sevgicim valla göğüslerim çok şiş ve gögüsümün damarları belirgin ve ateşlenme oldu ama kemdimi şartlandırmak istemiyorum.hayel kırıklığına uğramaktan korkuyorum bakalım üç günüm kaldı hayırlısı.
canım bence gidip al inş.hamilesin senin için hayırlı olur inş.bakalım benimde üç günüm var çok sabırsızlanıyorum.
ya kızlar yazdıklarınızı okudumda hamilemiyim acaba diye şüphelenmeye başladım.benimde ayaklarım buz.bugün ateşlendim,göğüslerimde ağrı var ne zamandır ve yemek yiyorum doyunca midem bulanmaya başlıyo bugün yada yarın regli olmam gerekiyo göğüs ağrısından başka belirti yok ....ay hamilemiyim yaaaaaaa
ya daha önce ki adet belirtilerim böyle olmadığından şüphelendim ...tek çare beklemek şimdi bekliyorumya vakitte geçmez
ya kızlar kasım ayının 29 unda adet olmuştum normalde benim bir sonraki ay 5-6 gün önce geliyo adetim yani 23-24 ünde falan adet olmam gerekiyodu ama 25 oldu hala bişi yok acaba psikolojikmi bilmiyorum ama başım acayip dönüyo sabah çok bulantım vardı şimdi de var ama o kadar değil normalde heralde 29 aralığı geçmesi gerekiyo günüm geçti diyebilmem için ama bana göre geçti çünkü adetim çok düzenlidir kaç yıldır hiç şaşmadı kendimi umutlandırmak ta istemiyorum sonra çok üzülücem biliyorum acaba şimdi hemen testte belli olurmu yoksa 29 unu veya 29un geçmesini bekliyeyimmi ne dersiniz
bu mesajı başka bir yerede yazmıştım sonradan yanlış yere yazdığımı anladım buraya yazmam gerekiyomuş bende burayada kopyaladım mesajımı ikinciye okuyan olursa kızmasın bana nolur yanlışlık oldu sadece
bak sevgii bu göğüs ateşlenmesi bende de var biliyomusun acayip göğüslerim yanıyo neden acaba
yastev bende 29'da olacam ama bence sen 29 zunu bekle o zaman kesin belli olur.bende dün test yaptım 1 saat geçtikten sonra ikinci çizgi silik çıkmış.ama umutlanmak istemiyorum inş.hamilesin bakalım ikimizin aynı gün belli olacak hayırlısı canım.