Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Adete kac gün kala oluyor veya herkeste görülen bir sey mi bilmiyorum ama benimde basıma geldi . Adetten yaklasık 10-12 gün önce iki gün seklinde cok acık pembe leke kan gibi bir seydi bende adetime daha cok var bu ne böyle diye bi sok gecirmiştim meger hamileymişim

Anladım yok benim öyle ortalarda olmadı ama dediğim gibi 2 gün var hayırlısı inşallah belli olur bir iki güne artl

Bende adet bitiminden hemen sonra hamile kalanlardanim ama galiba kalanların yüzdesi cok düsük umarım sende o kalanlardan olursun
İnşallah öyledir, ben de bir tık ondan şüphe etmedim değil. Adetime 6 gün kaldı hala erken gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum. Göğüslerimdeki damarlanmalar hala aynı, hassasiyette devam ediyor. Siz de sanırım 10 gün kala erken öğrenmişsiniz değil mi?

Ben testi adetime iki gün kala yaptım ama erken gebelik testleri 1 hafta kala yapılıyor galiba

Merhaba bende birşey sormak istiyorum 10 Eylül'de korunmadık 4 aydır ikinci çocuğumuzu yapmaya çalışıyoruz 11 eylül yumurtlama günümdü 18 eylülden 23 eylüle kadar aşırı bel sırt ve kasık ağrısı yaşadım 24 eylülde adet olmam gerekiyordu 4 gün gecikti ama idrar testinde hâlâ negatif çıkıyor bugünde akıntım çoğaldı iki gündür akıntım yoktu bugün arttı sizce hamilemiyim? Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum

Canım aynı doktora mı gidiyorsun peki bu yaşananlar süre zarfında ? Bence 1 kez de olsa içini rahatlatmak için başka doktora gidebilirsin kanama alanın yoksa bu kanama nereden geliyor diye sormadın mı ? Kadın doğum aciline git ve ikizlerine gebe olduğunu kanaman olduğunu ilet ilgilensinler bence doktorun çok ilgisiz gibi geldi bana

3 fakrlı doktor muauene etti

3 fakrlı doktor muauene etti
Bebeğim o zaman içini ferah tut yazılan ilaçlarını düzenli kullan kahvaltını etini sütünü proteinini almamazlık yapma güzel beslen hiç bişey olmayacak merak etme hatta içini Allah’a dök güzelce al abdestini aç kuranını bebeklerine kendine güzel bi gebelik geçirmek için bebeklerini kucağına sağ sağlim almak için dua et emin ol Yüce yaradan gebe bi kadının dualarını geri çevirmez

Çok teşekkür ederim amin inşallah tez zamanda kanamam tamamen kesilir hamileliğim sağlıklı bir şekilde devam eder sağlıkla kucağıma alırım

Cevap verebilir misiniz hâlâ adet olmadım ?

Kızlar benimde 18 yumurtlama 19 çatlamaydı değerlendirdim 21-25 eylül arası aşırı gaz sancısı vardı ara ara çok olmasada oluyor ve 5 gündür aşırı bel ve sırt ağrım var kasık batmalarım oluyor,ara ara sık idrara çıkma ve akıntı vardı beyaz renk, şuan bat a 3 gün kaldı. Şuanda hafif grip belirtilerim var halsiz hissediyorum kendimi Göğüs hassasiyeti falan yok bende .
Sizce gebelik belirtisi olma ihtimali varmıdır?

Adetime bikacgunvar silik çizgi benmi goruyorum yoksa sizde goruyormusunuz kizlarrr sizce varmi birde lekelenme tarzında birşey yaşıyorum pedimi doldurmuyor ve adet gibi de değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…