Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ben de diyom ama kimse dinlemiyo:)buarada ben pazartesi falan regli olurum büyük ihtimal dünden başladı regli ağrısı gibi hafif hafif hadi hayırlısı bakalım ne çıkcak bu ay?

Sevgili herkes,

Özellikle leydi sevgi... (seninle dün çok kısa muhabbetimiz olmuştu) Ben bugün hamile olduğumu öğrendim. İlk aşılamamdı. Tuttu... İsteyen herkese Rabbim bu duyguyu yaşatsın. Darısı isteyen herkesin başı...

Bir de herkese tek tavsiye: En önemli şart: NO STRESS YES BEBEK:)))a.s:teytey::dance:

kızlar hiç ayırd edemezsiniz regl belirtisiyle adet belirtisis aynı ama hamile olduğunuzda göğüs uçlarınız daha hassas oluyor ama en önemliside takıntı yapmadığınız ay hamile oluyosunuz tamamen kafanızdan atın hamile kalmayı düşünmeden yola devam edin ozaman geliyo bebiş gerçekten

sevgili arkadaşım çok sevindim senin adına dedimya sana aşılamada tutmasa hiç gün geçmiyo hemen adet görüyosun bende oyle olmuştu bidahada yapmadım zaten şimdi kendiliğinden oldu 4 yılda şu öyrendimki herkese tafsiyem çok takmayın kafaya oluruna bırakın bakın ozaman hemen oluyor allah herkesin gönlüne göreversina.s.:1hug:

tuhaf 21 bu gün girmedim yaaa
film falan seyrettim şimdi fırsat oldu canım yaaa
senin içinde çok üzüldüm ama şimdi kafaya takmayın diyolarya ben buraya hergirdiğimde kafaya takmamak elde değilki burda görüyorum hamile kalanları bende kafaya takıyorum sonra sen adetin 3 günü neden doktora gidiyon tuhaf 21 görüşürüz

kızlaaarrrrr son 4gün ölüyorum meraktan.buarada dün gece felaket midem bulantı ve son 3gündür baş dönmelerim çok şiddetlendi.hayırdır inşallah iştahımda hiç olmadığı kadar açık.kasıklarımda da regli ağrısı var.ama bunlar reglde de olabiliyo yanılıp üzülmek istemiyorum oyüzden hiç yorum yapmıycam

burdayız ayol da başka bölümlerdeydik
yani ben kendi adıma söyliyeyimde kimse kızmasın bana sonra

selam arkadaslar bişey sorcaktım ben.bugün 34. gün hala adet olmadım tüm belirtiler var ama eşim doktor olduğu için olsa gerek çok şüpheci davranıo carsambaya kadar bekle dio.ama ben dayanamıom acaba idrar testi güvenilir bi sonuç veririmi yani bazen idrar testleri gebeliğin ileri safhalarında belli edio die duydum eşim gitti işe bende o yokken gidip test mi alsam daaha önce hiç yapmadım o testten.zaten bu denediğimz ilk aydı.yani öle deneyelim dedik ama sanırım bebişimiz bizi bekliomuş zaten bi cevap yazan olursa çok sevinirim

slm arkadaşlar.bende bebeğim olmasını çok istiyorum.buay doktora gittim düzensizlik için ama doktorum bu ay hamile kalabileceğimi yumurtamın çatladığını söledi. aralık 13 de oldum adetimi. bu kez acaip umutlandım sabredemiyorum.sol kasığımda ağrı bende de oluyo bi 2-3 gündür. bu hamilelik belirtisi mi.negatif çıkıcak korkusundan test de yaptıramıycam sanırım.o tek çizgiyi görmek kabus gibi

arkadaslar hamileyim hemde 4 haftalıkmış çok mutluyum darısı başınıza annesinin bitanesi o:teytey:

tebrikler sevgi ne guzel haber bu bi gun once test yapim dedin ve sonuc positiz ha ilk denemenizde vay helal olsun ayni ben gibi :)

sevgicigim çok sevindim senin adına allah kucağınıza almayı nasip etsin analı babalı büyüsün inşallah:teytey:

arkadaşım nerelerdesin ya sende bi haber alamıyoz ne oldu adet oldunmu inşşalah olmamışsındır haber verirsen çok sevinirim:1hug::

Öncelikle herkese iyi seneler diliyorum.Allah tüm bebiş isteyenlere bebişini kucağına almayı nasip etsin.Ben aralığın 20 sinde bekliyordum ama olmadı adet oldum ve yine ağladım,üzüldüm ama bişey değişmedi şimdi herşeyi oluruna bırakıyorum herşey allahtan zamanını o bilir.:çok üzgünüm:
Artık dr a gitmiycem,kafama takmıycam.:1no2:
Ama yine olmadı ilk kez klome kullanmıştım,3 tane istenilen olgunlukta yumurtamda vardı ve çatlamıştı ama olmadı,olmadı işte eşimin sipermiyogramındada bir sorun yok.yok.yoksenağlama.neyse ne zaman kısmetse ozaman çift çizgiyi görürüz dimi.:bbo:
a.s.Mutlu,sağlıklı ve huzurlu bir yıl sizlerle olsun İYİ YILLAR...:asigim

tebrikler sevgi ne guzel haber bu bi gun once test yapim dedin ve sonuc positiz ha ilk denemenizde vay helal olsun ayni ben gibi :)

y sorma gittim eczaneden idrar testi aldım yaptım sonuç negatif oturdum ağladım emindim çünki hamile ldğmdan göğüsümdeki damarlar bile belirmişti eşimde niyeyse peki inanası gelmedi ilk seferde olmaz die ama ben emindim idrar testini görünce yıkıldım hemen eşimi aradım geldi dedim bide kan al tam belli olsun ben eşimden habersiz ögrenip ona süpriz yapmak istedim ama olmadı neyse kanı aldı hastaneye gitti.saatler gecmedi neyse aradı ya dedi yok bişey çıkmad bizde kaynanamlardayık onlarda biliodu test yaptırdığımı hepimiz heyecanla beklioduk ama yok deyince tamam deyip kapatıodumki durdedi kapatma anne oluyon hemde 4 haftalık inanmadım istediğim olmadı ben eşime hamileyim demek isterdim ama o bana dedi hamilesinnaniknanik neyse işte böle bugün yine kan verdim eşime değerim yükseliomu bi sorun varmı yokmu die çok mutlu aynı zamanda düşünceliyim acaba erkenmi oldu die yinede karnımda oldğnu bilmek güzel inşallah allah isteyen herkese verirrr:teytey:

benim göğüslerimde karıncalanma tarzı kaşıntı olmuştu. karnımda adet sancısına benzer ağrı vardı.
BİRDE KALBİMDE İLK GÜNDEN İTİBAREN HİSSETTİĞİM BİR SEVİNÇ VARDI.
evet ilk günden anlamıştım sanki o ay hamile kaldığımı.
ve yanılmamışım. annelik bu galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…