Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizde durum belli mi benim şimdilik negatif. artık regl i bekleyeceğim.Hayırlı haberler alırsın inşallah![]()
Yani mide bulantısı bence öyle erken başlamazHerkese merhaba, adetime 7-8 gün kala regl ağrısı gibi ağrılarım başladı. Ancak herhangi bir kanamam olmadı. Sadece midem arada bulanıyor ve bel, sırt ağrılarım oluyor. Göğüs hassasiyetim de fazla. Dedim kesin erken regl olacağım, üzüldüm de bu ay da olmadı diye. Normalde adetim çok düzenlidir ama son 2-3 aydır nedense düzensiz olmaya başladım. Şuan adetim 3 gün gecikti. Test yapmadım henüz. Belki psikolojik bilmiyorum ama yakınen bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı?
Canım sağlıkla kucağına al inşallahArkadaşlar dün bir test daha aldım yaptım negatif çıktı, emin olamadık eşimle hastaneye gittik kan verdim ve hamileymişimdarısı tüm isteyenlerin başına
Teşekkür ederim canım tüm isteyenlere nasip olur inşallahCanım sağlıkla kucağına al inşallahbelirtilerin nelerdi adetin kaç gün gecikti
Aynı şeyi yaşıyorum. 23 nisan beklene adet tarihiMerhaba bn adetime 10 gün var çok az 3-5 damla kadar pembemsi kanama.oldu bn ara kanama ya da adet baslangici sandım.ama bitti gelmedi ve şuanda kasik ağrım var eerkeen gebelikte negatif çıktı 10 gün test için çok mu erkeen gebe olabilir miyim çok stres yapıyorum
Çok teşekkür ederim canım benimde adetim sekiz gündür gecikti ilk gün ve üçüncü gün kaset test yaptım negatifti ama önceki hafta beyaz yumurta akı gibi akıntım çok fazlaydı daha önce hiç öyle yoğun yaşamadım sadece bir gün olurdu. Birde adet haftası çok açık pembe su gibi lekem oldu iki ayrı gün. Karın ağrım sürekli oldu bu arada. Her gün adet oluyorum sandım. Birkaç gündür bunlar dışında hiç bisey yoktu bu sabah uyandığımda pıhtı halinde çok açık kırmızı tek damla kan gördüm regl olacam sandım akşama doğru sadece çamur gibi akıntım gelmişti başka da bisey olmadı. Dediğin gibi bisey de hissetmiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için kan da vermek istemedimTeşekkür ederim canım tüm isteyenlere nasip olur inşallahaslında ben hiç beklemiyordum geçtiğimiz ay hastaydım baya astımım tutmuştu. Eşimle de bir kez oldu birlikteliğimiz. Çantamda uzun süredir bulunan test vardı iş yerinde biri görcek diye adet günümde dedim testi yapayım nasılsa çıkmayacak bişey taşımıyım yanımda. Bir baktm hafif silik çift çizgi çıktı inanamadım bir test daha aldm yaptm onda bişey çıkmadı. Eşime anlattım kan verelim hemen dedi içimizde kalmasn, kan verdim hamile olduğumu öğrendim ama inanamadm çünkü pek bişey hissetmedim. Tek hissettiğim aşırı göğüs ağrısıydı dokunamıyordum sütyensiz gezemiyordum hatta geçen hafta dedim ki göğüsümde bişey var heralde kontrole gideyim. Bende mide yanması ve kasık ağrısı da var ama o genelde adet zamanı olduğu için umursamadım pek. Fazla uzun oldu kusura bakmayın valla
eğer sizlerde normalde mide yanması olmuyorsa belki geveliğinizi öyle de anlayabilirsiniz. Gerçi herkeste farklı oluyor belirtiler
Baya da gecikmiş aslında, geç döllenme de olabilir. Ama işte kendimizi çok dinleyince vücut hamile gibi belirtiler veriyor. İnşallah hamilesindir ya beklemek çok zor çünküÇok teşekkür ederim canım benimde adetim sekiz gündür gecikti ilk gün ve üçüncü gün kaset test yaptım negatifti ama önceki hafta beyaz yumurta akı gibi akıntım çok fazlaydı daha önce hiç öyle yoğun yaşamadım sadece bir gün olurdu. Birde adet haftası çok açık pembe su gibi lekem oldu iki ayrı gün. Karın ağrım sürekli oldu bu arada. Her gün adet oluyorum sandım. Birkaç gündür bunlar dışında hiç bisey yoktu bu sabah uyandığımda pıhtı halinde çok açık kırmızı tek damla kan gördüm regl olacam sandım akşama doğru sadece çamur gibi akıntım gelmişti başka da bisey olmadı. Dediğin gibi bisey de hissetmiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için kan da vermek istemedim
Ben adet günümde gecikmeden test yaptım böyle silik çıkmıştı, ben ikinci çizgiyi görüyorum sanki. Bence kan verin çıkar diye düşünüyorumİlk 5-6 dakikada ikinci çizgi silik çıktı adetim iki gün gecikti adetten bes gün önce kan vermiştim .beta 2.30 çıktı simdi iki gün gecikti merakima yenildim kan testi için biraz daha. Bekleyeyim diyorum var mıdır acaba ?
Eki Görüntüle 3581294
Aynen öyle canım iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum sende sağlıkla rahatlıkla bebişi kucağına al inşallahBaya da gecikmiş aslında, geç döllenme de olabilir. Ama işte kendimizi çok dinleyince vücut hamile gibi belirtiler veriyor. İnşallah hamilesindir ya beklemek çok zor çünkü![]()
Kan testi yaptınız mı merak ettimÇok teşekkür ederim canım benimde adetim sekiz gündür gecikti ilk gün ve üçüncü gün kaset test yaptım negatifti ama önceki hafta beyaz yumurta akı gibi akıntım çok fazlaydı daha önce hiç öyle yoğun yaşamadım sadece bir gün olurdu. Birde adet haftası çok açık pembe su gibi lekem oldu iki ayrı gün. Karın ağrım sürekli oldu bu arada. Her gün adet oluyorum sandım. Birkaç gündür bunlar dışında hiç bisey yoktu bu sabah uyandığımda pıhtı halinde çok açık kırmızı tek damla kan gördüm regl olacam sandım akşama doğru sadece çamur gibi akıntım gelmişti başka da bisey olmadı. Dediğin gibi bisey de hissetmiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için kan da vermek istemedim