Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Daha erken canım regl gününü bekle test yapıp strese girme ☺

Selamm benimde bat 1 aralık hala çift çizgi görmedim.
ama benim evde düşük olmuştu. o yüzden geciktiğini düşüüyorum.
bütün belirti diye düşündüklerimi bende yaşadım, gögüs hassasiyeti, kasıklara batma, ağrı... ama yok
senin geç döllenme olabilir. benimki gecikme :)

Canım benim adete 2 gün kala erken gebelik testinde çıkmıştı çok erken yapmışsın

Çok geçmiş olsun canım benimde bi düşüğüm var ama benim 8 ay geçti üzerinden cesaret edemedik korktuk eşimle bugün Regl gecikmesinin 3.günü kasıklarımda şişkinlik had safada test yaptım yine çıkmıyor deli oldum

Eklentiler

• image.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 71
sağol canım
3-4 gün sonra tekrar dene bence. normalde gecikmiyorsa geç döllenme olabilir

Çok erken yapmışsınız. Regl geçmesini bekleyemezseniz şayet, en az 2-3 gün kalsın reglinize test için.

Kızlar biz de uzun zamandır ikinci için deniyoruz. İlki 7 sene sonra çörekotu kürüyle 2019 yılında geldi dünyaya Bu defa yine aynı kürleri yaptık. İlkinde sabah değerlendirmeler yaptık ama şimdi o şansımız olmadı. Bakalım yinede etki edecek nasip olacak mı

Sat 7 aralık. Bekliyorum çok aşırı üşüme var ısınamıyorum hiç 4 gündür. Ara sıra gelip giden adet ağrısı var. O kadar.

Bende merakdayim kızlar 1tane evladim var o birbucuk yasindayken düşük yapdim birtane ve aradan 6 ay falan gecdi bu ay bir gaz ile basladi tuvalete sık cıkmalar sonra karin ağrısı karnim bir şişiyor du sanki taş gibi az yesemde çok yesemde goguslerim acımaya basladi çok olmasada sicak basiyor bazen 35 gunde oluyorum adet ve sadece olacağım gün oda nadiren karin ağrısı olur okadar çok rahat gecer ilk evladimda uyku hariç hiç belirti yasamadim bugün adet gunumdu gelmedi bekliyorum bakalim birkaç gün daha gebelik varmi çok merak ediyorum içimdeki his var oldugunu soyluyor ama hayırlisi böyle yaşayan oldu mu acaba

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Canım benim ilk kızımda ben hiçbirşey anlamadım günüm geçtiğinde farkettim ama şuan tekrar hamile hissediyorum geçen hafta kasığımda batma bacaklarıma vuruyordu göğsümde sızlama oldu emin değilim reglime 10 gün kadar var

Canım bu çörek otu kürünün tarifini verir misin nasıl yapılıyo

Canım bu çörek otu kürünün tarifini verir misin nasıl yapılıyo
Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi

12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek. 2 güne 1 ilişki.

Mümkün olduğu kadar ilişkiler sabah olmalı. Gerek spermlerin gerek yumurtaların kalitesi sabah vakitlerinde daha canlı oluyor.

Bu kür yalnızca yumurtlamasında sorun olanlar için değil. Sorun olmasa bile mükemmel etki gösteriyor. Zira vücud her ay aynı şekilde yumurta üretemeyebiliyor. Kür vesilesiyle kalitesi ve tutunması artmış oluyor Allah'ın izniyle

ben çalıştım için değerlendirmem sabahları zor olur inşallah olur bu ay ümitliyim ama hayırlısı adetime 9 gün var inşallah tutmuştur 9 aydır deniyoruz akıntı falan gibi hiç bir belirtim yok açıkçası sadece diğer aylara göre iki gündür birden elimin ayağımın canı kesiliyo midem bulanıyo gibi oluyo acaba vücudumu dinledim için oluyo bilmiyorum

Rabbim 99 güzel ismi hürmetine herkese doğal ve kolay yoldan isteyip dileyen cümle herkesin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarla aminnnn.....

kızlar pozitif mi bu testler belirtileri de yaşıyorum ama reglime 1 hafta var daha

Eklentiler

• IMG_5174.jpeg
    26,4 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_5116.jpeg
    16,6 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_5101.jpeg
    29,2 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…