Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çooook sevindim allah sağlıkla hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin.:teytey:a.s.allah bizede ogüneri göstersin inşallah.bende çok istiyorum yaaa.dünden beri bütün belirtilerim durdu takvime göre 1-2 ocakta regli olmam lazım.dün hafif bi kasık ağrıs girdi.kesin regli olurum artık hamiş değilim:1no2:senağlama
Merhaba herkese...
Bir konuda tecrübenize ihtiyacım var. 11 Aralık günü aşılam oldu. İlk aşılamam... Bugün 15.gün. Normal adet günümden de 4 gün geçti. Acaba ne zaman test yapmalıyım. Negatif çıkar diye çok korkuyorum. Kanda mı baktırmalıyım. Bilginizi rica ederim. Teşekkürler
Merhaba herkese...
Bir konuda tecrübenize ihtiyacım var. 11 Aralık günü aşılam oldu. İlk aşılamam... Bugün 15.gün. Normal adet günümden de 4 gün geçti. Acaba ne zaman test yapmalıyım. Negatif çıkar diye çok korkuyorum. Kanda mı baktırmalıyım. Bilginizi rica ederim. Teşekkürler
şuşu, idrar tahlilinde belli olması için adetini 10 gün geçmesi lazım, senin daha 1 gün olmuş, ama kan tahlili yaptırsan kesin çıkar, adet gecikmeni bile beklemene gerek yok canım,, hayırlı haberlerini bekliyorum
sabredebilecenmi pazartesine kadar :)) ben çatlardım valla..