Teşekkür ederimÖzelden yazayım sana
Kuruma çizgisi değildi ilk üç dk içinde çıktı zamanlayıcı ayarlayıp hepsini o sekilde yaptım. Yükseldiğini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorumProdoctor bende de kuruma cıkarmıştı, doğru sonuc kan oluyor idrara kandan sonra geçiyor. Ama cok kritik bi değer cıkmış sonucun. 1 gün arayla 1 küsür den 10 küsürlere cıkanı da gördüm bu forumda
Yani kanda yokken idrarda cıkması, idrar testini geçersiz kıldı benim gözümde ama regl olmana kaç gün kaldı? Belki de yükselecektirKuruma çizgisi değildi ilk üç dk içinde çıktı zamanlayıcı ayarlayıp hepsini o sekilde yaptım. Yükseldiğini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Evet beni de en çok hayrete düşüren o kanda olmayıp idrarda olması. Normalde bugün olmam lazım pek düzenli de değildir reglim ama beklemedeyim gecikmedim henüzYani kanda yokken idrarda cıkması, idrar testini geçersiz kıldı benim gözümde ama regl olmana kaç gün kaldı? Belki de yükselecektir
Yumurtlama üzerinden kaç gün geçmiş oluyor su an ben mesela daha 8.gündeyim o yüzden negatif testlerimEvet beni de en çok hayrete düşüren o kanda olmayıp idrarda olması. Normalde bugün olmam lazım pek düzenli de değildir reglim ama beklemedeyim gecikmedim henüz
Yani şöyle söyleyeyim, ben bu ay klomen kullandım ayın 7 sinde doktora göründüğumde doktor yumurtan iyi belki kendiliğinden çatlar ama çatlatma iğnesi kullanmaya çalış hiç bı yerde bulunmuyor ama sen yinde arayip igneni ol dedi. Bulamazsan da dediğim günleri değerlendir dedi. Ben bulamadım tabi ama yine de doktorun dediği günleri değerlendirmeye çalıştım. Geç döllenme olmuş olabilir mi diye düşünüyorum ama onu da bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah yapacak bişey yokYumurtlama üzerinden kaç gün geçmiş oluyor su an ben mesela daha 8.gündeyim o yüzden negatif testlerim
Anladım canım benim de 15inde doktor yumurtan gelişiyor dedi 3 gün sonra da çatlama olmuş dedi ama hala büyüyordu geliştiğini söylediği yumurta anlam veremedik dediği günleri ben de değerlendirdim sımdı progesteron testi bakılacak döngünün 21.günü ona göre çatlama olup olmadıgı belli olacak dendi. Cok karısık ve sabır gerektiren durumlar içindeyiz. Bir düşüğüm var gebe kalabiliyorum bunu anladık da kucağa daha alamadık :)Yani şöyle söyleyeyim, ben bu ay klomen kullandım ayın 7 sinde doktora göründüğumde doktor yumurtan iyi belki kendiliğinden çatlar ama çatlatma iğnesi kullanmaya çalış hiç bı yerde bulunmuyor ama sen yinde arayip igneni ol dedi. Bulamazsan da dediğim günleri değerlendir dedi. Ben bulamadım tabi ama yine de doktorun dediği günleri değerlendirmeye çalıştım. Geç döllenme olmuş olabilir mi diye düşünüyorum ama onu da bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah yapacak bişey yok
İnşallah gonlumuzce olur. Çatlama 2 3 gün içinde gerçekleşiyor demek ki. Benim ki 13 -14gun oluyor bugün tahminen döllenme geç gerceklestiyse de yine en fazla 12 gün geçmiş oluyor sanırım. Adet olmayı bekleyecem artık bakalım nolcakAnladım canım benim de 15inde doktor yumurtan gelişiyor dedi 3 gün sonra da çatlama olmuş dedi ama hala büyüyordu geliştiğini söylediği yumurta anlam veremedik dediği günleri ben de değerlendirdim sımdı progesteron testi bakılacak döngünün 21.günü ona göre çatlama olup olmadıgı belli olacak dendi. Cok karısık ve sabır gerektiren durumlar içindeyiz. Bir düşüğüm var gebe kalabiliyorum bunu anladık da kucağa daha alamadık :)
Çatlamadan 2-3 gün once yogun yumurta akı akıntı geliyo çatlama günü kramp oluyo bi gün sonra o ağrı geçiyor ve 21.gün progesteron testinde de sonuca göre çatlama olup olmadıgı belli oluyoİnşallah gonlumuzce olur. Çatlama 2 3 gün içinde gerçekleşiyor demek ki. Benim ki 13 -14gun oluyor bugün tahminen döllenme geç gerceklestiyse de yine en fazla 12 gün geçmiş oluyor sanırım. Adet olmayı bekleyecem artık bakalım nolcak
Hiç deme ya kafamız sürekli vücudumuzu dinliyor. aklın surekli bedeninde oluyor.Çatlamadan 2-3 gün once yogun yumurta akı akıntı geliyo çatlama günü kramp oluyo bi gün sonra o ağrı geçiyor ve 21.gün progesteron testinde de sonuca göre çatlama olup olmadıgı belli oluyokeşke erkek olsak ya bu kadar şey cok zor
Bak bugün biraz fazla idrara cıkmaya başladım acaba mı diyorum biz böyle böyle kafayı yerizHiç deme ya kafamız sürekli vücudumuzu dinliyor. aklın surekli bedeninde oluyor.
Ge ikme bu kadar olduysa bir an once gün içi idrarın la yap benceKızlar bende de pcos var ama 35-37 adet oluyordum. Bu ay uzun bir süreden sonra 7 gün gecikmem var. Bugunle beraber döngüm 45 görünüyor. Sormak isteiğim gebelik testi ne zaman yapmalıyım. Belirti olarak adet sancısı vs yok. Geçen hafta afedersnz cok akıntım oldu su gibi. Birde sağ kasığımda doluluk hissediyorum rahatsz eden bir ağrı var.
Geçen sene bu zamanlar da 47. günde adet olmuştum belki mevsim değişiyor diye mi de düşünüyorum beklesem mi perşembe gününü. Çünkü çok okudum hemen hemen herkes belirti vermış :)Ge ikme bu kadar olduysa bir an once gün içi idrarın la yap bence
Bence sen simdiden bi test yap eğer silik bile olsa cıkarsa ona göre hareket edersin çünkü sigara vs kullanıyorsan zararlıGeçen sene bu zamanlar da 47. günde adet olmuştum belki mevsim değişiyor diye mi de düşünüyorum beklesem mi perşembe gününü. Çünkü çok okudum hemen hemen herkes belirti vermış :)
Canım döngün kasımdan önce kaç gündü?. Bu arada aynı Doktora gitte müjde var. Benle ilgilrnmemiştiniz dersinKızlar merhaba gecikmemin 5. Günü döngümün 40.günü kasımdan beri döngülerim 40-42 güne çıkmış bugün doktora gittim doktor Duphaston verdi bunu kullan reglinin 3. Günü gel hormon testi yapalım dedi görünürde bir sıkıntı yok dedi gebelik görünmüyor dedi ve gebelik testi de istemedi eğer gebelik çok yeniysede ilacın bir yan etkisi olmaz dedi ama sizce ne yapmalıyım bir kaç gün reglime bekliyeyim mi göğüslerim vs de şiş olucak gibiyim de boş yere ilaçta içmek istemiyorum doktor pek güven vermedi açıkçası ilaç yazıp yolladı
Doluluk dediğin şey yunırtdlıkta mı rahim ortasında mı elle hissediyormusunuzKızlar bende de pcos var ama 35-37 adet oluyordum. Bu ay uzun bir süreden sonra 7 gün gecikmem var. Bugunle beraber döngüm 45 görünüyor. Sormak isteiğim gebelik testi ne zaman yapmalıyım. Belirti olarak adet sancısı vs yok. Geçen hafta afedersnz cok akıntım oldu su gibi. Birde sağ kasığımda doluluk hissediyorum rahatsz eden bir ağrı var.
Yani ağrı da değil ama kendini hissettiren bir şey doluluk kısmına gelince öyle dokunsam dolu gibi degilse bile dolu gibi gelir kesin psikolojik olarakDoluluk dediğin şey yunırtdlıkta mı rahim ortasında mı elle hissediyormusunuz
Yani ağrı da değil ama kendini hissettiren bir şey doluluk kısmına gelince öyle dokunsam dolu gibi degilse bile dolu gibi gelir kesin psikolojik olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?