Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kadar erken çıkar mı bilemedim ama var gördümkızlar pozitif mi bu testler belirtileri de yaşıyorum ama reglime 1 hafta var daha
normal normal. dış gebelikte allah korusun anormal ağrı ve kanama olur. olurmuş yani arkadaşım anlatmıştıArkadaslar yeni hamileyim 2 hafta bilemedim 3 yagrin doktora gidicem sol kasik ve sag kasikta acismalar agrilar giriyor ara ara bel agrisi ve boyun agrisi normalmi dis gebelikten korkuyorumda
Merhaba canım geç cevap vereceğim kusura bakma. Ben bu ay gebelik beklemiyordum açıkçası o yüzden test yapmayı biraz erteledim adet günümden bir hafta sonra test yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükür ki ama test yaptığım gün lekelenmem oldu korkup ertesi gün doktora gittik kontrol etti kanama olmadığını söyledi herşey normal görünüyor şimdilik çok şükür destek için progesteron verdi ve folik asit haftaya kalp atışı için doktora gideceğim dualarınızı bekliyorum daha önce düşük yaptım kalp atışını duyduktan sonra o yüzden birazdan tedirginim doğru düzgün sevinemiyorum bile inşallah herşey yolunda ilerlerl hepimiz için sizin durumunuz nedir acaba umarım her şey iyidir :)Merhaba arkadaşım hiç korkma bir tane kimyasal gebelik geçirdim onun üstüne yeniden hamile kaldığımda çok ama çok aşırı kanamam başladı 11.hafta da her seferinde düştü dediğim bebeğim şu an 5 yaşında Allahım sağlıklı uzun ömürler versin hepsine o yüzden içini rahat tut şu an da ben de 6 gündir adet olmadım ilk defa yaşıyorum geçen gün sormuştum ben de senin bilgilerinden faydalanayım o zaman :) test yaptım gecikmenin iki ve üçüncü günü negatifti şimdi 6 gün oldu fakat benim de lekelenmem var ama adet olamıyorum testin 1 hafta sonra mı pozitif çıktı önce yaptığında çıkmadı mı
Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri karışıyor genelde benim de ilk zamanlarda aşırı göğüs ucu ağrım vardı ama ben test yapmayı biraz geciktirdim test yapıp hayal kırıklığına uğradığım zamanlar oldu çünkü inşallah hamilesindir adetin düzenli geliyorsa ve üzerinden bir iki gün geçtiyse şuphelenebilirsin bence son durumun nedir test yaptın mı canım :)Kızlar aşılamanin 14.gunundeym adet belirtilerim yok oldu karin ağrım geçti böyle yaşayan var mı ne anlamalıyım
Regl oldumHamilelik belirtileriyle adet belirtileri karışıyor genelde benim de ilk zamanlarda aşırı göğüs ucu ağrım vardı ama ben test yapmayı biraz geciktirdim test yapıp hayal kırıklığına uğradığım zamanlar oldu çünkü inşallah hamilesindir adetin düzenli geliyorsa ve üzerinden bir iki gün geçtiyse şuphelenebilirsin bence son durumun nedir test yaptın mı canım :)
Merhaba benim de bat 9 Aralık. Ben dayanamayıp 6 aralıkta kan baktım 0.43 çıktı. Bugün henüz adet olmadım. Kendime ettiğim gibi sana da dua edeceğim. Belki geç döllenmedirkızlar sat 8 kasım sat 8-9 aralık
biraz önce test yaptım tertemiz bir tek çizgi çıktı olsaydı silikte olsa gözükürdü herhalde... aranızda böyle olup sonradan çift çizgi gören var mı 5-6 gün kaldı reglime
Pozitif gözüküyor canım kan testi vererek doğrulayabilirsinAdetime 6 gün var pozitif mi
Hayırlı olsunAdetime 6 gün var pozitif mi
Erken gebelik testi yaparsanız bir ihtimal çıkabilirrMerhaba alt karnımda ufak tefek batmalar var ama emziriyorum yani küçük bir ihtimal. Bu aşamada varsa test yapsam çıkar mı. Yoksa beklemeli miyim?
Var canım henüz çok yeni gibi kan verip netleştir yarınKızlar herkese merhaba, reglime 5 gün var yani 14ü gözüküyor. Bu ay yumurtlamaya göre değerlendirdik. Az önce predictor erken dönem testi yaptım ve sonuç böyle çıktı. Elim ayağım birbirinde ne yapacağım bilmiyorum var galiba ne dersiniz
Ay canım benim teşekkür ederim inşallah. Eşim içerde babası da var. Arada kaldım söylesem mi test mi versemVar canım henüz çok yeni gibi kan verip netleştir yarın
Haber ver banada merak ettim umarım pozitiftirrGösterdim eşime. Test verdik bakalım gece uzun :)