• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar bat 30. Son günlerde çamaşırımda su gibi renksiz kokusuz bir ıslaklık oluyor. Birden geliveriyor bakıyorum su gelmiş sanki. Bu belirti midir? Bi de test yapsam yarın sabah çıkar mı sizce varsa? Laboquick kaset test var elimde

Kızlar bat 30. Son günlerde çamaşırımda su gibi renksiz kokusuz bir ıslaklık oluyor. Birden geliveriyor bakıyorum su gelmiş sanki. Bu belirti midir? Bi de test yapsam yarın sabah çıkar mı sizce varsa? Laboquick kaset test var elimde
Benim de bat 30 erken gebelik testi alıp yap istersen canım ben bugün yaptım laboquick sonuç vermedi yarın kan verecegim 🥰

Aynı benim de öyle oldu akıntılarım bel ağrım ve kasik ağrım da var adet mi olacağım gebelik mi var anlayamadım inşallah vardır ☺️

Selam hanımlar ben pcosluyum ve 11 aydır gebelik için uğraşıyorum bu ay ovulasyon testine başladım 20 martta yumurtlama gününü yakaladım adetime 9 gün var ve 2 gündür kas ağrısı gibi kasıklarımda hafif ağrılar olsu 2 gündür de beyaz şekilde akıntım olmaya başladı sizce erken gebelik belirtisi mi umutlanmakta istemiyorum ama sizce bunlar belirti mi

Kızlar regl olmama 4 gün var test yapsam çıkar mı sizce
Ben bilfiil bir haftadır yapıyorum adetime de 3gun var hala. Çıkıyor şu an koyulaşma takip ediyorum hatta ama bu kişiye göre değişir işte bazilarinda gecikmeden sonra cikabiliyor

Kızlar adetim 4gün gecikti. Akıntım fazlalaştı özellikle 3gündür. Göğüs hassasiyetim yaklaşık 10 gündür var. Bacaklarımda sızı var ve ara ara gelen alt karın ağrısı.test yapmalımıyım yoksa regl belirtileri mi🥹

Kızlar merhabalar sağlık ocağında dün 9'da kan verdim bugün 3'e kadar e nabiza düşer dediler hala çıkmadı, hafta sonu ve bayram da olsa e nabiza düşer mi haftaya mi atar bilen cevaplayabilir mi ?

😞 nasip. İnşallah tez zamanda olur canım
İnşallah bakalım Allah isteyen herkese hayırlısını kolaylıkla nasip etsin,kucağını doldursun sevinçler yaşatsın🤲🏻 Bütün belirtileri gösterip bir de kan sonucunun çıkacağı sabah idrar testinde pozitifi görünce biraz hayal kırıklığı yaşadım ama benim halâ umudum var ilk denememizdi zaten ☺️😍

İnşallah bakalım Allah isteyen herkese hayırlısını kolaylıkla nasip etsin,kucağını doldursun sevinçler yaşatsın🤲🏻 Bütün belirtileri gösterip bir de kan sonucunun çıkacağı sabah idrar testinde pozitifi görünce biraz hayal kırıklığı yaşadım ama benim halâ umudum var ilk denememizdi zaten ☺️😍
Amin canım🤲 evet yalancı pozitif çıkıyor malesef. Nasip işte.

Back
X