Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar slm..... ben yeni geldim aranıza.... bugün regl günüm ama henüz gelmedi.. hepinizin yazılarını okudum. belirtilerin çoğuda var bende bugünde asırı derecede ayaklarım ağrıyo. acaba hamilemiyim çok merak ediyorum...

sen çok beklemicem ne güzel benim reglime dha 2 hafta var.belirtilerin ne yazsanaa.s.

kız tetiş forum değiştirdin tabi bize cevap veremiyosun şimdi dimi bak kız belirtileri soruyo ben acıkcası ondanda bekliyorum haber sanki içimden bi ses ondada var diyo

benden mi bahsediyosun kız?inşallah bak ağzından bal damlıyo.olursa inan sana çok dua edicem gerçi şimdi de dua ediyorum ama daha bi coşkuyla dua edicem:teytey::sm_cool:

kızlar ben tetis müjde hamişim bugün ögrendim darısı sizlere:nazar:

cnm ya çok sevindim hergün birimizden haber gelse ne guzel olur. sağlıkla mutlulukla kucakla inş bebişini. iyi bak kendine.öptüm:teytey::içelim:

az kaldı zaten catlamak üzereyim onun için gitmiştir tetiş ben catlayınca gelecek
idrar testi yaptı tatlım bildiğim kadarı ile öle yapacaktı yaptı geldi hamişim dedi ve gitti bilemiyoruz yani
neyse ben bi tuvaletleri gezip geleyim in cık in cık fenalık geldi bu gün ne varda üst kata yapmışlar bunu

tetiscim tebrikler sağlıklı bir şekilde meleğini kucağına alırsın tatlım.yerimseniben:emir_bebek:yerimseniben:emir_bebek:

sen çok beklemicem ne güzel benim reglime dha 2 hafta var.belirtilerin ne yazsanaa.s.

canım ya koptum ben bi ara anca girdim şimdi. valla ne var belirtilerim.... ilk olarak tam yumurtlama dönemimde sağ kasık bölgemde sağa sola dönerken yada ani hareketlerde ağrı vardı onun dışında yine aynı yerde göz kırpması gibi bişeyler hissediyordum. şimdide çok ayaklarım ağrıyor baş ağrım var acayip iştahlıyım.gerçi artık ne olsa belirti diyorum ama bilmiyorum işte var bir sürü bişiler.

kız tetiş anlatsana noldu kocana dedin mi testden sonra doktora gittin m,i
ay anlat
bekleme catlıcam diye catladım cokdan

tetiş çok sevindim canım ya darısı başımıza... valla kendim hamileymişim gibi sevindim:)

yok anlatmayacak bu kız ben gider kızlar hepinize iyi akşamlar hadi bakam bebeklerii hazırlayın bu gecesırnaşık şey:asigim:

yok anlatmayacak bu kız ben gider kızlar hepinize iyi akşamlar hadi bakam bebeklerii hazırlayın bu gecesırnaşık şey:asigim:
canım iyi akşamlar. benim bugün bebiş için uygun günlerden ama evde kalabalık misafir var ve yatılı:KK43:

canım iyi akşamlar. benim bugün bebiş için uygun günlerden ama evde kalabalık misafir var ve yatılı:KK43:

gunaydın kızlarrr.. cnm yaa sansa bak olsun sessiz sedasız halledin işinizi.valla ayın 18'ide benim yumurtlama günümdü. ve aksi gibi kayınvalidede kaldık ama es geçmedik.ne yapalım bu ay için son şansımızdı. :1hug:

pamuk selam dün eşime söyledim şokta çok sevindi benden çok sevindi haaa ben pek heycanlanmadım ne rahat kızım dimi vallla herkes duydu 2kere test yaptım 2sindede 2çizgi silik ama çok silik degil görünüyo doktor kuzenimi aradım ona sordum 2side aynı sonucu verdiyse hamişsin dedi testin adı predictor ha vallla pahalı ha 25mlyon bayıldım degdi ama doktora haftaya gidiyoz bizim doktorraporlu beklicez Şeniz

slm arkadaslar ben dün ultrasona girdim kasıklarımdaki ağrının nedenini belki öğrenebilirim diye kist olabilirmi diye doktor baktı yok kist falan dedi.peki korunuyonuzmu dedi hayır dedim.umutlandırmak istemem ama rahiminiz öne doğru çıkmış belirmiş dedi ama dediğim gibi hamilesiniz demiyorum dedi.benim adetime 10 gün var.kasıklarım acaib ağrıo belim kopuyo sanki acaip susuyom göğüslerim hafif hafif acımaya başladı uçları özellikle.geçenay kimyasal gebelik gecirmiştim buay inşallah hüsran olmaz.doktor öle diyince çok umutlandım eşime dedim eşimde dktor ve dedi evet hamilelik başlangıcında öle oluyo ama kesin bişey diyemem dedi sizce ne düşünmeliyim kafam çok karıştı...

X