Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İnşallah saglikla kucağınıza alırsınız. İlk aşamayı geçtiniz bebisi görüp kalbini de duydunuzmu korkular gider
Çok çok çok teşekkür ederim. İnşallah siz de öyle. ❤ Allah hepimiz için en güzelini yazmıştır, zamanını beklemeyi kolaylaştıracak hisler diliyorum hepimize. ❤

Göğüslerim sızlıyor içi sancı vuruyor yani kasıklarıma sancı vuruyor bunlar da gebelik belirtisi mi adetime daha var

Merhaba arkadaşlar, ben 9 haftalık hamileyim. Hamile olduğumu regliden 10 gün önce öğrenmiştim. Göğüslerim çok acıyordu herşey çok pis kokuyordu aslında ordan şüphelendim. Normalde de midem çok hassas ama bu daha farklıydı duş bile alamıyordum suyun kokusu şampuanın kokusu mahvediyordu beni. Midem bulandıkça da ağlıyordum saçma sapan 😀 kasıklarım karnım da çok ağrıyordu her an hastalanacak gibi birde çok akıntım vardı su gibi. Erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bir gün sonra kaset test yaptım oda silik çıktı kan verdim öyle de netleşmişti. İçinizi ferah tutun vakti zamanı geldiğinde olacaktır inşallah. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin tez zamanda inşallah 🙏🥰

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Kızlar benim de bugün regli olmam gerekiyordu olmadım şimdi test yaptım negatif sizce ne kadar süre sonra test yapsam çıkar

Kızlar herkese selam, sanırım bizde olabilecek en erken zamanda öğrendik, kan testi verdim sonuç 51.1 çıktı daha çok yeni değil mi ?

IMG_6439.jpeg
Kızlar kaset testler adete 7 gün kala predictor 6 gün kala yapıldı bugün 5 gün kaldı ve after 10 diye bir marka test aldım bilmiyorum hassaslığı nasıldır
IMG_6466.jpeg
bu da böyle çıktı. Sizce durum ne olur. 8 gün kala lekelenme yaşadım ondan test için acele ettim

Eki Görüntüle 3479971 Kızlar kaset testler adete 7 gün kala predictor 6 gün kala yapıldı bugün 5 gün kaldı ve after 10 diye bir marka test aldım bilmiyorum hassaslığı nasıldır Eki Görüntüle 3479972 bu da böyle çıktı. Sizce durum ne olur. 8 gün kala lekelenme yaşadım ondan test için acele ettim
Benim de yaptığım ilk testim böyle çıkmıştı sonraki günler biraz daha belirginleşti en son kan verdim. İstersen biraz bekle tekrar test yap

reglime daha 10 gün var fakat sol kasık batması, göğüs hassasiyeti, hafif pembe kanama(1 gün sürdü) ateş basmaları var. dün beta hcg negatif çıktı. planlı bir şey değildi bu arada beklentim yoktu yani. bu durumu yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen oldu mu? teşekkürler şimdiden

Ne yaptınız sonuç bellimi
Maalesef geçen ay olmadı bu ayda bir çok belirtim var fakat hiç umudum yok bat:17 Eylül ama adet olacağım bugün stresten olmadım sanırım birkaç kişi bana hamile gibisin dedi stres yaptım gelmedi bugün ama adet ağrılarım var olacağım sanırım :KK43:

Selam kızlar
Ben adetime 7 gün kala lekelenme yaşadım iç çamaşırımda gördüm ve devamı yoktu. Şuan adetime 2 gün var sanıyordum ki akıntıyla karışık kan geldi. Adet oldum heralde dedim ped koydum. Pedimde doğru düzgün kan gibidir değil suyla karışık açık pembe leke var. Tuvalete gittikçe geliyor hafif ve peçeteyle silince geliyor. Pedim hala aynı şekilde. Ağrım da çok hafif adet ağrısına benzemiyor anlamadım. Acaba yerleşme kanaması yaşıyor olabilirmiyim nedir bu yaşayan var mı

Kızlaaar sad:19 Ağustos bat:17 Eylül adetim gelmedi. Dört gün önce erken gebelik testi yaptım net negatifti. Ama çok belirtilerim vardı. Bugün test yaptım normal kaset test çünkü ümidim yoktu. İkinci çizgi silik çıktı 🥹 çok sevinmekte istemiyorum ama içim içime sığmıyor. Bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_1120.jpeg
    IMG_1120.jpeg
    290,7 KB · Görüntüleme: 106
Adet gecikmesi dışında yaşadığım tek belirti sabah altı-yedi gibi mide bulantısı ile uyanmaktı ve bulantı beş dakika içinde kendiliğinden geçiyordu sonra tekrar uyuyordum🤭
Arkadaşlar merhabalar tam yumurtlama günümde ve öncesinde ilişki yaşadım eğer yumurtalamadan önce olduysa 2 hafta sonra olduysa 1 hafta olmuş hafta olması gerekiyor neredeyse ve adet olacakmış gibi ağrım var ama adetime 1 hafta var en az göğüs ucumda şiddetli ağrı vardı o geçti ama hassasiyetlik var baş ağrısı gece uykusuzluğu duygu değişimlerini yaşadım yerleşme kanaması ve mide bulantısı yaşamadım hamile olabilir miyim ?

Kızlar gidip erken gebelik testide aldım oda bu şekilde çıktı hiçbirşey anlamadım

Eklentiler

• 7777CE96-B31F-460F-B949-308E0A2F642A.jpeg
    7777CE96-B31F-460F-B949-308E0A2F642A.jpeg
    129,4 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_1121.jpeg
    IMG_1121.jpeg
    166,5 KB · Görüntüleme: 85
Arkadaşlar merhabalar tam yumurtlama günümde ve öncesinde ilişki yaşadım eğer yumurtalamadan önce olduysa 2 hafta sonra olduysa 1 hafta olmuş hafta olması gerekiyor neredeyse ve adet olacakmış gibi ağrım var ama adetime 1 hafta var en az göğüs ucumda şiddetli ağrı vardı o geçti ama hassasiyetlik var baş ağrısı gece uykusuzluğu duygu değişimlerini yaşadım yerleşme kanaması ve mide bulantısı yaşamadım hamile olabilir miyim ?
Ben adet gecikmesi ile birlikte yerleşme kanaması ve mide bulantısı yaşamıştım öncesinde hiçbir belirti yaşamadım. Ama bu kişiden kişiye değişebilir tabiki🥰 regl zamanınız gelince test yapın isterseniz. Bazen erken yapılan testler yanıltıcı olabiliyor çünkü. Umarım hamilesinizdir 😍

X