Evet değer düşmüş ama adet olmadım daha yarın doktora gideceğim kan söktürücü yazacak büyük ihtimalVar mı bir gelişme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet değer düşmüş ama adet olmadım daha yarın doktora gideceğim kan söktürücü yazacak büyük ihtimalVar mı bir gelişme
Cuma sabahı yapacagım adet olmazsam :)test ne zaman yapmayı düşünüyorsun peki
Benim de bat 30 erken gebelik testi alıp yap istersen canım ben bugün yaptım laboquick sonuç vermedi yarın kan verecegimKızlar bat 30. Son günlerde çamaşırımda su gibi renksiz kokusuz bir ıslaklık oluyor. Birden geliveriyor bakıyorum su gelmiş sanki. Bu belirti midir? Bi de test yapsam yarın sabah çıkar mı sizce varsa? Laboquick kaset test var elimde
Aynı benim de öyle oldu akıntılarım bel ağrım ve kasik ağrım da var adet mi olacağım gebelik mi var anlayamadım inşallah vardırKızlar bat 30. Son günlerde çamaşırımda su gibi renksiz kokusuz bir ıslaklık oluyor. Birden geliveriyor bakıyorum su gelmiş sanki. Bu belirti midir? Bi de test yapsam yarın sabah çıkar mı sizce varsa? Laboquick kaset test var elimde
Kan sonucu ne çıktı acabaBenim de bat 30 erken gebelik testi alıp yap istersen canım ben bugün yaptım laboquick sonuç vermedi yarın kan verecegim![]()
Yarın cikicakmis henüz belli olmadıKan sonucu ne çıktı acaba
Ben bilfiil bir haftadır yapıyorum adetime de 3gun var hala. Çıkıyor şu an koyulaşma takip ediyorum hatta ama bu kişiye göre değişir işte bazilarinda gecikmeden sonra cikabiliyorKızlar regl olmama 4 gün var test yapsam çıkar mı sizce
Çıktı mı sonuç canımKızlar merhabalar sağlık ocağında dün 9'da kan verdim bugün 3'e kadar e nabiza düşer dediler hala çıkmadı, hafta sonu ve bayram da olsa e nabiza düşer mi haftaya mi atar bilen cevaplayabilir mi ?
Maalesef negatifKan sonucu ne çıktı acaba
Evet negatif maalesef 2.3Çıktı mı sonuç canım
Maalesef negatif
Evet negatif maalesef 2.3![]()
İnşallah bakalım Allah isteyen herkese hayırlısını kolaylıkla nasip etsin,kucağını doldursun sevinçler yaşatsınnasip. İnşallah tez zamanda olur canım
Amin canımİnşallah bakalım Allah isteyen herkese hayırlısını kolaylıkla nasip etsin,kucağını doldursun sevinçler yaşatsınBütün belirtileri gösterip bir de kan sonucunun çıkacağı sabah idrar testinde pozitifi görünce biraz hayal kırıklığı yaşadım ama benim halâ umudum var ilk denememizdi zaten
![]()