Daha erken canım regl gününü bekle test yapıp strese girme ☺kızlar sat 8 kasım sat 8-9 aralık
biraz önce test yaptım tertemiz bir tek çizgi çıktıolsaydı silikte olsa gözükürdü herhalde... aranızda böyle olup sonradan çift çizgi gören var mı 5-6 gün kaldı reglime
Selamm benimde bat 1 aralık hala çift çizgi görmedim.Kızçelerim selam önceliklesat 01.11.24 bat 01.12.24 şuan iki günlük gecikme yaşıyorum 15 17 19 22 23 26 kasımda eşimle değerlendirdik bütün belirtilerim mevcut göğüslerde hassasiyet şişkinlik yüz üstü yatamama aşırı iştah kasıklarda regl olcak gibi ağrı batma yorgunluk aşırı derece uyku hali mide bulantıları yaşıyorum ama gel gelelim reglime daha 3 gün varken test yaptım negatifti aynı zamanda reglimin 1.günü gecikmesinde yani dün yine test yaptım oda negatif anlamıyorum neden negatif çıkıyor testte iki çizgi veya silik çizgi görmeden de gidip kan vermek istemiyorum geç döllenme felan mı oldu ki acaba benim gibi bu durumu yaşayan var mı ?
Canım benim adete 2 gün kala erken gebelik testinde çıkmıştı çok erken yapmışsınkızlar sat 8 kasım sat 8-9 aralık
biraz önce test yaptım tertemiz bir tek çizgi çıktıolsaydı silikte olsa gözükürdü herhalde... aranızda böyle olup sonradan çift çizgi gören var mı 5-6 gün kaldı reglime
Teşekkür ederim canımın içiiiiHenüz yeni öğrendim 4 haftalık senin içinde dua edicem
Çok geçmiş olsun canım benimde bi düşüğüm var ama benim 8 ay geçti üzerinden cesaret edemedik korktuk eşimleSelamm benimde bat 1 aralık hala çift çizgi görmedim.
ama benim evde düşük olmuştu. o yüzden geciktiğini düşüüyorum.
bütün belirti diye düşündüklerimi bende yaşadım, gögüs hassasiyeti, kasıklara batma, ağrı... ama yok
senin geç döllenme olabilir. benimki gecikme :)
sağol canımÇok geçmiş olsun canım benimde bi düşüğüm var ama benim 8 ay geçti üzerinden cesaret edemedik korktuk eşimlebugün Regl gecikmesinin 3.günü kasıklarımda şişkinlik had safada test yaptım yine çıkmıyor deli oldum
1 2 gün oynar veya 2 3 gün erken gelir nadiren inşallah geç döllenmedir teşekkür ediyorum canım benimsağol canım
3-4 gün sonra tekrar dene bence. normalde gecikmiyorsa geç döllenme olabilir
Çok erken yapmışsınız. Regl geçmesini bekleyemezseniz şayet, en az 2-3 gün kalsın reglinize test için.kızlar sat 8 kasım sat 8-9 aralık
Kaset test yaptım dün bişey çıkmadı bugün tekrar yaptım sanki var gibi bişeyTeste göre hamile görünüyorsunuz henüz daha çok yeni gibi silik çizgi olduğu için
Canım benim ilk kızımda ben hiçbirşey anlamadım günüm geçtiğinde farkettim ama şuan tekrar hamile hissediyorum geçen hafta kasığımda batma bacaklarıma vuruyordu göğsümde sızlama oldu emin değilim reglime 10 gün kadar varErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Canım bu çörek otu kürünün tarifini verir misin nasıl yapılıyoKızlar biz de uzun zamandır ikinci için deniyoruz. İlki 7 sene sonra çörekotu kürüyle 2019 yılında geldi dünyayaBu defa yine aynı kürleri yaptık. İlkinde sabah değerlendirmeler yaptık ama şimdi o şansımız olmadı. Bakalım yinede etki edecek nasip olacak mı
Sat 7 aralık. Bekliyorumçok aşırı üşüme var ısınamıyorum hiç 4 gündür. Ara sıra gelip giden adet ağrısı var. O kadar.
Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü TarifiCanım bu çörek otu kürünün tarifini verir misin nasıl yapılıyo
ben çalıştım için değerlendirmem sabahları zor olur inşallah olur bu ay ümitliyim ama hayırlısı adetime 9 gün var inşallah tutmuştur 9 aydır deniyoruz akıntı falan gibi hiç bir belirtim yok açıkçası sadece diğer aylara göre iki gündür birden elimin ayağımın canı kesiliyo midem bulanıyo gibi oluyo acaba vücudumu dinledim için oluyo bilmiyorumÇörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek. 2 güne 1 ilişki.
Mümkün olduğu kadar ilişkiler sabah olmalı. Gerek spermlerin gerek yumurtaların kalitesi sabah vakitlerinde daha canlı oluyor.
Bu kür yalnızca yumurtlamasında sorun olanlar için değil. Sorun olmasa bile mükemmel etki gösteriyor. Zira vücud her ay aynı şekilde yumurta üretemeyebiliyor. Kür vesilesiyle kalitesi ve tutunması artmış oluyor Allah'ın izniyle
Görünüş pozitifkızlar pozitif mi bu testler belirtileri de yaşıyorum ama reglime 1 hafta var daha
İdrara sık çıkmaErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Evet varkızlar pozitif mi bu testler belirtileri de yaşıyorum ama reglime 1 hafta var daha