Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

inşallah hamişsindir bu günün ilk hamiş haberini senden alırız ne zaman alıcaksın sonuçları

yok cnm bu kan hormon içindi..
1 subat adet tarıhım gecıkınce gıdıcem b hcg testine
1 haftam var daha dua edin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ihsallah vardır bebiş allah kimseye yoklugunu aratmasın tatlım iyi haberler ver bize ben şimdi test yaptım 2çizgi silik çıktı anlamadım neyim

tetiş git kan testi yaptır hcg hormonu idrara geç karışabilirmiş acele et hadiiii
haber vermeyi unutma

içimden bi ses hamişsin diyo tetiş hadi cabuk ol ilk bebiş haberi senden :teytey:
bubuş bellimi olur ona bakarken hamile olduğun cıkıveriryerimseniben

içimden bi ses hamişsin diyo tetiş hadi cabuk ol ilk bebiş haberi senden :teytey:
bubuş bellimi olur ona bakarken hamile olduğun cıkıveriryerimseniben

pamuk testi yaptım nerelerdesin 2çizgi silik çıktı anlamdım bazılarında öyle oluyomuş kafam karıştı bugün 9gündü :uhm:

yok annem bende bişey olma ihtimalide düşük zaten emin olmayan yollardan korunuyoruz
sağlık ocaklarında hastanelerde kızılay da
ben bayılıyom iğneye o derece seviyom yani yoksa bende yaptırcamdasırnaşık şey

selam kızlar hamile olan arkadaşlar nolursunuz regl olmadanki belirtilerinizi paylaşabilirmsiniz

esengülüm papatyamn hoş geldin adet belirtileri gibi benim okuduğum kadarı ile karın şişliği kasık ağrısı kimilerinde başağrısı gögülerde değişiklik ( benim anladığım kadarı ile en belli eden bu ) karnında seyirme oluyomuş bide ama bunu anlamak baya zor

benim küçük bi ihtimal ama hepsi var kendinizi iyi dinleyin diyor kızlar ama ben fazla kaptırdım heralde galiba gözmün üstünde kaşım var diye bile hamile olduğumdan şüpheleniyorum:sm_cool:

bende kübra bende memnun oldum evet yakınmışız
tetiş kız nerdesin nerelere gittin bak sende yakın olsan gşrer kolkola kan vermeye giderdik sırayla verirdik bayılınca birbirimizi ayıltırdık

içini seveyim ben senin ihşallah şimdi arkadaş bana prodükter denen bişey getircek bide onda denicez

pamuk testi yaptım nerelerdesin 2çizgi silik çıktı anlamdım bazılarında öyle oluyomuş kafam karıştı bugün 9gündü :uhm:

:sm_cool:erkenyapılan testlerde çizginin birisinin silik çikması normal ben bu konuda bayağı iyiyim kızlargeçenyıl üçtana düştü bırısı tam bu zamanlardı aynı belırtıler bende yıne var sen testı iki gün sonra tekrar dene çıkar isteyene tebırıkler hayırlısı olsun:teytey::teytey::teytey:

geçen günkü negatif test sonucundan sonra uğraşmıcam kendimle dedim ama gene dayanamadım.1 şubatta regl olucam.ama bende çok ilginç şeyler olmaya başladı.ben normalde pek başağrısı çekmem garip baş ağrılarım var.sol yumurtalığım habire ağıyo ama kısa kısa.karnımda seğirme oluyo habire.göğüslerimin uçları çok kaşınıyo.bide taa 2 hafta öncesinden regli ağrısı gibi ağrı girmeye başladı hala ara ara giriyo.karnımda ve alt kısmında şişlik var bide göbeğimin ortasındaki çizgi baya belirginleşti.2 haftadır 10dk da bir idrara çıkıyorum kafayı yedirtçek bu bana.deli gibi idrara çıkıyorum ben günde en fazla 2 kere çıkan biriyim normalde.bide eşim göğüslerimin büyüdüğünü söylüyo.ki yeni yılda 75 beden sütyen almıştım kendime normal bedenim o kadar sıktı ki sütyenin arka kopçası koptu.neler oluyo banaaaa.daha reglime de çok var.akıntımın rengi biraz koyulaştı ve çoğaldı.bide koyu gelirdi su gibi geliyo son zamanlarda.nedir bu yaa????biri bişey desin noolur((

bende kübra bende memnun oldum evet yakınmışız
tetiş kız nerdesin nerelere gittin bak sende yakın olsan gşrer kolkola kan vermeye giderdik sırayla verirdik bayılınca birbirimizi ayıltırdık

ben buurdyım sen nerdesin haberlerimi okumadınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…