Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar,bende aranıza yeni katıldım.7 yıllık evliyim.6 yıldır bebek için uğraşıyorum.6 yılda toplam 3 aşılama,7 kere tüp bebek denemem oldu.1 dış gebelik, 2 düşük hediyesi oldu bu denemelerin..hala vazgeçmiş değilim.35 yaşındayım ,,40 a kadar yolu var diye düşünüyorum.. sonrası Allahkerim..

bubuscum ben daha önce 1 yıl kadar doğum kontrol hapı kullandım.Doktor sadece aldığın ay etkiler dedi.Ama senin 6 ay sürdüyse sanırım benimki daha uzun süre olmıycak.Allahtan hayırlısı artık ne diyelim.Zaten kafana taktıkcada
olmuyomus.Bekliycez artık ne yapalım

hosgeldin düde.Bence hiç pes etme.Benim yengemin 10 yıl sonra oldu cocuğu.Hem de normal yollardan.COk kafana takıpta stres yapma.

bubuscum ben daha önce 1 yıl kadar doğum kontrol hapı kullandım.Doktor sadece aldığın ay etkiler dedi.Ama senin 6 ay sürdüyse sanırım benimki daha uzun süre olmıycak.Allahtan hayırlısı artık ne diyelim.Zaten kafana taktıkcada
olmuyomus.Bekliycez artık ne yapalım

YANİ BEN ZATEN BU DOKTORLARI ANLAMIYORUM.GERCI BENIM BI DOKTORUM VAR KISIRLIK DIYE BISEYIN OLMADIGINI SAVUNANLARDAN O. BENCEDE DENK GELMIYOR HERALDE. UMUDUMUZU YITIRMEMEK LAZIM. BEKLEYIP GORCEZ. ARTIK HAYIRLISI.BUNYEDEN BUNYEYE DEGISIYOR SEN BENI ORNEK ALMA CNM İNŞALLAH UZUN SURMEZ.

birde ben resim eklemeyi beceremedım sanırım bana yardımcı olurmusunuz

kızlar 3 ayıma girdim hamileliğimde doktorum 2li test istedi p.tesi günü ultrasona giricem test için umarım herşey güzel çıkar bebeğim sağlıkldıır inşallahhh

kızlar 3 ayıma girdim hamileliğimde doktorum 2li test istedi p.tesi günü ultrasona giricem test için umarım herşey güzel çıkar bebeğim sağlıkldıır inşallahhh
cnm ya ne guzel allah saglıkla dogurmayıda gostersın sana tabı bızleredenaniknanik umarım bebısın cok saglıklıdır.her ay aramızdan bırı hamıle kalsa ne guzel olur sırayla herkesın olsa sonuclarını haber ver bıze.kendıne dıkkat et tabı.:teytey:

kızlar bende bebek istiyorum eşim askerden izine geldi 1 haftalığına bebek istediğimiz için korunmadık şuan belimde agrı var ve karnımda şişlik hissediyorum ama bebekmi yoksa benim bebek istediğim için bu şekilde hissetmemmi bilmiyorum ama inşallah bebeğim olur :emir_bebek:

lee inşallah bebektir ama psikolojik olarakta fazla ümitlenme insan çok üzülüyo sonra.yani bu ay bana oyle oldu 9 aydır korunmuyoruz biz bu ay kesın var dedim bütün belirtiler vardı ama malesef dün adet oldum. ve resmen oturdum agladım. hepimize nasip olsun inşallah. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

ne dicem doktor demiştiki kadın bazen hamile kalır ve farkında olmadan düşürür acaba bu hissettiğimiz belirtiler gerçekten gebelik belirtileri de biz düşürüyor muyuz? olamaz mı? yaşım 36 kızlar ama bu konuya biraz cahilim yanlış yorum yaparsam affola

hoşgeldin canım...kimyasal gebelik sanırım bahsettiğin şey.. sağlıksız bir oluşumsa eğer adet kanamasıyla beraber atılırmış..ama adet kanamaların dah fazla daha yoğun olurmuş yani tahmin edebilirmişsin..benim de aklıma geliyo zaman zaman ama sanırım bizimki pisikolojik belirtiler...sen nezamandır bekliyorsun???

sebseb bende evleneli 16 ay oldu bizde hiç korunmadık ama benim eşimde sperm azlığı var. bende olur öyle hisler. suanda bile varr 13 ocak aybaşıı keşke gelmese

amiiin amin inşallah...ben 2 yıl korundum 3 ay önce bıraktım korunmayı ama olmadı henüz bu 3. denemem yani adet günlerimiz aynı ikimizde yarını bekliyoruz sanırım :) ben de 29 günde olurum 3 aydır hiç şaşmadı saatleri bile aynı nerdeyse...inşallah güzel haberler alırız hepimiz...

cnm ya ne guzel allah saglıkla dogurmayıda gostersın sana tabı bızleredenaniknanik umarım bebısın cok saglıklıdır.her ay aramızdan bırı hamıle kalsa ne guzel olur sırayla herkesın olsa sonuclarını haber ver bıze.kendıne dıkkat et tabı.:teytey:

saol canım umarım herşey iidir allah sizlerede versin inş çok güzel bir duygu allah kimsenin kucağını boş bırakmasın her isteyene versin inşallahhh...:1hug:

kızlar o bahsettiğiniz düşüğü ben yaşadım 1 kere. ama o zaman çok bilinçsizdim bu konularda.nasıl oldu anlatayım.ben normal adet oldum daha öncesinde hiç hamilelik belirtisi yoktu.her zman yogun olur zaten ama o ay acayıp yogunlastı ve tesaduf antalyaya arkadaslarımı gormeye gıdıyordum.uzun yola cıktım bırde otobusle.neyse ama cok sıddetlı agrım oldu.eşim otobuse bındırırken ona ıcımden bıseyler sokuluyo sankı dedım ve otobuse bındım.afyona kadar oturdum tabı aynı yerımde ve tuhaf bı sekılde uyudum. bındıgımde agrı kesıcı ıcmıstım belkıde ondan. sonra afyonda mola ıcın kalktıgımda cok sıddetlı bı sekılde akıntı oldu ve baktıgımda boyle ıcı kan dolu bı kese vardı. ilk defa boyle bısey gordugum ıcın anlamadım ne oldugunu sakladım antalyaya gıdınce acıle gıttım doktora gosterdım bu kese dedı ama cokda net bir acıklama yapmadı.her gecen hemsıre aaa bu kese degılmı dıye ıncelemeye basladılar.sonra adetım 1-2 gun daha surdu ve bıttı.sonrasındada bısey cıkmadı.bu yasadıgım sanırım adetle bırlıkte olan dusuktu.kese olustu ama canlanmamıstı sanırım.benneyaptımki

slm kızlar ben geldim işlerim çok yoğun olduğundan sizinle yazışamadım.bubuş yazını okudum çok üzülmüşsün canım sıkma canını hakkında hayırlısı.inş.güzel allahım kucaklarımızı boş bırakmaz.a.s daha yaşımızda küçük canım oluruna bırak.

tuhaf21 tşk cnm inşallah zamanla hersey yoluna gırer.allah ısteyenlerın kucagını bos bırakmasın.sebseb71 cnm sende bu kadar karamsar olma benım kuzenımın esı dogum yaptı 20 gun once 32 yasında ilk bebegi.şimdi 2 yıla kalmadan 2.yi düşünüyor.yani yaş geçti diye düşünme.o kuzenım doktorun yumurta takibiyle hamile kaldı.yumurtayı destekleyici ilaç içti.çok tatlı bır yıgenım oldu sonrada.inşallah sanada olur.hepinize sevgiler.:teytey:

sebebçim onu demek istemedim canım üzdümse kusura bakma benim demek isdediğim ağlamana gerek olmadığını söylemekti.ona bakrsan benim ablamda 34 yaşında çocuğunu dünyaya getirmdi.(ilk oğlunu)amacım teselli etmekti.canım inş. en yakın zamanda seninde haberini alırız.hakkında hayırlısı canım benim sıkma canını kafayada takma olurmu tatlım.

canım 2 kere ayrı ayrı doktora gittik ve ikisinde sayı 17 çıktı klomen verdi doktor eşime kullandı fakat sonuç yine aynı.varikosel damar toplanması oda sperm sayısının artışını engelli ameliyat diolar fakat eşimin işleri yoğun şimdilik doğal yolladan deniz canım eşim yaşı 27 oldu bugün ben 22 ama yine allah tedaviye ihtiyaç duyurmadan bize hayırlı bir evlad verir. vee tüm isteyenlere....

kızlar sakın moral bozmak yok hepimiz toparlanıp tekrar çalışmalara devam ediyoruz ok:) eşlerimizide strese sokmamamız lazım. onlara bol havuc keciboynuzu yediriyoruz.birde ilişkiye sadece çocuk düşüncesiyle girmeyin yani eş bunu hissetmesin çok etkiliyormuş. bırde google dan yumurtlama dönemi hesaplayıcılara girip günlerinizi takip edin derim.işte kendi kendimize tarifler uyguluyoruz.hepinizi öptümm.

X