Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Burçşn hanım benimde bugün gecikmemin 4. Günü dün idrar test yaptım negatifti sizce bekleyeyim mi biraz faha test yapmak için sürekli negatif görmek yıprattı :KK43:
Merhaba bende neredeyse iki günde bir test yaptım hep negatifti hafif çizgiyi gördüğümde gecikmenin 7. Günüydü . İnanın hiç umudum yoktu 7-8 gün geçtikten sonra yapın sizde. Test kitini ne yalan söyleyim trendyoldan almıştım. surelab diye bir marka artık eczaneden almaktan bıkmıştım. Umudunuzu kaybetmeyin son ana kadar hep bir umut vardır. güzel haberlerinizi en yakın zamanda bekliyorum haberleşelim 🙏🤗

Merhaba bende neredeyse iki günde bir test yaptım hep negatifti hafif çizgiyi gördüğümde gecikmenin 7. Günüydü . İnanın hiç umudum yoktu 7-8 gün geçtikten sonra yapın sizde. Test kitini ne yalan söyleyim trendyoldan almıştım. surelab diye bir marka artık eczaneden almaktan bıkmıştım. Umudunuzu kaybetmeyin son ana kadar hep bir umut vardır. güzel haberlerinizi en yakın zamanda bekliyorum haberleşelim 🙏🤗
İnşallah amiiiinnn tabiki haberleşelim 💖

Maşallah inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın çok sevindim. Benimde adet günüm ayaklarım 1 haftadır hiç ısınmıyor sol kasıkta Ağrı oluyor ama adet olacakmış gibi de ağrım var inşallah olmam
İnşallah canım çok teşekkür ederim , umarım sende hayırlı güzel haberler alırsın

Merhabalar Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah regl olacakmış gibi ağrılarınız var mıydı?
Evet hemde regl ağrılarımın aynısı bir gün önceki baş ağrısı da sahil yüzde yüz refl olacağım dedim ama şükür ki olmadım.

Bende gidip baktırdım ama benim beta negatif çıktı çok üzüldüm ya resmen hayal kırıklığı
Ne saçma ama ya testinde silik çizgi çıkmıştı halbuki belki geç döllenme de olabilir
Ben tekrar kan verdim bugün beta mın 100 lerde olması gerekiyor dedi doktorum umarım yükselmiştir benim öğürmelerim başladı bu sabah oldu ama erken değil mi ya bilen var mı

geç döllenme olduysa nasıl evdeki testlerde çıkabilir ki bence test bozuktu ya bide herkeste hormonlar farklı tepki verir bence normal mide bulantın olması insallah düzenli artış görürsün aşko 😘

geç döllenme olduysa nasıl evdeki testlerde çıkabilir ki bence test bozuktu ya bide herkeste hormonlar farklı tepki verir bence normal mide bulantın olması insallah düzenli artış görürsün aşko 😘
Sğaol aşkım inşallah ikimizde kucaklarımıza almayı Bi an önce allahım nasip eder

tahminen bugün ya da yarın adet olmam lazım. Hafif hafif karın ağrısı oluyor adet olacakmışım gibi. Bazen akıntı hissediyorum adet oldum zannediyorum ama bir şey yok. Şimdi de çok çok hafif mide bulantısı gibi bir his başladı. İnş yarın da adet olmam ve pozitif sonuç görürüm :KK43:

Kızlar yerleşme kanaması hakkında bilginiz var mı kremsi beyaz bi akıntı vardı çamaşırımda peçeteye de pembeyle karışık bi leke sürüldu ama çok açık renkte, 7 saat felan oldu bişey yok regl başlangıcı olsa sökülür müydü anlam veremiym ya bu arada 2 gün kaldı regle

Herkese merhaba🥰
Eşimle çocuk düşünüyoruz ve en son adet bitimim 11 eylüldü ve 12 eylülde korunmasız birliktelik yaşadık. Adet uygulamamdaki tahmini yumurtlama 19 eylüldü ve 17-19 ve 20 tarihlerinde bunu değerlendirdik. Ertesi günü sol göğüs ucumda aşırı hassasiyetim oldu ve daha önce böyle bir şey yaşamamıştım ve korktum. 3 gündür göğüslerimde şişme var ve özellikle sol göğüsümde damarlar aşırı derecede çoğaldı. Sol kasığımda da 5-6 gündür ara ara batmalar, minik kramplar giriyor. Yumurtlamadan hemen sonra bir şey olmayacağının farkındayım fakat adet sonrası ilişkiden bir gebelik ihtimalim var mı acaba diye buraya sizlere sormak istedim. Adetime henüz 14 gün varken göğüslerim dolgunlaştı, normalde 10 gün kala olurdu bu. Sol kasık ağrısı ve sol göğüs ucunda hassasiyet ve mavi damarlar çıkması haricinde herhangi bir belirtim yok. Sizce ne olabilir?
Bende adet bitiminden hemen sonra hamile kalanlardanim ama galiba kalanların yüzdesi cok düsük umarım sende o kalanlardan olursun

X