kızlar o bahsettiğiniz düşüğü ben yaşadım 1 kere. ama o zaman çok bilinçsizdim bu konularda.nasıl oldu anlatayım.ben normal adet oldum daha öncesinde hiç hamilelik belirtisi yoktu.her zman yogun olur zaten ama o ay acayıp yogunlastı ve tesaduf antalyaya arkadaslarımı gormeye gıdıyordum.uzun yola cıktım bırde otobusle.neyse ama cok sıddetlı agrım oldu.eşim otobuse bındırırken ona ıcımden bıseyler sokuluyo sankı dedım ve otobuse bındım.afyona kadar oturdum tabı aynı yerımde ve tuhaf bı sekılde uyudum. bındıgımde agrı kesıcı ıcmıstım belkıde ondan. sonra afyonda mola ıcın kalktıgımda cok sıddetlı bı sekılde akıntı oldu ve baktıgımda boyle ıcı kan dolu bı kese vardı. ilk defa boyle bısey gordugum ıcın anlamadım ne oldugunu sakladım antalyaya gıdınce acıle gıttım doktora gosterdım bu kese dedı ama cokda net bir acıklama yapmadı.her gecen hemsıre aaa bu kese degılmı dıye ıncelemeye basladılar.sonra adetım 1-2 gun daha surdu ve bıttı.sonrasındada bısey cıkmadı.bu yasadıgım sanırım adetle bırlıkte olan dusuktu.kese olustu ama canlanmamıstı sanırım.benneyaptımki