Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ya canım iki sabahtır uyandığımda midem acayip alt üst olmuş gibi normalde benim midem çok hassastır biraz üşüteyim hemen midem bulanır ve istifra ederim ama bu öle değil çok halsizim böle varya şu anda bile zor yazıyorum sanki bir ton sopa yemişim gibi kollarım bacaklarım daha doğrusu kol ve bacak kaslarım ağrıyo kasıklarımda da sanki adet olucakmışım gibi bir sızı var akıntım koyulaştı ve rengide koyalştı birde göğüslerim acayip yanıyo ama acaba psiklojikmi diye de kendimi alamıyorum inşallah hamileyimdir ve eşime büyük bir yıl başı sürprizi yapabilirim

inş.canım ya allah gönlüne göre verir inş.inş.halisindir.eşine süpriz yaparsin yılbaşında :)

çooook sevindim allah sağlıkla hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin.:teytey::nazar:a.s.allah bizede ogüneri göstersin inşallah.bende çok istiyorum yaaa.dünden beri bütün belirtilerim durdu takvime göre 1-2 ocakta regli olmam lazım.dün hafif bi kasık ağrıs girdi.kesin regli olurum artık hamiş değilim:1no2:senağlama

canım çok teşekürler bemde çok mutluyum inşallah allah sanada nasip eder hayırlı haberlerini alırım:emir_bebek:

Arkadaşlar, yeni hamile biri olarak sizinle deneyimlerimi paylaşmak istedim.
Ben 30 günde bir adet görüyordum. Hamile kalmayı da sabırsızlıkla bekliyordum.
Her ay test alıyordum, tek çizgiyle o bildiğiniz duyguyu yaşıyordum işte.
Kasım ayında, periyodumun 26. gününde, yani reglime henüz 4 gün varken, herhangi bir belirti yüzünden değil, sadece sabırsızlıktan, gidip test aldım.
İkinci çizgi silik olarak, yaklaşık 1 dakika içinde göründü, şok oldum.
Hemen gidip 2 tane daha test aldım. :) Sonuç aynıydı.
Ertesi sabahsa ilk idrarımla tekrarladım testi, bu defa daha koyuydu.
Doktorumu aradım, "kan testi yaptırmana gerek yok, 5 hafta dolunca, yani 10 gün sonra gel, keseye bakalım.. O arada bir sorunun olursa mutlaka konuşalım" dedi. 10 gün sonra gittim ve keseyi, sonra da bebişi gördüm.

Belirtiler, yani blantı, kusma, halsizlik vs.. bende 6. haftadan itibaren ortaya çıktı. Erken dönemde bunların önemli kısmının psikolojik olduğunu biliyorum, zira yaşadım.

Bu arada idrar testinde reglimden 4 gün önce çıktı ama kan testinde periyodun 22. gününden itibaren çıkıyor gebelik. Dolayısıyla çok sabırsız olduğunuzda bu yöntemi d tercih edebilirsiniz.

Umarım hepinizin gönlüne göre olur arkadaşlar..
Sevgi ve iyi şanslar dileklerimle..

teşekkürler cosette333 böyle bir bilgiye benim olduğu gibi burdaki çoğu kişinin çok ihtiyacı vardı emin ol

Tuhaf 21,
Şimdi bu durum şöyle.
Gebelik testlerinin 15. dakikadan sonra okunmasını tavsiye etmiyor üreticileri, zira 15. dakikadan sonra verilen idrardaki buharlaşma, hafif bir çizgiye sebep olabilirmiş.
Yani 30 dakika sonraki sonuca çok güvenme derim ama yine de bu ciddi bir şüphe vesilesidir diye düşünüyorum. Ben senin yerinde olsam hemen yeni bir test alıp denemiştim bile..
İyi şanslar, sevgiler.

Merhaba herkese...

Bir konuda tecrübenize ihtiyacım var. 11 Aralık günü aşılam oldu. İlk aşılamam... Bugün 15.gün. Normal adet günümden de 4 gün geçti. Acaba ne zaman test yapmalıyım. Negatif çıkar diye çok korkuyorum. Kanda mı baktırmalıyım. Bilginizi rica ederim. Teşekkürler

Merhaba herkese...

Bir konuda tecrübenize ihtiyacım var. 11 Aralık günü aşılam oldu. İlk aşılamam... Bugün 15.gün. Normal adet günümden de 4 gün geçti. Acaba ne zaman test yapmalıyım. Negatif çıkar diye çok korkuyorum. Kanda mı baktırmalıyım. Bilginizi rica ederim. Teşekkürler

arkadaşım bende aşılama yaptım tutmadı her ay edet olduğum günde adet gördüm hiç günüm gecmemişti bence sen bi tahlil yaptır inşşalah çıkar:teytey:

Merhaba herkese...

canım bencede sen hemen bir test yaptır yada yap çünkü günün geçmiş hamile olabilirsin inşallahta hamilesindir allah hayırlısı ne ise onu versin

kızlar bu sabah sabah namazı okunurken acayip bir ağrı ile uyandım kasıklarım çok ağrıyodu lavobaya gittim ve adet olduğumu gördüm çok büyük bir yıkım yaşadım çok üzgünüm bu ayda olmadı artık doktora gitmek şart oldu çok üzgünüm hala daha etkisindeyim tek anlayamadığım şey benim günüm hiç aksamazdı neden bu kadar geç oldum anlamıyorum ayın 29 unda tam günüm bitiyodu offff çok ama çok üzgünüm ama yinede allah hayırlısını versin ve göstersin diyorum

psikolojik maalesef canım.benimki bir kere 10 gün 1 kerede 8 gün gecikmişti.10gün geciktiği zaman 10. günde kan testi yaptırdım saat7 gibi.8de sonucunu aldım hamile falan değildim.1 saat sonra da regl oldum.psikolojik olduğunun kanıtı.bence bedenimizi şartlandırıyoruz regli olmaması için oyüzden olmuyo zaten.akışına bıraksak problem olmıycak ama sabırsızlık kanımızda var sanırım:)

ya kızlar takvime göre dün adet olmam gerekiyodu ama hala bişey yok dayanamadım test aldım bişey çıkmadı.hamile olsaydım çıkarmıydı ya

şuşu, idrar tahlilinde belli olması için adetini 10 gün geçmesi lazım, senin daha 1 gün olmuş, ama kan tahlili yaptırsan kesin çıkar, adet gecikmeni bile beklemene gerek yok canım,, hayırlı haberlerini bekliyorum

şuşu, idrar tahlilinde belli olması için adetini 10 gün geçmesi lazım, senin daha 1 gün olmuş, ama kan tahlili yaptırsan kesin çıkar, adet gecikmeni bile beklemene gerek yok canım,, hayırlı haberlerini bekliyorum

sağol canım ya tek çizgii görünce içime sıkıntı girdi. kan tahlili için vaktim yok şu anda anca pazartesi bakalım

yastev bende bu sabah adet oldum canım kaderimiz bu konuda aynı bakalım belki aynı ay hamile kalırız.sırnaşık şey bende adetimin 3 günü doktara gidecem bakalım hayırlısı canım:eek:

:emir_bebek:kızlar nasılsınız bu güm kötü haberler görüyorum arkadaşlar size tavsiyem çok kafaya takmayın ben 4 yıldır tedavi görüyodum yapmadığım şey kalmadı ama bu ay kafaya takmadım olmasa olmasın dedim bu ay hamile kaldım herşey önce beyinde bitiyor üzülmeyin vakti zamanı gelince oluyor:emir_bebek:

X