sevgii benim 1 şubat senin?
bendede pldu bütün belirtiler içimden bi ses hamilesin diyo ihşallah hayırlı haberlerini alırız a.s.
ya başından beri ata tanemde var gibi geliyo bana senin haber verdiğindede sölemiştim hadi bakalım allah hayırlısını versin
ah kızlar içim sızlar:)bekleme zor ama sabredicem.biz eşimle çouk için şuana kadar hiç ilşiye girmedik.ilişki esnasında da çocuk aklıma hiç gelmedi.sadece bitince geldi:)
cnm benımde adet gunum 1 subat sabretcez artık senınle ne yapalım catlıycam bende meraktan.hadı bakalım 1 subatta hemen yaz tamammı oldumu olmadımı ben hemen kan vercem gecıkırse allahım bu ay bızıde guldursun ınsallah sabır sabır ya sabır
bubuş ben seni takip ettim aynı gün olcaz biliyom bende:)kız hadi inşalah bu sefer gelicek allahın izniyle
cnm ya inşallah benım bu ay kasık agrılarım falan oldu hadı bakalım.birde cuma gunum olmasına ragmen goguslerımde agrı yok normalde ben 1 hafta onceden yatamazdım agrıdan.allahım duy sesımızı oncekı gece ruyamda gordum oğlum olmus daha bebek ama nasıl yuruyo anlatamam hayırdır inşallah.öptm cnm kalbını ferah tut[/QUOT
arkadaslar hepinize selam.. bubuscum, bende gunume bir hafta onceden ruyamda gormustum bi oglum olmustu. ins hamilesindir.. ins burdaki butun arkadaslar hamiledir:1hug:
bende rüyamda göğsümden süt geldiğini gördüm bilen varmı anlamını
???