Test yaparsanız bilgilendirin bizideAnladım yok benim öyle ortalarda olmadı ama dediğim gibi 2 gün var hayırlısı inşallah belli olur bir iki güne artl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaparsanız bilgilendirin bizideAnladım yok benim öyle ortalarda olmadı ama dediğim gibi 2 gün var hayırlısı inşallah belli olur bir iki güne artl
Canım aynı doktora mı gidiyorsun peki bu yaşananlar süre zarfında ? Bence 1 kez de olsa içini rahatlatmak için başka doktora gidebilirsin kanama alanın yoksa bu kanama nereden geliyor diye sormadın mı ? Kadın doğum aciline git ve ikizlerine gebe olduğunu kanaman olduğunu ilet ilgilensinler bence doktorun çok ilgisiz gibi geldi banaArkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
Yanıtınız için teşekkürler. Ben bugün test aldım, yarın bata 5 gün kala yapacağım. Hayırlısı inşallahBen testi adetime iki gün kala yaptım ama erken gebelik testleri 1 hafta kala yapılıyor galiba
3 fakrlı doktor muauene ettiCanım aynı doktora mı gidiyorsun peki bu yaşananlar süre zarfında ? Bence 1 kez de olsa içini rahatlatmak için başka doktora gidebilirsin kanama alanın yoksa bu kanama nereden geliyor diye sormadın mı ? Kadın doğum aciline git ve ikizlerine gebe olduğunu kanaman olduğunu ilet ilgilensinler bence doktorun çok ilgisiz gibi geldi bana
Bebeğim o zaman içini ferah tut yazılan ilaçlarını düzenli kullan kahvaltını etini sütünü proteinini almamazlık yapma güzel beslen hiç bişey olmayacak merak etme hatta içini Allah’a dök güzelce al abdestini aç kuranını bebeklerine kendine güzel bi gebelik geçirmek için bebeklerini kucağına sağ sağlim almak için dua et emin ol Yüce yaradan gebe bi kadının dualarını geri çevirmez3 fakrlı doktor muauene etti
Çok teşekkür ederim amin inşallah tez zamanda kanamam tamamen kesilir hamileliğim sağlıklı bir şekilde devam eder sağlıkla kucağıma alırımBebeğim o zaman içini ferah tut yazılan ilaçlarını düzenli kullan kahvaltını etini sütünü proteinini almamazlık yapma güzel beslen hiç bişey olmayacak merak etme hatta içini Allah’a dök güzelce al abdestini aç kuranını bebeklerine kendine güzel bi gebelik geçirmek için bebeklerini kucağına sağ sağlim almak için dua et emin ol Yüce yaradan gebe bi kadının dualarını geri çevirmez
Amin inşallah kuzum benimÇok teşekkür ederim amin inşallah tez zamanda kanamam tamamen kesilir hamileliğim sağlıklı bir şekilde devam eder sağlıkla kucağıma alırım
Cevap verebilir misiniz hâlâ adet olmadım ?Merhaba bende birşey sormak istiyorum 10 Eylül'de korunmadık 4 aydır ikinci çocuğumuzu yapmaya çalışıyoruz 11 eylül yumurtlama günümdü 18 eylülden 23 eylüle kadar aşırı bel sırt ve kasık ağrısı yaşadım 24 eylülde adet olmam gerekiyordu 4 gün gecikti ama idrar testinde hâlâ negatif çıkıyor bugünde akıntım çoğaldı iki gündür akıntım yoktu bugün arttı sizce hamilemiyim? Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?
Daha farklı acılardan da cekebilir misin parlama varAdetime bikacgunvar silik çizgi benmi goruyorum yoksa sizde goruyormusunuz kizlarrr sizce varmi birde lekelenme tarzında birşey yaşıyorum pedimi doldurmuyor ve adet gibi de değil
Eki Görüntüle 3485160
Bir de elbette gebelik testi yaptim heyecandan ama negatif :)Arkadaşlar merhaba. 33 yasindayim. Esimle yakin zamanda bebek istiyoruz. Sat 14 eylul. 22 eylulde yumurtladım. 22-23 pik sonra silikleşti. Surekli kontrol ettim silik olmaya devam etti ancak dun ve bugun yine pik. Yeniden yumurtlama ihtimalimden haberdarım. Anlamadığım şu, hiçbir zaman boyle akintim olmazdi. Bazen tamamen su gibi bazen bir miktar beyaz. Bir de idrarda tortular var. Yeniden yumurtluyor olabilirim tamam ama bu yumurtlamamın ustune yine 14 gun sonra mı regl olacagim? Bat 7 ekim gorunuyor ilk yumurtlamam 22 sinde olduğu için.
3 gunluk ovulasyonlarimi ekliyorum.
Sorum şu ben ne zaman regl olacagim kardeslerim? Su an yumurtluyorsam 14 gun sonra mi yoksa ilk yumurtlamayi hesaplarsak 6 gun sonra mi?
Bir de nicin 2 kere yumurtlayabiliyoruz? Bunun cevabini çok merak ediyorum.
Simdiden çok tesekkur ederim hepinize