Teşekkür ederim canım bekleyeyim o zaman hayırlısı olsun ikimiz içindeKızçem zaten az kalmış bende çok var felan sandım3 4 gün daha bekle gecikme yaşa sonra git kan ver tekrar altını çizerek söylüyorum yine de kendin bilirsin bitanem
Amin hakkımızda hayırlısını versin RabbimTeşekkür ederim canım bekleyeyim o zaman hayırlısı olsun ikimiz içinde
Merhaba bende neredeyse iki günde bir test yaptım hep negatifti hafif çizgiyi gördüğümde gecikmenin 7. Günüydü . İnanın hiç umudum yoktu 7-8 gün geçtikten sonra yapın sizde. Test kitini ne yalan söyleyim trendyoldan almıştım. surelab diye bir marka artık eczaneden almaktan bıkmıştım. Umudunuzu kaybetmeyin son ana kadar hep bir umut vardır. güzel haberlerinizi en yakın zamanda bekliyorum haberleşelimBurçşn hanım benimde bugün gecikmemin 4. Günü dün idrar test yaptım negatifti sizce bekleyeyim mi biraz faha test yapmak için sürekli negatif görmek yıprattı
Merhabalar Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah regl olacakmış gibi ağrılarınız var mıydı?Kızlaaaar elhamdulillah hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahçok dua edeceğim sizlere
Kızlarrrr benim meleğim yola çıkmışEki Görüntüle 3482937
Maşallah inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın çok sevindim. Benimde adet günüm ayaklarım 1 haftadır hiç ısınmıyor sol kasıkta Ağrı oluyor ama adet olacakmış gibi de ağrım var inşallah olmamKızlarrrr benim meleğim yola çıkmışEki Görüntüle 3482937
İnşallah amiiiinnn tabiki haberleşelimMerhaba bende neredeyse iki günde bir test yaptım hep negatifti hafif çizgiyi gördüğümde gecikmenin 7. Günüydü . İnanın hiç umudum yoktu 7-8 gün geçtikten sonra yapın sizde. Test kitini ne yalan söyleyim trendyoldan almıştım. surelab diye bir marka artık eczaneden almaktan bıkmıştım. Umudunuzu kaybetmeyin son ana kadar hep bir umut vardır. güzel haberlerinizi en yakın zamanda bekliyorum haberleşelim
İnşallah canım çok teşekkür ederim , umarım sende hayırlı güzel haberler alırsınMaşallah inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın çok sevindim. Benimde adet günüm ayaklarım 1 haftadır hiç ısınmıyor sol kasıkta Ağrı oluyor ama adet olacakmış gibi de ağrım var inşallah olmam
Bende gidip baktırdım ama benim beta negatif çıktı çok üzüldüm ya resmen hayal kırıklığıCanım sen baktırdın mıııı
Evet hemde regl ağrılarımın aynısı bir gün önceki baş ağrısı da sahil yüzde yüz refl olacağım dedim ama şükür ki olmadım.Merhabalar Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah regl olacakmış gibi ağrılarınız var mıydı?
Ne saçma ama ya testinde silik çizgi çıkmıştı halbuki belki geç döllenme de olabilirBende gidip baktırdım ama benim beta negatif çıktı çok üzüldüm ya resmen hayal kırıklığı
Sğaol aşkım inşallah ikimizde kucaklarımıza almayı Bi an önce allahım nasip edergeç döllenme olduysa nasıl evdeki testlerde çıkabilir ki bence test bozuktu ya bide herkeste hormonlar farklı tepki verir bence normal mide bulantın olması insallah düzenli artış görürsün aşko
Amin kuzumİnsallah insallah benimki artık önümüzdeki aylara insallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin
Amin canım çok sağolİnşallah canım çok teşekkür ederim , umarım sende hayırlı güzel haberler alırsın
İnşallah bende olmamEvet hemde regl ağrılarımın aynısı bir gün önceki baş ağrısı da sahil yüzde yüz refl olacağım dedim ama şükür ki olmadım.
Bende adet bitiminden hemen sonra hamile kalanlardanim ama galiba kalanların yüzdesi cok düsük umarım sende o kalanlardan olursunHerkese merhaba
Eşimle çocuk düşünüyoruz ve en son adet bitimim 11 eylüldü ve 12 eylülde korunmasız birliktelik yaşadık. Adet uygulamamdaki tahmini yumurtlama 19 eylüldü ve 17-19 ve 20 tarihlerinde bunu değerlendirdik. Ertesi günü sol göğüs ucumda aşırı hassasiyetim oldu ve daha önce böyle bir şey yaşamamıştım ve korktum. 3 gündür göğüslerimde şişme var ve özellikle sol göğüsümde damarlar aşırı derecede çoğaldı. Sol kasığımda da 5-6 gündür ara ara batmalar, minik kramplar giriyor. Yumurtlamadan hemen sonra bir şey olmayacağının farkındayım fakat adet sonrası ilişkiden bir gebelik ihtimalim var mı acaba diye buraya sizlere sormak istedim. Adetime henüz 14 gün varken göğüslerim dolgunlaştı, normalde 10 gün kala olurdu bu. Sol kasık ağrısı ve sol göğüs ucunda hassasiyet ve mavi damarlar çıkması haricinde herhangi bir belirtim yok. Sizce ne olabilir?