• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ama ben zaten göğüsten anlamadım tek bir belirtiden anladım ağzımdaki tat değişikliği birden bire sanki bir sürü ilaç içmişimde dilimde o tat kalmış gibiydi yemek yerken geçen sonrasında geri gelen bu tat benim hamile olduğumu anladığım en net belirtiydi
Yaa hayırlı olsunnn 🙏🏻😍
Bu tat degişimi çatlamadan ne kadar sonra ortaya cıktı catlamadan ne kadar sonra test yptınızz

IMG_3063.webp
Kızlar sizce bişey var mı ben anlayamadım pek gölge var gibi

IMG_9538.webp
Adet belirtilerim var ve batma ama bir hafta var adetime erken gebelik test yaptım psikolojik belki bilmiyorum ovalüasyon da silik çıktı ama onu baz almıyorum sizce olabilir mi

Aynen öyle elimde bir sürü test var ama yapmaya cesaretim yok hayal kırıklığı çok kötü bir şey 😔
Elbet bir zamanı vardır diye düşünmeye çalışıyorum ama negatif sonuçta hep ağlarken buluyorum kendimi, adet geçmeden sabredip test yapmamak en iyisi aslında.. siz ne zamandır deniyorsunuz?

Canım adetlerim düzensiz o yüzden bilmiyorum hep gecikerek adet oluyprum.Baş dönmesi kasık ağrısı oldu bi yapıyim dedim öylesine bu şekilde çıktı.ama tahminimce 5 gün felan vardır daha
Hımm o zaman iki gün daha beklemen daha sağlıklı olur ☺️ insan umutlanıp umudunun kırılmasını istemiyor

Back