Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

arkadaslar hepinize iyi yıllar ve saglıklı bebısler dılıyorum. ben yeni katıldım aranıza. erken hamilelik belirtileri diye arama yaparken tanıdım sizleri ve yazılarınızı 1. sayfadan itibaren okudum. hepinizle aynı duygulşarı paylaşıyorum.
Ben 1.5 yıllık evliyim. yaklasık 7 aydır korunmuyorum. bu ay cok degısık agrılar hıssedıyorum. mesela kasıklarımda cok can yakmayan ama rahatsızlık veren bı agrı var. goguslerim yatarken bıle acı verecek kadar hassaslastı,iştahım müthiş acık,cok derınden yanı ıstıfra edecek kadar degıl mıdem bulanıyo ara ara,bırde hıssedıyorum sanki..6sı gunum her ay da duzenlıdır. tesaduf 5 i doğum gunum umarım bu hedıyem olur.hepinizin duasını rica ediyorum.Bende sizlere sağlıklı hayırlı bebekler diliyorum.lülülülülülü

arkadaslar hepinize iyi yıllar ve saglıklı bebısler dılıyorum. ben yeni katıldım aranıza. erken hamilelik belirtileri diye arama yaparken tanıdım sizleri ve yazılarınızı 1. sayfadan itibaren okudum. hepinizle aynı duygulşarı paylaşıyorum.
Ben 1.5 yıllık evliyim. yaklasık 7 aydır korunmuyorum. bu ay cok degısık agrılar hıssedıyorum. mesela kasıklarımda cok can yakmayan ama rahatsızlık veren bı agrı var. goguslerim yatarken bıle acı verecek kadar hassaslastı,iştahım müthiş acık,cok derınden yanı ıstıfra edecek kadar degıl mıdem bulanıyo ara ara,bırde hıssedıyorum sanki..6sı gunum her ay da duzenlıdır. tesaduf 5 i doğum gunum umarım bu hedıyem olur.hepinizin duasını rica ediyorum.Bende sizlere sağlıklı hayırlı bebekler diliyorum.lülülülülülü

hoşgeldin canım aramıza...inşallah uğurlu gelirde en güzel doğum günü hediyeni almış olursun...yerimseniben benim de az kaldı 5 i adet günüm inşallah olmam tabi...Allah hepimizin yardımcısı olsun.. beklemek zor...a.s

hoşgeldin canım aramıza...inşallah uğurlu gelirde en güzel doğum günü hediyeni almış olursun...yerimseniben benim de az kaldı 5 i adet günüm inşallah olmam tabi...Allah hepimizin yardımcısı olsun.. beklemek zor...a.s

İnşallah cnm yaa bu yaslarda artık vücut kendiliğinden istiyor zaten..İçgüdüsel bişey yani.Seninle aynı günümüz bakalım piyango ikimizede vuracakmı? Ama bu sefer bi hiz var ya kendimi cok sartlandırdım ya da gercekten var.Bilmiyorum ve meraktan catlıyoruuummmmlaelaelaelaelae beklemek çok zorrr..Bu arada su ara hamile olmayan bayanlara ve düşünenlere yeşil çay öneriyorum.Hergün 2 fincan sallama çay şeklinde içmenizi öneririm.İçindeki bir madde rahim duvarlarını güçlendirerek tutunmayı sağlamlaştırıyor.Bi zararı yok için bence ben 1 aydır içiyordum.birde yumurtlama döneminizde sıcak tutun kendinizi..bir kaç şey var daha aklıma geldikçe yazarım size..:teytey:

:nazar:Öncelikle herkese iyi seneler diliyorum.Allah tüm bebiş isteyenlere bebişini kucağına almayı nasip etsin.Ben aralığın 20 sinde bekliyordum ama olmadı adet oldum ve yine ağladım,üzüldüm ama bişey değişmedi şimdi herşeyi oluruna bırakıyorum herşey allahtan zamanını o bilir.:çok üzgünüm:
Artık dr a gitmiycem,kafama takmıycam.:1no2:
Ama yine olmadı ilk kez klome kullanmıştım,3 tane istenilen olgunlukta yumurtamda vardı ve çatlamıştı ama olmadı,olmadı işte eşimin sipermiyogramındada bir sorun yok.yok.yoksenağlama.neyse ne zaman kısmetse ozaman çift çizgiyi görürüz dimi.:bbo:
a.s.:nazar:Mutlu,sağlıklı ve huzurlu bir yıl sizlerle olsun İYİ YILLAR...:asigim
bebişko sabret ve bence eşinin sonuçlarında bişey çıkmadığı için şükret. Sana bir tavsiyem var en az bir ay her akşam eşine havuç suyu içir. Erkeklerin değerleri için yükselme sağlıyor hemde spermlerin yumurtayı delmesini kolaylaştırıcı etkisi var.Denemekte fayda var.Dualarım seninle..

Gene Regl Oldum:..........(((
slm ben yeni geldim ama bütün yazılarınızı okudum. Lütfen üzülme stres çok önemli..kendini moral olarakda hazırlaman lazım hem eşine de zararı olur. yani erkekleri bu konuda huzursuz etmemek lazımmış.kalbini ferah tut.:icecream:

canım aramıza hoş geldin.inş. bu ay hamile kalırsın.dileğim çocuk isteyenlara allah tez zamanda versin.amiiiin:teytey:yerimseniben

merhaba arkadaslar.Ben yeni üyeyim.Yazdıklarınızı okudum ve birbirinize destek olmanız cok hosuma gitti :) Bizde artık cocuk istiyoruz.yaklasıl 1.5 yıllık evliyiz.Ve 4 aydır korunmuyorum.Sizce ümitlenmek için daha erkenmi?

canım aramıza hoş geldin.inş. bu ay hamile kalırsın.dileğim çocuk isteyenlara allah tez zamanda versin.amiiiin:teytey:yerimseniben
tşk ederim cnm allah hepimize o duyguyu yaşatır inş. birde arkadaşlar hepinize genel bir sorum var. su anda henüz hamile olmayanlar fsh değerlerini biliyormu?
Çok ciddi sorunların dışında biraz bitkisel destek almak iyi oluyor.ilgilenenlere bilgi verebilirim. ben denedim gecen ay ve bakalım pazar günü belli olacak bebek varmı yokmu? hepinizi öptüm.:nazar:

canım ben ilgileniyorum verirsen sevinirim 1,5 olmuo eşimin sperm düşüklüğü var

merhaba arkadaslar.Ben yeni üyeyim.Yazdıklarınızı okudum ve birbirinize destek olmanız cok hosuma gitti :) Bizde artık cocuk istiyoruz.yaklasıl 1.5 yıllık evliyiz.Ve 4 aydır korunmuyorum.Sizce ümitlenmek için daha erkenmi?

hoşgeldin cnm bende dün katıldım bu sıcak ortama. 4 aydan önce nasıl korundun cnm o kısımında cok etkisi var. mesela ben 8 ay doğum kontrol ılacı kullandım.nerden baksan 6 ay daha etkısı oldu bende. ve bunu her nedense doktorlar kabul etmıyorlar.bunyeden bunyeye de degısıyor gerçi.en son eşm bir sohbet ortamında sormus doktora en az 6 ay en fazla 9 ayda etkisini atar vücut demiş.ki eğer bu ay hamıle ısem tam 9. ay oldu ılacı bırakalı.
yani senin için çok erken değil çok gecde değil.bence stres için erken.

canım ben ilgileniyorum verirsen sevinirim 1,5 olmuo eşimin sperm düşüklüğü var
antalya ya slm bu arada üniversiteyi orada okudum çok sevdiğim ve su anda cok ozledıgım bır yer.cnm senın cok yuksek degıl fsh ın ama 1in altına dusse ıyı olur.
aktarlarda hayıt tohumu var onu alıyosun.sabah ve aksam ac karnına en azından yemekten once mesela 1 su bardağı kaynamıs suya 1 tatlı kaşığı atıp agzı kapalı 3 dk demlendır.ıcındekı tohumları demlemeden sonra suzersen daha rahat ıcersın.balla tatlandır bence.1 ay kadar kullanırken eşinede keçi boynuzu kürü uygula. 6-7 adet keçiboynuzunu kırıp buyuk cezvede 1 gece beklet sonra kaynatıp suyunu gunde 1 kez esıne içir.spermlere cok faydası var.hayıt tohumunu 1 ay kullandıktan sonra fsh ına tekrar baktır.sevgıler:nazar:

ay canım çok sağol keçiboynuzu eşim kullanıo bende hayıta başlayayım bakalım. tekrar teşekkürler. öptummmm :)

ay canım çok sağol keçiboynuzu eşim kullanıo bende hayıta başlayayım bakalım. tekrar teşekkürler. öptummmm :)

rica ederim inşallah faydasını görürsün.birde ilişkiden sonra hemen kalkma buda ananelerin eski önerilerinden ama cok etkısı var:dance: eşine havuc suyuda içir bu aralar. hadi bakalım hepimize bol şans.lülülülülülü

pembedüş evet normal değil adet olmaman kan testi yaptır bence en azından için rahatlar. birde doktora söyle kan alsın hem hcg ne bakılır hemde hormonlarına boylelıkle oda mantıklı bı acıklama yapar sana. oyle olabılır deyıp nıye senı ıkı arada bırakıyor.sakın ol hayırlısı inşallah.bol şans sanada cnm:nazar:

herkese selam bende henüz üye oldum buraya,7,5 aylık evliyim son iki aya kadar hamile kalmak istemiyordum işlerimden dolayı ama ne zaman ki hamile kalma fikri beynime yerleşti o gün bugündür içimde müthiş bebek özlemi doğdu.2 aydır eşimle korunmuyoruz .ilk ayın sonunda pek fikrim olmadığı için hemen hamile kalırım sandım ve ümitle beklemeye başladım.psikolojik olarak sanırım mide bulantısı,kasık ağrısı felan oldu tabi test yaptırdım bişey çıkmadı bi kaç gün sonrada hastalandım2.ay tekrar deneme ..bu defa 5 gün gecikti kesin hamileyim derken..hastalandım.yine hayal kırıklığı yani.

Bir haftadır buradaki bir çok arkadaşın sıkıntısını sevincini heycanını hayal kırıklıgını okuyorum. Çoğunuzu tanıyormuşum gibi oldu artık.

İki aylık evliyim,cocuk düşüncemiz yoktu aslında ama korunmuyorduk da.. adetime 10 gün kala kasıkta agrılar,göğüste şişmeler,sık idrara çıkma,bugün hafif mide bulantısı,arada uyku hali falan bastırmaya başladı.

Sizleri okuyup tanımlamaya çalışıyorum,umarım bende size güzel haberler verebilirim.

uffff cok sınırlerım bozuldu..burda herkese moral vermeye calısırken kendı moralım bozuldu cunku regl oldummm...yaaa yınemııı.sil baştan hem benım gunum pazardı neden erken oldum acaba aaaa kızlar ne olacak boylee yaaa...

X