Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Arkadaslar yeni hamileyim 2 hafta bilemedim 3 yagrin doktora gidicem sol kasik ve sag kasikta acismalar agrilar giriyor ara ara bel agrisi ve boyun agrisi normalmi dis gebelikten korkuyorumda :110:

Arkadaslar yeni hamileyim 2 hafta bilemedim 3 yagrin doktora gidicem sol kasik ve sag kasikta acismalar agrilar giriyor ara ara bel agrisi ve boyun agrisi normalmi dis gebelikten korkuyorumda :110:
normal normal. dış gebelikte allah korusun anormal ağrı ve kanama olur. olurmuş yani arkadaşım anlatmıştı

Kızlar yardım bugün regl günüm aşılama oldum regl sancılarım çok fazla göğüslerim ağrıyor böyle olup hamile olan mı

Kızlar aşılamanin 14.gunundeym adet belirtilerim yok oldu karin ağrım geçti böyle yaşayan var mı ne anlamalıyım 🥹

Merhaba arkadaşım hiç korkma bir tane kimyasal gebelik geçirdim onun üstüne yeniden hamile kaldığımda çok ama çok aşırı kanamam başladı 11.hafta da her seferinde düştü dediğim bebeğim şu an 5 yaşında Allahım sağlıklı uzun ömürler versin hepsine o yüzden içini rahat tut şu an da ben de 6 gündir adet olmadım ilk defa yaşıyorum geçen gün sormuştum ben de senin bilgilerinden faydalanayım o zaman :) test yaptım gecikmenin iki ve üçüncü günü negatifti şimdi 6 gün oldu fakat benim de lekelenmem var ama adet olamıyorum testin 1 hafta sonra mı pozitif çıktı önce yaptığında çıkmadı mı
Merhaba canım geç cevap vereceğim kusura bakma. Ben bu ay gebelik beklemiyordum açıkçası o yüzden test yapmayı biraz erteledim adet günümden bir hafta sonra test yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükür ki ama test yaptığım gün lekelenmem oldu korkup ertesi gün doktora gittik kontrol etti kanama olmadığını söyledi herşey normal görünüyor şimdilik çok şükür destek için progesteron verdi ve folik asit haftaya kalp atışı için doktora gideceğim dualarınızı bekliyorum daha önce düşük yaptım kalp atışını duyduktan sonra o yüzden birazdan tedirginim doğru düzgün sevinemiyorum bile inşallah herşey yolunda ilerlerl hepimiz için 🙏🏻 sizin durumunuz nedir acaba umarım her şey iyidir :)

Kızlar aşılamanin 14.gunundeym adet belirtilerim yok oldu karin ağrım geçti böyle yaşayan var mı ne anlamalıyım 🥹
Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri karışıyor genelde benim de ilk zamanlarda aşırı göğüs ucu ağrım vardı ama ben test yapmayı biraz geciktirdim test yapıp hayal kırıklığına uğradığım zamanlar oldu çünkü inşallah hamilesindir adetin düzenli geliyorsa ve üzerinden bir iki gün geçtiyse şuphelenebilirsin bence son durumun nedir test yaptın mı canım :)

Bunarada aranızda progesteron kullanan var mı ben hap olarak kullanıyorum günde iki defa ve çoğu zaman baş dönmesi yapıyor kullananlardada böyle acaba? Ve iki gündür hafif kasır ağrım korkmalımıyım sizce?

Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri karışıyor genelde benim de ilk zamanlarda aşırı göğüs ucu ağrım vardı ama ben test yapmayı biraz geciktirdim test yapıp hayal kırıklığına uğradığım zamanlar oldu çünkü inşallah hamilesindir adetin düzenli geliyorsa ve üzerinden bir iki gün geçtiyse şuphelenebilirsin bence son durumun nedir test yaptın mı canım :)
Regl oldum

kızlar sat 8 kasım sat 8-9 aralık
biraz önce test yaptım tertemiz bir tek çizgi çıktı :KK43: olsaydı silikte olsa gözükürdü herhalde... aranızda böyle olup sonradan çift çizgi gören var mı 5-6 gün kaldı reglime
Merhaba benim de bat 9 Aralık. Ben dayanamayıp 6 aralıkta kan baktım 0.43 çıktı. Bugün henüz adet olmadım. Kendime ettiğim gibi sana da dua edeceğim. Belki geç döllenmedir :KK43:

Adetime 6 gün var pozitif mi

Eklentiler

• IMG_9571.png
    IMG_9571.png
    351,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_9570.jpeg
    IMG_9570.jpeg
    99 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba alt karnımda ufak tefek batmalar var ama emziriyorum yani küçük bir ihtimal. Bu aşamada varsa test yapsam çıkar mı. Yoksa beklemeli miyim?

Kızlar herkese merhaba, reglime 5 gün var yani 14ü gözüküyor. Bu ay yumurtlamaya göre değerlendirdik. Az önce predictor erken dönem testi yaptım ve sonuç böyle çıktı. Elim ayağım birbirinde ne yapacağım bilmiyorum var galiba ne dersiniz

Eklentiler

• IMG_9642.jpeg
    IMG_9642.jpeg
    49,4 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_9638.jpeg
    IMG_9638.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_9641.jpeg
    IMG_9641.jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar herkese merhaba, reglime 5 gün var yani 14ü gözüküyor. Bu ay yumurtlamaya göre değerlendirdik. Az önce predictor erken dönem testi yaptım ve sonuç böyle çıktı. Elim ayağım birbirinde ne yapacağım bilmiyorum var galiba ne dersiniz
Var canım henüz çok yeni gibi kan verip netleştir yarın🥰

X