- 28 Ağustos 2024
- 33
- 7
- 1
- 21
Direk kan vermeye geldim negatiften korkuyorum nolur dua edinHiç bir belirtim yoktu birden geldi erken gebelik testiniz varsa onu yapın kaset testte çıkmayabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direk kan vermeye geldim negatiften korkuyorum nolur dua edinHiç bir belirtim yoktu birden geldi erken gebelik testiniz varsa onu yapın kaset testte çıkmayabilir
Sanki hafif bir çizgi gördüm?Merhaba kızlar 8 aralıkra yumurtlama akıntım başladı 14 aralıkta doktor randevum vardı çatlamış dedi doktor benim tahminimce 10/11 aralıkra çatladı ama bugün ovu testim pik gösteriyor erken gebelik testi yaptım ondada yok gibi bi bakar mısınız
Leke geldiyse olabilir gecikmen olunca kan testi yap, ovu gunun ne zaman di? 10/12 gun gecmesi lazimDün gece pembe gibi leke geldi adete 5 gün var bu da sabahki test bu sekilde. Ama bu testten daha önce yaptım pozitivist çıktı ama adet oldum güvenemiyorum
Baska testlede dene istersen pozitif görünüyor çünkü yada 4 gun bekleyebilirsen bekle kan ver adet gününde daha net olur inşallah vardirDün gece pembe gibi leke geldi adete 5 gün var bu da sabahki test bu sekilde. Ama bu testten daha önce yaptım pozitivist çıktı ama adet oldum güvenemiyorum
Arti med diye bir marka. Bana dapozitif gibi geldi ama yarın tekrar alıp tekrarlamak istiyorum.Baska testlede dene istersen pozitif görünüyor çünkü yada 4 gun bekleyebilirsen bekle kan ver adet gününde daha net olur inşallah vardir
Baska marka al bu sefer markadan emin degilsenArti med diye bir marka. Bana dapozitif gibi geldi ama yarın tekrar alıp tekrarlamak istiyorum.
mende aynı sizin gibiyim 11 gün var adete ve 3gündür bel ağrım kasık ağrıları kalçamda ağrılar oluşmaya başladı ayrıca göüs ucum bile sizliyor ben regilde bile bunları yaşamam adet günüm de biraz sacım olub keçer bende beklemedeyimmerhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arasıra belim ve kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.ama bu ayda ümitlenmek istemiyorum.heray hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.Allah herkese sağlıklı her bir yeri tastamam ve hayırlı evlatlar nasib eylesin dilerim.amin.gönlümüzü ferah tutmak lazım.herkese bol şans.
Merhaba metal tat dediğiniz nasıl oluyor bende anlamaya çalışıyorum onu ama yardımcı olursanız sevinirim bildiğimiz metal mi yoksaKızımda olmuştu o metal tat benim en net belirtim o tuhaf tat, sürekli uyuyordum ve rahmimin içinde birşey batıyordu sanki. Hatırladıklarım bunlar. Korunmayı bu ay bıraktık aynı belirtileri yaşıyorum ağzımın tadı bozuk kasığıma birşeyler batıyor. Yani ya var ya da kafayı sağlam bozuyoruz belirtilerle
Bu durum bende bugün başladıAgizimda metal tadi ve acimsi bir tat var 3-4 gundur.. Acaba boyle belirti yasayan oldu mu hic?Adetime 7 gun var.