- 3 Temmuz 2024
- 9
- 4
- 1
Her ay ümitlenip belirtiler okuyup olmayınca hayal kırıklığına uğramak çok zor,inşallah biz de güzel haberler alırız ve buradan paylaşırıızBenimde beklenen adete 2 gün yumurtlamaya göre 4 gün var test yapıp hamileyim diye yazmak acaba bizlere de nasip olur mu
Yaa hayırlı olsunnnAma ben zaten göğüsten anlamadım tek bir belirtiden anladım ağzımdaki tat değişikliği birden bire sanki bir sürü ilaç içmişimde dilimde o tat kalmış gibiydi yemek yerken geçen sonrasında geri gelen bu tat benim hamile olduğumu anladığım en net belirtiydi
Tam yerleşme olduğu düşündüğüm zaman oldu üç dört gün sonra bat günümde kan testi verdimYaa hayırlı olsunnn
Bu tat degişimi çatlamadan ne kadar sonra ortaya cıktı catlamadan ne kadar sonra test yptınızz
Aynen öyle elimde bir sürü test var ama yapmaya cesaretim yok hayal kırıklığı çok kötü bir şeyHer ay ümitlenip belirtiler okuyup olmayınca hayal kırıklığına uğramak çok zor,inşallah biz de güzel haberler alırız ve buradan paylaşırıız
Elbet bir zamanı vardır diye düşünmeye çalışıyorum ama negatif sonuçta hep ağlarken buluyorum kendimi, adet geçmeden sabredip test yapmamak en iyisi aslında.. siz ne zamandır deniyorsunuz?Aynen öyle elimde bir sürü test var ama yapmaya cesaretim yok hayal kırıklığı çok kötü bir şey
Bu silik cizgi ilk 10 dakkada mi cikti ? Var gibi sankiEki Görüntüle 3555470 Kızlar sizce bişey var mı ben anlayamadım pek gölge var gibi
Evet idrar değdiği an çıktıBu silik cizgi ilk 10 dakkada mi cikti ? Var gibi sanki
Göremedim benEki Görüntüle 3555470 Kızlar sizce bişey var mı ben anlayamadım pek gölge var gibi
Şuan yok gibi beklemekte fayda varEki Görüntüle 3555471 Adet belirtilerim var ve batma ama bir hafta var adetime erken gebelik test yaptım psikolojik belki bilmiyorum ovalüasyon da silik çıktı ama onu baz almıyorum sizce olabilir mi
Arkadaşlarımla konuşuyorum 2 kişi var diyor 2 kişi yok çok belli belirsiz gölge en iyisi bekliyim ben birazGöremedim ben
Sabah ilk idrarla yap kesin belli olurArkadaşlarımla konuşuyorum 2 kişi var diyor 2 kişi yok çok belli belirsiz gölge en iyisi bekliyim ben biraz
Bu sabah yapmıştım bu testi hemen fotoğrafını çektimSabah ilk idrarla yap kesin belli olur
Kaç gün var bataBu sabah yapmıştım bu testi hemen fotoğrafını çektim
Canım adetlerim düzensiz o yüzden bilmiyorum hep gecikerek adet oluyprum.Baş dönmesi kasık ağrısı oldu bi yapıyim dedim öylesine bu şekilde çıktı.ama tahminimce 5 gün felan vardır dahaKaç gün var bata
Hımm o zaman iki gün daha beklemen daha sağlıklı olurCanım adetlerim düzensiz o yüzden bilmiyorum hep gecikerek adet oluyprum.Baş dönmesi kasık ağrısı oldu bi yapıyim dedim öylesine bu şekilde çıktı.ama tahminimce 5 gün felan vardır daha
Aynen öyle ya pazartesi tekrar bi yaparım adet olmazsam bakalım.hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsunHımm o zaman iki gün daha beklemen daha sağlıklı olurinsan umutlanıp umudunun kırılmasını istemiyor
Aminnn inşallahAynen öyle ya pazartesi tekrar bi yaparım adet olmazsam bakalım.hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun
5 ay olacak bu aylaElbet bir zamanı vardır diye düşünmeye çalışıyorum ama negatif sonuçta hep ağlarken buluyorum kendimi, adet geçmeden sabredip test yapmamak en iyisi aslında.. siz ne zamandır deniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?