadaşlarla konuştuk üstüne görmede o şekilde oluyormuş. Seni korkutmak istemem ama bir arkadaştada aynı belirti olmuş maalesef bebiş tutunamadığı için düşük yapıyormuş doktor erken gelsen belki bi şansımız olabilirdi demiş.kızlar ya benim çamur gibi ve az geliyo sanki kumlu su gibi kahverengi saçma sapan bi şekilde geliyo hala durmadan kasıklarımda sızlıyo nooluyo yaaa
nerde oyazılar okuyalım birlikte.buarada hepinizde benden etkilenip oluverceniz galiba:)))