Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım idrar testi yapmıstım ben bı çizgi silik cıkmıstı doktorlada görüştüm evt gebesın dedı ama ben tam emin olmak için yarın kan testi yaptırcam bakalım sonus ne olursa olsun yazarım buraya herseyın hayırlısı

slm kızlar günaydın ya benim size acaip ihtiyacım var.adetime 1 hafta var ve 1 hafta öncesinden beri kasık ağrısı çekiyorum.karnımın alt kısmı şiş ve gazım çok ha bide kabızlık var göğüsümün üstünde ince çizgiler var çok garip ama.gögüslerim şişti ve uçları acıyo bende adet döneminde pek olmazdı göğüs şişmesi falan.sütyenlerim olmuyo artık kasıklarımın ağrısı beni çok umutlandırıo çünki ben adet öncesi sancı yaşamam hiç bi bakmışım olmuş anlamam bile.ama şimdi kaçgündür çekiyorum belim sırtım çok ağrıo bide acaip acıkıom.uyku halim çok mesela.akıntım var.daha öncede dediğim gibi geçenlerde ultrasona girdim doktor rahim kalınlaşmış dedi adetiniz yakınmı dedi hayır 10 12 gün var deyince umutlandırmak istemem ama gebelik olabilir dedi.sırtımı biyere dayama ihtiyacı hisssediom yoksa ağrıo.adetimede 1 hafta var testte sonuç vermez sanırım buarada gecen ay kimyasal gebelik gecirdim belirtilerim vardı kanda degerimde yüksekti ama bebek yoktu döleenme olmuş fakat rahime yapışamamıştı. nolur bana yardım edin hamiş arkadaslar sizce hamile olma ihtimalim yüksekmi?....

sevgicim inş.istediğin gibidir.bendede belirtiler var ama pek umutlanıp kendşmş kasmak istemiyorum 3 aydır hüsrana uğruyorum çünkü.inş.en kısa zamanda dileklerimiz olur senin benim ve isteyen herkezina.s.

sevgicim inş.istediğin gibidir.bendede belirtiler var ama pek umutlanıp kendşmş kasmak istemiyorum 3 aydır hüsrana uğruyorum çünkü.inş.en kısa zamanda dileklerimiz olur senin benim ve isteyen herkezina.s.

inşallah canım ama meraktan ölcem ya tecrübeli arkadaslarda fikir vermio evet bendede vardı bu belirtiler falan demio ben bunu bekliom of yaaaaafisfisfis

günaydın kızlar
bu belirtiler oldu bende de 4 haftalık hamileyim
ama en kesin belirti adet gecikmesi
beklemekten başka yol yok
hayırlısı olsun kızlar inşallah hamişsinizdir :)

ya pamukum1 bi konuşamadım senle dün misafirim vardı anam ağladı nası yoruldum anlatamam.ya işten erken çıktım nasıl uykum var anlatamam başımı zor tutuyodum dik kafam düşüyo habire misafirler gitti çok da yorulcakbişey yapmamıştım nasıl oldum biliyonmu sankitüm evi baştan aşağı temizlemişim belim nasıl ağrıdı anlatamam.kız yorgunluk uyku hali bel ağrısı da var bak artık eksik belirtim kaldımı:)gerçi belimde fıtık var ondan da ağrıyo olabilir.yaaa noolur hamile olayım yaa

kalmamış kız eksik hepsi tam maşakllah fıtıkdan da olsa tahim genişlediği için ağrı yapıyo olabilir hadi bakam kaç gün kaldı daha adetine beklicezmi daha kan testi yaptırsana bi bakalım

bu arada fıtık varsa kontrollü bi hamilelilk gecirmen gerekebilir baskı yaptığı için baya ağrın olur diye tahmin ediyorum ammaaaaann boş ver kız o kımıl kımıl bicirik şeyi kucana alınca ağrı mağrı kalmaz hayırlısı tatlım

kızlar çok mutluyum şuan hamile olabilirim belki olmayadabilirim de ama artık sıkılmıycam çünkü ben hep kaçak olarak yumurtlama hesaplayıp eşimin haberi olmadan yapıyodum birlikteliği yani denk geldiğinden haberi olmuyodu çünkü beklemek istiyodu.dün bana artık başlayalım dedi mutluluktan havalara uçtummmm.hala kasıklarım ağıyo ya regliden bikaçgün önceden ağrırdı ama 3 hafta önceden kasıklarım ağrımaya başladıbu sefer.bide geçen reglim 1gün geldi sonra 4gün falan kahverengi geldi.10 gün sonra 1 kere kan geldi.inşallah olu bu sefer.diğer tüm belirtilerde var

az kalmış azıcık daha sabır :))
benim regl iki gün geçti yaptım test hemen çıktı
darısı tüm isteyenlere..

ya bi doktordan duydum hamileliğin ilk başlarında bilmeden hap kullanılırsa çok zarar vermezmiş ortada bi dedek olmadığı için

slm kızlar günaydın ya benim size acaip ihtiyacım var.adetime 1 hafta var ve 1 hafta öncesinden beri kasık ağrısı çekiyorum.karnımın alt kısmı şiş ve gazım çok ha bide kabızlık var göğüsümün üstünde ince çizgiler var çok garip ama.gögüslerim şişti ve uçları acıyo bende adet döneminde pek olmazdı göğüs şişmesi falan.sütyenlerim olmuyo artık kasıklarımın ağrısı beni çok umutlandırıo çünki ben adet öncesi sancı yaşamam hiç bi bakmışım olmuş anlamam bile.ama şimdi kaçgündür çekiyorum belim sırtım çok ağrıo bide acaip acıkıom.uyku halim çok mesela.akıntım var.daha öncede dediğim gibi geçenlerde ultrasona girdim doktor rahim kalınlaşmış dedi adetiniz yakınmı dedi hayır 10 12 gün var deyince umutlandırmak istemem ama gebelik olabilir dedi.sırtımı biyere dayama ihtiyacı hisssediom yoksa ağrıo.adetimede 1 hafta var testte sonuç vermez sanırım buarada gecen ay kimyasal gebelik gecirdim belirtilerim vardı kanda degerimde yüksekti ama bebek yoktu döleenme olmuş fakat rahime yapışamamıştı. nolur bana yardım edin hamiş arkadaslar sizce hamile olma ihtimalim yüksekmi?....

bendede pldu bütün belirtiler içimden bi ses hamilesin diyo ihşallah hayırlı haberlerini alırız a.s.

Selam Pamukum 1 Nasilsin Kiz Sesin çikmiiyor Ben Iyiyim Yarin Doktora Gidicez Eşim Alacakti Randovü Ses çikmadi Ondan Doktor Kuzenime Hesaplattim 1aylik Olabiliermiş Darisi Sanada Yarin Yazarim Gelişmeleri

ne bileyim korkuyomayaklarım gitmiyo:)

ATATANEM ESENİN YAZILARINI HEP OKUYORUM SAKİ SENDE ÇOK FAZLA BEKLENTİ STRESS GÖRÜYORUM ARKADAŞIM YAPMA LÜTFEN UMMADIGIN ANDA VERECEK ALLAHIM SANA SEN ŞAŞIRACAKSIN BEN 6AYDI DENİYORUM BU AY HİÇ UMUTLANMADIM ADETİMDENDE 10GÜN GEÇTİ ARKADAŞLARIMIN ZORUYLA TEST YAPTIM HAMİŞ ŞİN DEDİLER FAZLA ŞAŞIRAMADIMDA HA BEKLEMİYODUMYA BİLİYOMUSUN EN BEREBERLİGİMDEDE EŞİMLE KENDİMİ RAHAT BIRAKMIŞTIM TUTCAKMI DİYE AKLIMDAN BİLE GEÇMEDİYDİ RAHAT OL EMİ Şeniz

X