- 28 Ağustos 2024
- 32
- 7
- 21
İlaç vs kullandınız mı yoksa normal deneme sürecinde misiniz? Yumurta kalitesini arttırmak için kullanılan ilaçlarda bu tarz yan etkiler yapıyorKızlar sat 24 Kasım yumurtlama dahil 3 gün değerlendirdim. Adete 6 gün kala bel ağrısı çekmeye başladım 4 gün kala mide bulantısı çekmeye başladım ve dün akşam özür dileyerek kahverengi gibi yumurta akı akıntı oldu hala midem bulanıyor sizce hamile miuim
Yok hiç ilaç vs almadımİlaç vs kullandınız mı yoksa normal deneme sürecinde misiniz? Yumurta kalitesini arttırmak için kullanılan ilaçlarda bu tarz yan etkiler yapıyor
Söylediğiniz akıntı yerleşme kanamasına benziyor anlattığınız kadarıyla ama bence test yapmayın 2 yıldır bebeğim olsun diye uğraşıyorum bu süreçte çok hüsrana uğradım erken test yaparak. Adet gününüzün en azından 2-3 gün geçmesini bekleyin bence. Benim gibi kimsenin üzülmesini istemem. Benim de bugün regl günüm bekliyorum henüz gelmedi ama gelmese de cumaya kadar test yapmayı düşünmüyorum Rabbim herkese gönlündekini hayırlı eyleyip nasip etsin inşYok hiç ilaç vs almadım
Bende cuma günü yapıcam birlikte yapalım mıSöylediğiniz akıntı yerleşme kanamasına benziyor anlattığınız kadarıyla ama bence test yapmayın 2 yıldır bebeğim olsun diye uğraşıyorum bu süreçte çok hüsrana uğradım erken test yaparak. Adet gününüzün en azından 2-3 gün geçmesini bekleyin bence. Benim gibi kimsenin üzülmesini istemem. Benim de bugün regl günüm bekliyorum henüz gelmedi ama gelmese de cumaya kadar test yapmayı düşünmüyorum Rabbim herkese gönlündekini hayırlı eyleyip nasip etsin inş
Olur tabi öncesinde gelmezseBende cuma günü yapıcam birlikte yapalım mı
Bir sonraki adet tarihiniz ne zamanBende cuma günü yapıcam birlikte yapalım mı
İnşaAllah sevineceğiz bu ay. Bir tanıdığım demişti ki eğer döllenme ihtimali varsa bile stresi hissedip tutunmazmış dikkat etmek lazımOlur tabi öncesinde gelmezse
20 aralıkBir sonraki adet tarihiniz ne zaman
Sağ bacağınızda ağrı var mıBir sonraki adet tarihiniz ne zaman
Kasıklarımda ağrım var bir de sabahtan beri mide bulantısı belki psikolojiktir diye umutlanmıyorum 2. Ayım letu kullanıyorum nasip hiç bir sebep yok ama iki yıl oldu olmuyor vardır bir hayır deyip bekliyorum yaş 41 olunca umutlanmak ta zor oluyorSağ bacağınızda ağrı var mı
Merhabalar, ben Ekim başında kürtaj oldum. Hiç adet görmedim doktorum 5 Aralık'ta 20 mm folikül görünüyor gün aşırı ilişki öneriyorum deyip eve gönderdi. Sonraki 4 günü bir gün dolu bir gün boş olarak değerlendirdik. Hafif kasık sızım ara ara oluyor hafif mide bulantısı dışında başka hiçbir belirtim yok önceki gebeliğimde göğüste şişkinlik ağrı vs olmuştu. Test yapmam için erken mi ne kadar beklemeliyim ?
Evet ben aslında doktora adet göremediğim için gitmiştim. Bana daha farklı bir şey söyleyince bende şaşırdım. Önceki hamileliğimi düşünerek şu an hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi adet olacakmış gibi hissediyorum. Adet günüm de belli olmadığı için ne yapsam bilemedim. Cevabınız için teşekkür ederimAdet tarihiniz geçmeden test yapmayın bence sizde. Annem hep düşük ayağı içerde kalır der yani kürtajdan sonra hamile kalmak çok zor olmaz dermiş eskiler ama vücudunuzun durumunu en iyi doktorunuz bile bilir. Beklemeniz gerekseydi söylerdi sanırım
Bence 5 aralıkta yumurta oluştuysa ortalama yumurtlama günü gibi kabul edersek 20-21 Aralık sizin Regl gününüz olabilir 28-29 günde bir adet görüyorsanız normal günlerdeEvet ben aslında doktora adet göremediğim için gitmiştim. Bana daha farklı bir şey söyleyince bende şaşırdım. Önceki hamileliğimi düşünerek şu an hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi adet olacakmış gibi hissediyorum. Adet günüm de belli olmadığı için ne yapsam bilemedim. Cevabınız için teşekkür ederim
Pcosluyum 35te bir oluyorum genelde. O zaman eğer adet olmazsam bu ayın sonunda yaptıracağım bir test en kesin sonucu verir gibi duruyor öncesi erken olmuş olacak o halde, hiç belirtim yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum da, geçen hafta biraz kasık ağrım sızılar ve hafif mide bulantısı vardı. Bu hafta o da yok. Bilemedim. Beklemek zor bir süreçBence 5 aralıkta yumurta oluştuysa ortalama yumurtlama günü gibi kabul edersek 20-21 Aralık sizin Regl gününüz olabilir 28-29 günde bir adet görüyorsanız normal günlerde
Gönlünüze göre olan sonucu almanız dileğiylePcosluyum 35te bir oluyorum genelde. O zaman eğer adet olmazsam bu ayın sonunda yaptıracağım bir test en kesin sonucu verir gibi duruyor öncesi erken olmuş olacak o halde, hiç belirtim yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum da, geçen hafta biraz kasık ağrım sızılar ve hafif mide bulantısı vardı. Bu hafta o da yok. Bilemedim. Beklemek zor bir süreç
Teşekkür ediyorumGönlünüze göre olan sonucu almanız dileğiyle