- 28 Ağustos 2024
- 31
- 7
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ bacağınızda ağrı var mı
Olur tabi öncesinde gelmezse
20 aralıkile ilgili bir gelişme
döllenmenin olduğunu düşündüğün tarihten itibaren 12 gün geçtiyse erken gebelik testinde ya da kan testinde çıkarKızlar cuma günü regl olmam lazım ama dayanamıyorum. Acaba erken gebelik testi yapsam çıkar mı çok meraklandım
Eğer yumurtlama olması gereken günde olduysa çıkabilir. Üzerinden 12 gün geçmiş oluyor çünküKızlar normalde cuma günü adet görmem lazım ama heycandan ölücem şimdi yapsam erken gebelik testi doğru sonuç verir mi
döllenmenin olduğunu düşündüğün tarihten itibaren 12 gün geçtiyse erken gebelik testinde ya da kan testinde çıkar
yaptınız mı test?Kızlar normalde cuma günü adet görmem lazım ama heycandan ölücem şimdi yapsam erken gebelik testi doğru sonuç verir mi
Yarın adet günüm eğer olmazsam yarın akşam yapmayı düşünüyorum negatif görmekten çok korkuyorum 6 aydır istiyorum her ay negatifti korku sardı beni biiiTest yaptınız mı? Merak ettim sizi C cileklikek67
Benim de oyle oldu adetime 13 gun kala, pembemsi akinti, son durumunuz ne?Merhaba yumurtlama günlerini ovulasyon testinden bulup değerlendirdik 6 7 gün sonra açık kahve lekelenmem geldi 2 gün geldi yok oldu o zaman regle 12 13 gün vardı bu neden olur yumurtlamadan 6 7 gün sonra açık kahve lekelenme böyle olup hamile olan var mi
O yüzden yapma demiştim sana 2 senedir bende çok yaşadım o hayal kırıklığını . Aslına bakarsan ben de zor tutuyorum kendimi test yapmamak için. Ama hayal kırıklığı yaşamamak için yapmıyorum bekleyeceğim bendeYarın adet günüm eğer olmazsam yarın akşam yapmayı düşünüyorum negatif görmekten çok korkuyorum 6 aydır istiyorum her ay negatifti korku sardı beni biii
Gerçekten zor tutuyorum sonra gözümde negatif senaryosu canlanıyor ve vazgeçiyorum. Ama yarın adt günüm olmasına rağmen bugün bir sancı vs yaşamadım o yüzden umudum az daha arttıO yüzden yapma demiştim sana 2 senedir bende çok yaşadım o hayal kırıklığını . Aslına bakarsan ben de zor tutuyorum kendimi test yapmamak için. Ama hayal kırıklığı yaşamamak için yapmıyorum bekleyeceğim bende
İnşaAllah ikimize ve cümle bekleyenlere rabbim çok güzel haberler nasip eylesinO yüzden yapma demiştim sana 2 senedir bende çok yaşadım o hayal kırıklığını . Aslına bakarsan ben de zor tutuyorum kendimi test yapmamak için. Ama hayal kırıklığı yaşamamak için yapmıyorum bekleyeceğim bende
İnş kuzum gönlündeki neyse Rabbim en güzelini kolaylıkla sağlıkla en çabuk şekilde versinİnşaAllah ikimize ve cümle bekleyenlere rabbim çok güzel haberler nasip eylesin
Neden sag bacakSağ bacağınızda ağrı var mı
Bilmiyorum ki sağ bacağımda ufak ağrılar oldu kasıkdan dize kadar. Bugün de ara ara kazıkların ağrıdı regl olcam diye ödüm patlıyor dua edin nolurNeden sag bacak
Insallah gebe kalirsiniz rabbim saglikli bir bebis nasip etsinBilmiyorum ki sağ bacağımda ufak ağrılar oldu kasıkdan dize kadar. Bugün de ara ara kazıkların ağrıdı regl olcam diye ödüm patlıyor dua edin nolur
Hemen yapayım mı yatest yaptınız mı ? Ben yaptım negatif çıktı sonrasında da regl oldum C cileklikek67
Henüz yapmamıştım ne yapayım kaset mi erken mitest yaptınız mı ? Ben yaptım negatif çıktı sonrasında da regl oldum C cileklikek67
Üzülmeyin lütfen rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin cümlemizetest yaptınız mı ? Ben yaptım negatif çıktı sonrasında da regl oldum C cileklikek67
Adet sancınız var mıydı nasıl hissediyorsunuztest yaptınız mı ? Ben yaptım negatif çıktı sonrasında da regl oldum C cileklikek67
Hiç bir belirtim yoktu birden geldi erken gebelik testiniz varsa onu yapın kaset testte çıkmayabilirAdet sancınız var mıydı nasıl hissediyorsunuz