• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kan da verdim ama dayanamayıp test yaptım negatif çıktı kızlar. Sizce test doğru mudur

Eklentiler

• 17346909278882749775104420072383.jpg
    17346909278882749775104420072383.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 111
Merhaba kızlar benim durumum karışık ovulasyon testine göre bugün adet olmam gerekiyor 16. Gun silik gün dahil erken gebelik testi yaptim bole çıktı sizce varmı? Awox erken gebelik testi ilk 3 dk da.

Eklentiler

• IMG20241220071324.jpg
    IMG20241220071324.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG20241220071158.jpg
    IMG20241220071158.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba kızlar 8 aralıkra yumurtlama akıntım başladı 14 aralıkta doktor randevum vardı çatlamış dedi doktor benim tahminimce 10/11 aralıkra çatladı ama bugün ovu testim pik gösteriyor erken gebelik testi yaptım ondada yok gibi bi bakar mısınız 🥹

Eklentiler

• IMG_1809.jpeg
    IMG_1809.jpeg
    156,6 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_1808.jpeg
    IMG_1808.jpeg
    243 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_1807.jpeg
    IMG_1807.jpeg
    208,1 KB · Görüntüleme: 104
merhaba herkese progesteron değerim 21 çıktı daha adetime 10 gün var acaba bu değer çatlama olduğunu mu gösteriyor

Merhaba kızlar 8 aralıkra yumurtlama akıntım başladı 14 aralıkta doktor randevum vardı çatlamış dedi doktor benim tahminimce 10/11 aralıkra çatladı ama bugün ovu testim pik gösteriyor erken gebelik testi yaptım ondada yok gibi bi bakar mısınız 🥹
Sanki hafif bir çizgi gördüm? 🤷‍♀️

Merhaba kızlar, en son 19unda yumurtlama dongumde denedik. Sonra deneme olmadi karnım çok sis rahmimde cekilme olur gibi batma ve ağrı var 4 gündür sol kasigim agriyor geceleri zor uyuyorum sıcak basıyor sürekli 22si dün yani beta bakıldı 0.1 negatif idrar tahlilimde mukus ve cok sayida epitel görüldü bakteri lokosit vs yok ama akıntım cok fazla buna benzer seyler yaşayıp hamile kalan var mi ? Daha once 1 dusuk 1 kimyasal gebelik geçirdim. Beta ne zaman yukseliyor ki umutlanmak istemiyorum idrar yolu enfeksiyonu gbi de degil bakteri gorulmedi çünkü kafam cok karışık

Dün gece pembe gibi leke geldi adete 5 gün var bu da sabahki test bu sekilde. Ama bu testten daha önce yaptım pozitivist çıktı ama adet oldum güvenemiyorum 😐

Eklentiler

• 1000088532.jpg
    1000088532.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 73
Ovunun üzerinden 10 gün falan geçti. 2 gun sonra yenileyeyim inşallah. Sürekli adet olacak gibi karnım belim ağrıyor 😐

Dün gece pembe gibi leke geldi adete 5 gün var bu da sabahki test bu sekilde. Ama bu testten daha önce yaptım pozitivist çıktı ama adet oldum güvenemiyorum 😐
Baska testlede dene istersen pozitif görünüyor çünkü yada 4 gun bekleyebilirsen bekle kan ver adet gününde daha net olur ☺️ inşallah vardir 🤲

Herkese merhaba🌸
4 yıllık evliyim,bunun son 2 yılı gebe kalma ugraslarım sonucu prolaktin yüksekliğimi öğrendim,tedavi oldum.Takip eden aylarda sürekli değişik bir şekilde gebelik belirtileri aradım bu sayfada çok yorum okudum ve olmadı..Fakat dün hamile olduğumu öğrendim.Size de fikir olması amacıyla yazıyorum.Burunda tıkanıklık adeta alerjik bir reaksiyon gibi ve ağızda şeker yemıssınız gibi sekerimsi bir tat oluştu.Ben bu iki belirti ile emin oldum.. Bugün doktora gidip ne kadarlık olduğunu öğreneceğim☺️Herkese bol şans diliyorum..🙏

merhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arasıra belim ve kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.ama bu ayda ümitlenmek istemiyorum.heray hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.Allah herkese sağlıklı her bir yeri tastamam ve hayırlı evlatlar nasib eylesin dilerim.amin.gönlümüzü ferah tutmak lazım.herkese bol şans.
mende aynı sizin gibiyim 11 gün var adete ve 3gündür bel ağrım kasık ağrıları kalçamda ağrılar oluşmaya başladı ayrıca göüs ucum bile sizliyor ben regilde bile bunları yaşamam adet günüm de biraz sacım olub keçer bende beklemedeyim

Kızımda olmuştu o metal tat benim en net belirtim o tuhaf tat, sürekli uyuyordum ve rahmimin içinde birşey batıyordu sanki. Hatırladıklarım bunlar. Korunmayı bu ay bıraktık aynı belirtileri yaşıyorum ağzımın tadı bozuk kasığıma birşeyler batıyor. Yani ya var ya da kafayı sağlam bozuyoruz belirtilerle 😂
Merhaba metal tat dediğiniz nasıl oluyor bende anlamaya çalışıyorum onu ama yardımcı olursanız sevinirim bildiğimiz metal mi yoksa

Hem sağda hem sol tarafda ara ar kasık ağrısı erken gebelik belirtisi midir uzun süre ayakta durunca belimede vuruyor . Regl olmama 7 gün var

Back