Insallah gönlünüze göre olsun o zamanİstiyoruz canım kızımıza bir kardeş korunuyordu eşim bıraktı 2 aydır korunmuyoruz hakkımız da hayırlısı olsun inşallah varsa zaten çok çok yeni yumurtlama dönemlerini değerlendirdik
İnsallah canım hepimizin senin durum ne alemde var mıInsallah gönlünüze göre olsun o zaman
İnsallah canım hepimizin senin durum ne alemde var mı
Hade hayırlısı beni de bilgilendir canım bende ilişkiden 5 gün önce olan testten yaptım bide tekrardan kaset test yaptım bugün daha belirginBugün yine test yaptım silik çıktı, birazdan kan vermeye gidecegim
Bu bayağı belirgin. Benim de bugün boyleydi kan sonucum 103 cıktıHade hayırlısı beni de bilgilendir canım bende ilişkiden 5 gün önce olan testten yaptım bide tekrardan kaset test yaptım bugün daha belirgin
Çok şükür Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBu bayağı belirgin. Benim de bugün boyleydi kan sonucum 103 cıktı
Benim 3 geçti test yaptımErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
İdrar testi hamile olmadığınızı söylüyor. Özele gidip baktirabilirsiniz yada izin alıp bı Devlet Hastanesi'ne baktırın. Düzenli regli döneminizde yok bizde bilemeyiz malesef sonucu.arkadaşlar biz 3-4 aydır deniyoruz ben düzgün regl olmuyorum bu ay 7-8 gün regl geçti fakat hafif sol kısımda ağrı var gebelik testi yaptigimda negatif çıkıyor kan vermem lazım fakat 8.30-5 çalıştığım için kan vermeye gidemedim hamile olabilir miyim acaba
İdrar da daha geç çıkıyor HCG hormonu zamanınız yoksa idrar testleri ile takip edin çünkü bu şekilde tahmin yürütmek çok zorarkadaşlar biz 3-4 aydır deniyoruz ben düzgün regl olmuyorum bu ay 7-8 gün regl geçti fakat hafif sol kısımda ağrı var gebelik testi yaptigimda negatif çıkıyor kan vermem lazım fakat 8.30-5 çalıştığım için kan vermeye gidemedim hamile olabilir miyim acaba
Bence artabilir. Yoksa 0 cıkardıMerhaba adetime 5 gün var bugün betaya baktırdım 5 çıktı <5 bu şekilde artar mi sizce