arkadaslar hepinize iyi yıllar ve saglıklı bebısler dılıyorum. ben yeni katıldım aranıza. erken hamilelik belirtileri diye arama yaparken tanıdım sizleri ve yazılarınızı 1. sayfadan itibaren okudum. hepinizle aynı duygulşarı paylaşıyorum.
Ben 1.5 yıllık evliyim. yaklasık 7 aydır korunmuyorum. bu ay cok degısık agrılar hıssedıyorum. mesela kasıklarımda cok can yakmayan ama rahatsızlık veren bı agrı var. goguslerim yatarken bıle acı verecek kadar hassaslastı,iştahım müthiş acık,cok derınden yanı ıstıfra edecek kadar degıl mıdem bulanıyo ara ara,bırde hıssedıyorum sanki..6sı gunum her ay da duzenlıdır. tesaduf 5 i doğum gunum umarım bu hedıyem olur.hepinizin duasını rica ediyorum.Bende sizlere sağlıklı hayırlı bebekler diliyorum.lülülülülülü
hoşgeldin canım aramıza...inşallah uğurlu gelirde en güzel doğum günü hediyeni almış olursun...yerimseniben benim de az kaldı 5 i adet günüm inşallah olmam tabi...Allah hepimizin yardımcısı olsun.. beklemek zor...a.s
bebişko sabret ve bence eşinin sonuçlarında bişey çıkmadığı için şükret. Sana bir tavsiyem var en az bir ay her akşam eşine havuç suyu içir. Erkeklerin değerleri için yükselme sağlıyor hemde spermlerin yumurtayı delmesini kolaylaştırıcı etkisi var.Denemekte fayda var.Dualarım seninle..Öncelikle herkese iyi seneler diliyorum.Allah tüm bebiş isteyenlere bebişini kucağına almayı nasip etsin.Ben aralığın 20 sinde bekliyordum ama olmadı adet oldum ve yine ağladım,üzüldüm ama bişey değişmedi şimdi herşeyi oluruna bırakıyorum herşey allahtan zamanını o bilir.:çok üzgünüm:
Artık dr a gitmiycem,kafama takmıycam.:1no2:
Ama yine olmadı ilk kez klome kullanmıştım,3 tane istenilen olgunlukta yumurtamda vardı ve çatlamıştı ama olmadı,olmadı işte eşimin sipermiyogramındada bir sorun yok.yok.yoksenağlama.neyse ne zaman kısmetse ozaman çift çizgiyi görürüz dimi.:bbo:
a.s.Mutlu,sağlıklı ve huzurlu bir yıl sizlerle olsun İYİ YILLAR...:asigim
slm ben yeni geldim ama bütün yazılarınızı okudum. Lütfen üzülme stres çok önemli..kendini moral olarakda hazırlaman lazım hem eşine de zararı olur. yani erkekleri bu konuda huzursuz etmemek lazımmış.kalbini ferah tut.:icecream:Gene Regl Oldum:..........(((
tşk ederim cnm allah hepimize o duyguyu yaşatır inş. birde arkadaşlar hepinize genel bir sorum var. su anda henüz hamile olmayanlar fsh değerlerini biliyormu?canım aramıza hoş geldin.inş. bu ay hamile kalırsın.dileğim çocuk isteyenlara allah tez zamanda versin.amiiiin:teytey:yerimseniben
merhaba arkadaslar.Ben yeni üyeyim.Yazdıklarınızı okudum ve birbirinize destek olmanız cok hosuma gitti :) Bizde artık cocuk istiyoruz.yaklasıl 1.5 yıllık evliyiz.Ve 4 aydır korunmuyorum.Sizce ümitlenmek için daha erkenmi?
antalya ya slm bu arada üniversiteyi orada okudum çok sevdiğim ve su anda cok ozledıgım bır yer.cnm senın cok yuksek degıl fsh ın ama 1in altına dusse ıyı olur.canım ben ilgileniyorum verirsen sevinirim 1,5 olmuo eşimin sperm düşüklüğü var
ay canım çok sağol keçiboynuzu eşim kullanıo bende hayıta başlayayım bakalım. tekrar teşekkürler. öptummmm :)
eee onlar ılk etapta sıkıntı cekıyor sonrasında hep bız cekıyoruz...heeheh herifte mide falan kalmayacak yaaa :)))))