Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaar, umarım bebiş haberlerinizi alırız. valla sizin yerinize ben heyecanlandım. forumdaki yazıları okudukça kendimi dinlemeye başladım. sanki tüm belirtiler varmış gibi geliyor. sol yumurtalığıma ince ince iğne batırıyorlar gibi oluyor. ama mümkün değil henüz gıdaklama pardon yumurtlama dönemindeyim. adetim 4 şubatta..psikolojik olarak doğuracam bu gidişle:)))
canımm azından bal damlıyor:)) son adetim 2 gün geç ve 8 gün sürdü. ama üstüne görme olduğunu sanmıyorum. ya ne bileyim. 5 ay dır deniyoruz. artık herşey psikolojik gibi geliyor(nerden biliyon olmadığını ya geçen ay üstüne gördüysen de farkında değilsen:uhm:
canımm azından bal damlıyor:)) son adetim 2 gün geç ve 8 gün sürdü. ama üstüne görme olduğunu sanmıyorum. ya ne bileyim. 5 ay dır deniyoruz. artık herşey psikolojik gibi geliyor(
canım inşallah sevinçli haberlerini alırız. bende kendimi dinlemeyi bırakacam. zamana bırakacam herşeyi. yoksa kadınlar kulubüne değil delilerkulubüne yazmaya başlıcamlülülülülülüahhh sorma bende o psikolojik olaylardan çok çekiyorum ama bu sefer faklı gibi genede ümitlenmiycem ve kesinlikle idrar testi yapmıycam kan testi yapıcam.önce reglimi bekliycem tabi gelmezse yapıcam testi.hayırlısı bakalımlaelaelaelaelaebu gidişle kafayı yicem gibi geliyo