Testim 22.8 geldi :) Allahım lütfen her şey yolunda olsun keseyi de görelim :)Haber ver banada merak ettim umarım pozitiftirr
Gözün aydın canım sağlıkla al kucağına inşallahTestim 22.8 geldi :) Allahım lütfen her şey yolunda olsun keseyi de görelim :)
Sağlıkla yükselir inşallah hayırlı olsun canımTestim 22.8 geldi :) Allahım lütfen her şey yolunda olsun keseyi de görelim :)
Var gözüküyor canım :) benim dün aynı bu kadar çıktı muhtemelen çok başında :) gidip bir kan var :) testinin markası neydi ?adetime 2 gün var bu sabah 2. İdrarla yaptım ve 5 dk içinde böyle hafif belirgin ikinci çizgi çıktı :/ sizce var mı kızlarEki Görüntüle 3518150
5 senedir olmuyoVar gözüküyor canım :) benim dün aynı bu kadar çıktı muhtemelen çok başında :) gidip bir kan var :) testinin markası neydi ?
Senin böyle çıktığında kaç günlüktü peki5 senedir olmuyove testler beni o kadar yordu ki her ay ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığı çok kötü :/ prodoktor markası.
Benimde aynı bunlar var 7 gün regl bugün test yaptım tek çizgi kafam karıştı erken mü davrandım sizcecanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Merhaba bende de ayni belirti var agrilarda gecikmemin 5gunu test yaptim normal ama negatif cikti erken mi yaptim acaba karnimda batma ve sirt agrilar kasik agrim varbende adetim 10 gün geçti test yaptım iki çizgide kırmızı çıktı
bende adetime 1 hafta kala gögüslerimde inanılmaz şişlik oldu ve sol kasıgımda agrılar oluyordu
akıntı çok fazla oldugu için adet oldugumu sanıp sürekli wc ye gidip bakma geregi duyuyor insan
bencede hissedilebilir bir çok belirti oluyor hamile oldugun kesinleşmöeden önce
ayrıca sık idrara çıkma,devamlı halsizlik,uyku hali de oluyor belirtilerde
birde göbekten aşagı dogru kahverengimsi bir koyuluk
Kızımda olmuştu o metal tat benim en net belirtim o tuhaf tat, sürekli uyuyordum ve rahmimin içinde birşey batıyordu sanki. Hatırladıklarım bunlar. Korunmayı bu ay bıraktık aynı belirtileri yaşıyorum ağzımın tadı bozuk kasığıma birşeyler batıyor. Yani ya var ya da kafayı sağlam bozuyoruz belirtilerleAgizimda metal tadi ve acimsi bir tat var 3-4 gundur.. Acaba boyle belirti yasayan oldu mu hic?Adetime 7 gun var.
Sonuç ne oldu acaba? Bende de kasıt batması ve bel ağrısı varBir sürü belirti ile geldim.
Göğüslerime ara ara elektirik şarpması gibi ince bir sızı giriyor karnımın içi ağrıyor belimde ara ara ağrı var kasıklarım şişkin. Bebek düşünmüyorduk ama ben bir kaç gündür bu belirtileri hissediyorum. Bugün tavan yaptı sürekli lavoboya gidip regl olmuşmuyum diye kontrol ediyorum kendimi olmak için baya zorladım akıntımın içinde ufacık damarlar halinde kanama gördüm ama devamı gelmiyor. En son eşime test aldırdım sabah yapmayı planlıyorum. Nasıl uyuyucam bilmiyorum.
Benim de bir onceki hamileligimde boyle metal tat oldu. Bebegim kizdi ama malesef 11. Haftada kalbi durdu. Acaba kiz bebeklerde mi oluyor bu metal tat diye dusundum mesajinizi okuduktan sonra. Cunku oglumda hic boyle bir belirti olmamisti..Kızımda olmuştu o metal tat benim en net belirtim o tuhaf tat, sürekli uyuyordum ve rahmimin içinde birşey batıyordu sanki. Hatırladıklarım bunlar. Korunmayı bu ay bıraktık aynı belirtileri yaşıyorum ağzımın tadı bozuk kasığıma birşeyler batıyor. Yani ya var ya da kafayı sağlam bozuyoruz belirtilerle
Eğer hamilelik yoksa o metal tat genelde diş eti kanamalarında ve demir ilacı kullanımında oluyor bir kontrol edersiniz negatifse. Ama belki şuan negatifse bile erken verdiniz bence ben regle 2 gün varken 20 ile öğrendimBenim de bir onceki hamileligimde boyle metal tat oldu. Bebegim kizdi ama malesef 11. Haftada kalbi durdu. Acaba kiz bebeklerde mi oluyor bu metal tat diye dusundum mesajinizi okuduktan sonra. Cunku oglumda hic boyle bir belirti olmamisti..
Birliktelik uzerinden 11 gun gecti adetime de 5 gun var. Idrar testleri negatif diye kan verdim bugun. Olsa cikardi idrar testinde bence ama yine de kan daha garanti
Eger bu tat bozuklugu hamilelikten degilse neden olabilir ki diye dusunup duruyorum sabahtan beri. Canım sıkıldı