Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bir sürü belirti ile geldim.
Göğüslerime ara ara elektirik şarpması gibi ince bir sızı giriyor karnımın içi ağrıyor belimde ara ara ağrı var kasıklarım şişkin. Bebek düşünmüyorduk ama ben bir kaç gündür bu belirtileri hissediyorum. Bugün tavan yaptı sürekli lavoboya gidip regl olmuşmuyum diye kontrol ediyorum kendimi olmak için baya zorladım akıntımın içinde ufacık damarlar halinde kanama gördüm ama devamı gelmiyor. En son eşime test aldırdım sabah yapmayı planlıyorum. Nasıl uyuyucam bilmiyorum.

Merhaba yumurtlama günlerini ovulasyon testinden bulup değerlendirdik 6 7 gün sonra açık kahve lekelenmem geldi 2 gün geldi yok oldu o zaman regle 12 13 gün vardı bu neden olur yumurtlamadan 6 7 gün sonra açık kahve lekelenme böyle olup hamile olan var mi

adetime 2 gün var bu sabah 2. İdrarla yaptım ve 5 dk içinde böyle hafif belirgin ikinci çizgi çıktı :/ sizce var mı kızlar
IMG_6776.jpeg

Eklentiler

• IMG_6775.jpeg
    IMG_6775.jpeg
    124,4 KB · Görüntüleme: 20
bende pco olduğu için başlarda anlamadım ama sonra düşününce en erken alerji oldum kollarımın arasını artık kaşımaktan yara etmiştim gözlerim sulandı akıyorda akıyor damlalar bir sebep yanma yokken bi kerede başım dönmüştü yüz serumum kötü kokuyordu hamile kalmayıda düşünmüyordum ki istesemde eskiden kalamamıştım adet söktürücü içtim olmayı bekliyordum bi sabah uyandım ne elim tutuyor ne ayağım hafta sonuydu pazartesi olmazsam test yaparım dedim çift çizgi çıktı öylelikle doktora gittim 6hafta 5 günlük dedi

Arkadaşlar merhaba. Foruma yeni katılıyorum ama üye olmadan günlerdir buradaki yazıları okuyorum. Pcos klinik teşhisim var ama ultrasonda hiç kist görünmez, adetim düzenlidir, ve hormonal değerlerim de normal çıkar. Aknelenme ve tüylenme problemleri dolayısıyla pcos denildi. Bir oğlum var 5 yıldır korunuyoruz bu ay bıraktık korunmayı ve deneyelim dedik. Artımed ovulasyon testiyle takip ediyorum adetimin bitişinden 2 gun sonra da 3 günde 1 ilişkimiz var ama testte ben bi silik çizgi görüyorum bi hiç görmüyorum. Yumurtlamam 14. Gun görünüyor bende hala tik yok. Her gün 2 kere yapmaya başladım. Bi başta silik görmüştüm ilk yaptığım gün sonra 0 şimdi yine silik görmeye başladım. Ama bu arada kivranircasina bir bel ağrım ve halsizliğim var. İlk aydan psikolojim bozuldu. İlişkiden kaç gün sonra gebelik testi net sonuç verir? Ve sizce bu markanın ovulasyon testi mi yanılıyor ?

canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Benimde aynı bunlar var 7 gün regl bugün test yaptım tek çizgi kafam karıştı erken mü davrandım sizce

bende adetim 10 gün geçti test yaptım iki çizgide kırmızı çıktı
bende adetime 1 hafta kala gögüslerimde inanılmaz şişlik oldu ve sol kasıgımda agrılar oluyordu
akıntı çok fazla oldugu için adet oldugumu sanıp sürekli wc ye gidip bakma geregi duyuyor insan
bencede hissedilebilir bir çok belirti oluyor hamile oldugun kesinleşmöeden önce
ayrıca sık idrara çıkma,devamlı halsizlik,uyku hali de oluyor belirtilerde
birde göbekten aşagı dogru kahverengimsi bir koyuluk
Merhaba bende de ayni belirti var agrilarda gecikmemin 5gunu test yaptim normal ama negatif cikti erken mi yaptim acaba karnimda batma ve sirt agrilar kasik agrim var

Merhaba kizlar adetimin gecmesinin 4gunh bugjn test yapmadim bel ve sirt agrisi karinda batma kasik agrilarim var sizce erken mi test yaptim hamile olabilirmiyim

Agizimda metal tadi ve acimsi bir tat var 3-4 gundur.. Acaba boyle belirti yasayan oldu mu hic?Adetime 7 gun var.

Agizimda metal tadi ve acimsi bir tat var 3-4 gundur.. Acaba boyle belirti yasayan oldu mu hic?Adetime 7 gun var.
Kızımda olmuştu o metal tat benim en net belirtim o tuhaf tat, sürekli uyuyordum ve rahmimin içinde birşey batıyordu sanki. Hatırladıklarım bunlar. Korunmayı bu ay bıraktık aynı belirtileri yaşıyorum ağzımın tadı bozuk kasığıma birşeyler batıyor. Yani ya var ya da kafayı sağlam bozuyoruz belirtilerle 😂

Bir sürü belirti ile geldim.
Göğüslerime ara ara elektirik şarpması gibi ince bir sızı giriyor karnımın içi ağrıyor belimde ara ara ağrı var kasıklarım şişkin. Bebek düşünmüyorduk ama ben bir kaç gündür bu belirtileri hissediyorum. Bugün tavan yaptı sürekli lavoboya gidip regl olmuşmuyum diye kontrol ediyorum kendimi olmak için baya zorladım akıntımın içinde ufacık damarlar halinde kanama gördüm ama devamı gelmiyor. En son eşime test aldırdım sabah yapmayı planlıyorum. Nasıl uyuyucam bilmiyorum.
Sonuç ne oldu acaba? Bende de kasıt batması ve bel ağrısı var

Kızımda olmuştu o metal tat benim en net belirtim o tuhaf tat, sürekli uyuyordum ve rahmimin içinde birşey batıyordu sanki. Hatırladıklarım bunlar. Korunmayı bu ay bıraktık aynı belirtileri yaşıyorum ağzımın tadı bozuk kasığıma birşeyler batıyor. Yani ya var ya da kafayı sağlam bozuyoruz belirtilerle 😂
Benim de bir onceki hamileligimde boyle metal tat oldu. Bebegim kizdi ama malesef 11. Haftada kalbi durdu. Acaba kiz bebeklerde mi oluyor bu metal tat diye dusundum mesajinizi okuduktan sonra. Cunku oglumda hic boyle bir belirti olmamisti..
Birliktelik uzerinden 11 gun gecti adetime de 5 gun var. Idrar testleri negatif diye kan verdim bugun. Olsa cikardi idrar testinde bence ama yine de kan daha garanti

Eger bu tat bozuklugu hamilelikten degilse neden olabilir ki diye dusunup duruyorum sabahtan beri. Canım sıkıldı 😬

Benim de bir onceki hamileligimde boyle metal tat oldu. Bebegim kizdi ama malesef 11. Haftada kalbi durdu. Acaba kiz bebeklerde mi oluyor bu metal tat diye dusundum mesajinizi okuduktan sonra. Cunku oglumda hic boyle bir belirti olmamisti..
Birliktelik uzerinden 11 gun gecti adetime de 5 gun var. Idrar testleri negatif diye kan verdim bugun. Olsa cikardi idrar testinde bence ama yine de kan daha garanti

Eger bu tat bozuklugu hamilelikten degilse neden olabilir ki diye dusunup duruyorum sabahtan beri. Canım sıkıldı 😬
Eğer hamilelik yoksa o metal tat genelde diş eti kanamalarında ve demir ilacı kullanımında oluyor bir kontrol edersiniz negatifse. Ama belki şuan negatifse bile erken verdiniz bence ben regle 2 gün varken 20 ile öğrendim

X