Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar normalde cuma günü adet görmem lazım ama heycandan ölücem şimdi yapsam erken gebelik testi doğru sonuç verir mi

Sağ bacağınızda ağrı var mı
Olur tabi öncesinde gelmezse 😔
20 aralıkile ilgili bir gelişme

Kızlar cuma günü regl olmam lazım ama dayanamıyorum. Acaba erken gebelik testi yapsam çıkar mı çok meraklandım
😊 döllenmenin olduğunu düşündüğün tarihten itibaren 12 gün geçtiyse erken gebelik testinde ya da kan testinde çıkar

Merhaba yumurtlama günlerini ovulasyon testinden bulup değerlendirdik 6 7 gün sonra açık kahve lekelenmem geldi 2 gün geldi yok oldu o zaman regle 12 13 gün vardı bu neden olur yumurtlamadan 6 7 gün sonra açık kahve lekelenme böyle olup hamile olan var mi
Benim de oyle oldu adetime 13 gun kala, pembemsi akinti, son durumunuz ne?

Yarın adet günüm eğer olmazsam yarın akşam yapmayı düşünüyorum negatif görmekten çok korkuyorum 6 aydır istiyorum her ay negatifti korku sardı beni biii
O yüzden yapma demiştim sana 2 senedir bende çok yaşadım o hayal kırıklığını . Aslına bakarsan ben de zor tutuyorum kendimi test yapmamak için. Ama hayal kırıklığı yaşamamak için yapmıyorum bekleyeceğim bende

O yüzden yapma demiştim sana 2 senedir bende çok yaşadım o hayal kırıklığını . Aslına bakarsan ben de zor tutuyorum kendimi test yapmamak için. Ama hayal kırıklığı yaşamamak için yapmıyorum bekleyeceğim bende
Gerçekten zor tutuyorum sonra gözümde negatif senaryosu canlanıyor ve vazgeçiyorum. Ama yarın adt günüm olmasına rağmen bugün bir sancı vs yaşamadım o yüzden umudum az daha arttı

İnşaAllah ikimize ve cümle bekleyenlere rabbim çok güzel haberler nasip eylesin

X