• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Eklentiler

• IMG_20250325_073152.webp
    IMG_20250325_073152.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 26
Bence var inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah haberlerinizi bekliyorum kızlar 😘 bana da dua edin kürtaj sonrası 2. denemem oldu bu ay 🫠
Dün akşam kan verdim fakat 2,31 çıktı yükselir mi bilmiyorum test bozuk desem 4 tane yaptım dördü de mı bozuk çıktı ki. Prodoctor marka yaptım güvenilir diye hepsi silik çizgi çıktı ama kan sonucu beni hayal kırıklığına uğrattı

Dün akşam kan verdim fakat 2,31 çıktı yükselir mi bilmiyorum test bozuk desem 4 tane yaptım dördü de mı bozuk çıktı ki. Prodoctor marka yaptım güvenilir diye hepsi silik çizgi çıktı ama kan sonucu beni hayal kırıklığına uğrattı
Prodoctor bende de kuruma cıkarmıştı, doğru sonuc kan oluyor idrara kandan sonra geçiyor. Ama cok kritik bi değer cıkmış sonucun. 1 gün arayla 1 küsür den 10 küsürlere cıkanı da gördüm bu forumda

Gecikme 8-10 gün olunca iyice belli oluyormuş tam o zamanlara denk gelcek senin de o halde bekleyebiliyosan bekle bakalım ben bekleyemezdim 🫠😅
Bekleyemiyorum zaten ya sabırsızım adet gecikmeden önce de test yapmıştım 3. Günü de yaptim sabırsızlıktan 😂😂ama iki güncük beklerim ya

Back
X