- 24 Ocak 2008
- 19
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgicim inş.istediğin gibidir.bendede belirtiler var ama pek umutlanıp kendşmş kasmak istemiyorum 3 aydır hüsrana uğruyorum çünkü.inş.en kısa zamanda dileklerimiz olur senin benim ve isteyen herkezina.s.
ya pamukum1 bi konuşamadım senle dün misafirim vardı anam ağladı nası yoruldum anlatamam.ya işten erken çıktım nasıl uykum var anlatamam başımı zor tutuyodum dik kafam düşüyo habire misafirler gitti çok da yorulcakbişey yapmamıştım nasıl oldum biliyonmu sankitüm evi baştan aşağı temizlemişim belim nasıl ağrıdı anlatamam.kız yorgunluk uyku hali bel ağrısı da var bak artık eksik belirtim kaldımı:)gerçi belimde fıtık var ondan da ağrıyo olabilir.yaaa noolur hamile olayım yaa
aminnnn.reglime 1 haftam var yerimde duramıyoum
slm kızlar günaydın ya benim size acaip ihtiyacım var.adetime 1 hafta var ve 1 hafta öncesinden beri kasık ağrısı çekiyorum.karnımın alt kısmı şiş ve gazım çok ha bide kabızlık var göğüsümün üstünde ince çizgiler var çok garip ama.gögüslerim şişti ve uçları acıyo bende adet döneminde pek olmazdı göğüs şişmesi falan.sütyenlerim olmuyo artık kasıklarımın ağrısı beni çok umutlandırıo çünki ben adet öncesi sancı yaşamam hiç bi bakmışım olmuş anlamam bile.ama şimdi kaçgündür çekiyorum belim sırtım çok ağrıo bide acaip acıkıom.uyku halim çok mesela.akıntım var.daha öncede dediğim gibi geçenlerde ultrasona girdim doktor rahim kalınlaşmış dedi adetiniz yakınmı dedi hayır 10 12 gün var deyince umutlandırmak istemem ama gebelik olabilir dedi.sırtımı biyere dayama ihtiyacı hisssediom yoksa ağrıo.adetimede 1 hafta var testte sonuç vermez sanırım buarada gecen ay kimyasal gebelik gecirdim belirtilerim vardı kanda degerimde yüksekti ama bebek yoktu döleenme olmuş fakat rahime yapışamamıştı. nolur bana yardım edin hamiş arkadaslar sizce hamile olma ihtimalim yüksekmi?....
ne bileyim korkuyomayaklarım gitmiyo:)