• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Hepsi var ama hamile değilim

Kızlar merhaba gecikmemin 5. Günü döngümün 40.günü kasımdan beri döngülerim 40-42 güne çıkmış bugün doktora gittim doktor Duphaston verdi bunu kullan reglinin 3. Günü gel hormon testi yapalım dedi görünürde bir sıkıntı yok dedi gebelik görünmüyor dedi ve gebelik testi de istemedi eğer gebelik çok yeniysede ilacın bir yan etkisi olmaz dedi ama sizce ne yapmalıyım bir kaç gün reglime bekliyeyim mi göğüslerim vs de şiş olucak gibiyim de boş yere ilaçta içmek istemiyorum doktor pek güven vermedi açıkçası ilaç yazıp yolladı

arkadaşlar adet gününüz geçmeden hamile olduğunuzu anlayan varmı?
adete bir hafta kala falan belirti gösteriyormu?
Benim şuan beta hcg 1.31 çıktı hala adet olmadım haftasonu araya girdi tekrar kan veremedim sizce değer yükselir mi

IMG_5886.webp

kizlar bisey gorunuyor mu sizce kagayi yicem artik lutfen yorumlayin

Kizlar bana da yardımcı olur musunuz. Üstteki i Sabah yaptım emin olmak için az önce bı tane daha yaptım. Sabah yaptigimda hemen belirdi ve şuan görselde görünüyor mu bilmiyorum kalite düşüyor . Alttakinde de var ama hayalet çizgi sabah ki kadar gözükmüyor hamilelik var mıdır acaba. Bat a 4 5 günüm var
17426420872828505899199800096251.webp

Back
X