Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar hamılelıkte değer belırtıler göğüs uçları koyulaşıyor buna dıkkat edın doğru ağıda tat duyuları değişiyor

sırnaşık şey one kız prodüktör falan kasetmi yapcanız
sağlık ocağı falan uzak mı hastane kızılay niye gidip kan vermiyon 9 gün geçmiş 9 gün hadi bakam bide prodüktörün marifetini görem de arkadaşın acele etsin catlayacam ben merakdanfisfisfis

:sm_cool:erkenyapılan testlerde çizginin birisinin silik çikması normal ben bu konuda bayağı iyiyim kızlargeçenyıl üçtana düştü bırısı tam bu zamanlardı aynı belırtıler bende yıne var sen testı iki gün sonra tekrar dene çıkar isteyene tebırıkler hayırlısı olsun:teytey::teytey::teytey:

adetimin üstünden 9gün geçti gögüsleer bomba gibi sık idrar kasık agrıları gaz karnım gurul gurul akıntı koyu

ata tanem bence sende git kan aldır regline cok varmış evde yapılan teslerde cıkmayabilir
ooo bugün baya hamiş var sanki:dance::dance::dance:

geçen günkü negatif test sonucundan sonra uğraşmıcam kendimle dedim ama gene dayanamadım.1 şubatta regl olucam.ama bende çok ilginç şeyler olmaya başladı.ben normalde pek başağrısı çekmem garip baş ağrılarım var.sol yumurtalığım habire ağıyo ama kısa kısa.karnımda seğirme oluyo habire.göğüslerimin uçları çok kaşınıyo.bide taa 2 hafta öncesinden regli ağrısı gibi ağrı girmeye başladı hala ara ara giriyo.karnımda ve alt kısmında şişlik var bide göbeğimin ortasındaki çizgi baya belirginleşti.2 haftadır 10dk da bir idrara çıkıyorum kafayı yedirtçek bu bana.deli gibi idrara çıkıyorum ben günde en fazla 2 kere çıkan biriyim normalde.bide eşim göğüslerimin büyüdüğünü söylüyo.ki yeni yılda 75 beden sütyen almıştım kendime normal bedenim o kadar sıktı ki sütyenin arka kopçası koptu.neler oluyo banaaaa.daha reglime de çok var.akıntımın rengi biraz koyulaştı ve çoğaldı.bide koyu gelirdi su gibi geliyo son zamanlarda.nedir bu yaa????biri bişey desin noolur:KK43:((

yaa bide deli gibi gaz problemim olmaya başladı sabahtan akşama sürekli.kabız da olmaya başladım ben hiç kabız omma çünkü garip geliyo bunlar cevaaappp????senağlama

sırnaşık şey one kız prodüktör falan kasetmi yapcanız
sağlık ocağı falan uzak mı hastane kızılay niye gidip kan vermiyon 9 gün geçmiş 9 gün hadi bakam bide prodüktörün marifetini görem de arkadaşın acele etsin catlayacam ben merakdanfisfisfis

valla anlamadım pli bişeyler ögleden sonra getircek o birza daha kesinlik varmış ama 2çizgi çok silik degil ha belirgin ama çok pembe degil digeri gibi haber yzarım sana

ata tanem bence sende git kan aldır regline cok varmış evde yapılan teslerde cıkmayabilir
ooo bugün baya hamiş var sanki:dance::dance::dance:

ya kan testine 35-40 milyon çok para yaa reglimi bekleyeyim diyorum ama sabretmek zor tabii

geçen günkü negatif test sonucundan sonra uğraşmıcam kendimle dedim ama gene dayanamadım.1 şubatta regl olucam.ama bende çok ilginç şeyler olmaya başladı.ben normalde pek başağrısı çekmem garip baş ağrılarım var.sol yumurtalığım habire ağıyo ama kısa kısa.karnımda seğirme oluyo habire.göğüslerimin uçları çok kaşınıyo.bide taa 2 hafta öncesinden regli ağrısı gibi ağrı girmeye başladı hala ara ara giriyo.karnımda ve alt kısmında şişlik var bide göbeğimin ortasındaki çizgi baya belirginleşti.2 haftadır 10dk da bir idrara çıkıyorum kafayı yedirtçek bu bana.deli gibi idrara çıkıyorum ben günde en fazla 2 kere çıkan biriyim normalde.bide eşim göğüslerimin büyüdüğünü söylüyo.ki yeni yılda 75 beden sütyen almıştım kendime normal bedenim o kadar sıktı ki sütyenin arka kopçası koptu.neler oluyo banaaaa.daha reglime de çok var.akıntımın rengi biraz koyulaştı ve çoğaldı.bide koyu gelirdi su gibi geliyo son zamanlarda.nedir bu yaa????biri bişey desin noolur:KK43:((
bende hamilelik belırtısı boyle oluyor kızlar bırde sık sıııık ıdrara çıkmak elma kadar olan rahım greyfurt kadar buyurmuş hamılelığin ilk başlangıcında oda ıdrar kesesıne baskı yapıyormuş sankı idrarın var gıbı vc gıttığınde çok az bırşey yok ben bunu içinmi geldım dıosun on dakıka sonra tekrar aynı ıdara duygusu buda rahımın şişip idrar kesesıne baskı yapmasından kaynaklanıyormuş a.s.

bende hamilelik belırtısı boyle oluyor kızlar bırde sık sıııık ıdrara çıkmak elma kadar olan rahım greyfurt kadar buyurmuş hamılelığin ilk başlangıcında oda ıdrar kesesıne baskı yapıyormuş sankı idrarın var gıbı vc gıttığınde çok az bırşey yok ben bunu içinmi geldım dıosun on dakıka sonra tekrar aynı ıdara duygusu buda rahımın şişip idrar kesesıne baskı yapmasından kaynaklanıyormuş a.s.

aynen öyle walla.her seferindede sanki günlerce idrarımı yapmamışımda patlıycakmışım gibi koşuyom wc ye.yaa bide çok aşrı yemeye başladım yaa 3saatte bir acıkıyom ve öyle böyle değil çok yiyiyom yaasenağlama

ya kan testine 35-40 milyon çok para yaa reglimi bekleyeyim diyorum ama sabretmek zor tabii[/:dance::dance:sağlık ocakları bedava yapıyorrr kızzzlaarr hcg size enyakın sağlık ocağına gıt iki saat içinde sonuç alırsın hemde kaç haftalık bebeğin gelışimini takıp edersın ben yatırdım bedavaaa:sm_cool::sm_cool:

yaa bide deli gibi gaz problemim olmaya başladı sabahtan akşama sürekli.kabız da olmaya başladım ben hiç kabız omma çünkü garip geliyo bunlar cevaaappp????senağlama

bendede öyle oldu kabızlık gaz pboblemim çok fazla başım çok agrıyo hazımsızlık umarım hamilesindir subata az kaldı kucagın boş kalmasın

kız tetiş bedava yapıyolarmış sağlık ocaklarında öğlene kadar bekleme git hadi ya catlıcam bak şimdi az kaldı zaten göbegim pantolonuma sığmıyo

aa bilmiyodum sağlık ocaklarını bak sağol bi ara bi koşu yaptırayım geçmez şimdi 2 hafta.yaa bu arada bir kız bebek gördüm rüyamda geçen gün benimmiş nasıl tatlı nasıl uslu anlatamam bana benziyodu ve tam 10 kilo doğmuş.doğum kağıdını görüyorum isim yeri boşmuş en altta 10 kilo doğdu yazıyo.nasıl bağrıma bastım antamam içim titredi wallahi:))

bendede öyle oldu kabızlık gaz pboblemim çok fazla başım çok agrıyo hazımsızlık umarım hamilesindir subata az kaldı kucagın boş kalmasın

inşallah sende hamilesindir canım kimsenin kucağnı boş bırakmasın allah

esin çıkar herhalde ozaman beklemeden yaptıralı walla merakla yaşanmıyo.kendime sarıyorum daha çok

kız tetiş bedava yapıyolarmış sağlık ocaklarında öğlene kadar bekleme git hadi ya catlıcam bak şimdi az kaldı zaten göbegim pantolonuma sığmıyo

gidemem okuldayım buralarda yok ben cmtsi yaptıcam saglık ocagıvar benim evin yanında

kızlaar, umarım bebiş haberlerinizi alırız. valla sizin yerinize ben heyecanlandım. forumdaki yazıları okudukça kendimi dinlemeye başladım. sanki tüm belirtiler varmış gibi geliyor. sol yumurtalığıma ince ince iğne batırıyorlar gibi oluyor. ama mümkün değil henüz gıdaklama pardon yumurtlama dönemindeyim. adetim 4 şubatta..psikolojik olarak doğuracam bu gidişle:)))

X